Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip vaidinti sunkiai pasiekiamą

QUOTE(KiaulPienė @ 2007 03 18, 14:58)
Situacija tokia. Esu vienišė jau beveik pusantrų metų. Karts nuo karto turiu kokių mėnesio - dviejų trukmės romanų, bet nieko rimto. Noriu normalių ilgalaikių santykių, kai vyras siekia moters, ją mergina, po to prasideda rimti santykiai, įsipareigojimai ir visa kita. Bet esu tokia išalkusi sekso ir vyro artumo, kad man norisi ilgai nelaukus šokti į lovą, nesigilinu tada į charakterių atitikimus, požiūrių skirtumus ir akiračių platumus.

Nepatinka šiušlint temoj, bet tiesiog pabandžiau atsakyti kodėl vyrai nesiekia su ja megzti ilgalaikių santykių, nesiekia jos, nes pati prisiduoda; nemergina, nes pati užbėga jiems už akių, ką jau jie ten su ja darys, kai ji viską už juos padaro, nespėjus nei mirktelt.

O ko ji tikisi iš vyrų, kiek jai jų reikia, kiek jai jie įdomūs ar kuo gali ją nustebint, čia atskirą temą tektų užvest.
Atsakyti
Nelabai kas isiskaito i autores problema g.gif
jugi ne diedams ji tampa neidomi, o diedai jai, jomajo... doh.gif

mano nuomone, autore dar ''nepagijo'' nuo buvusiu santykiu, todel kiekvienas naujasis gerbejas yra palyginamas exo naudai... verysad.gif
juolab, kaip supratau dar ir atitrukti nuo jo nelabai gaunasi,bandymaiatkurti santykius ir t.t.

kai zaizdos uzgis, kai jau sugebesi ramiai galvoti apie buvusi, tuomet ir i kitus vyrus pradesi ziureti kitomis akimis, dabar tu tiesiog nenori gilintis i juos, nes pacios mintyse, sirdyje ar dar kur nors exas ir su juo susije skausma bei dziaugsmai...
todel tu pasiimi tik to ko reikia -sexo. ir nesijausk del to blogai, sexas ir pasimatymu kiekis iki jo, cia niekuo detas.
pati irgi po ilgos ''dietos'' greitai sokau i dabratinio vyro lova... blush2.gif
bet jam pasiseke, nes buvau jau isgijusi, bei emociskai atitrukusi nuo buvusiu santykiu.
tiesiog reikia laiko. pati sauprasi kada ir i ka norisi pazinti labiau nei siaip drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daile: 19 kovo 2007 - 12:16
Ačiū, mielosios, už komentarus! smile.gif O suntea kad pilna piktumo ir pagiežos, ajajaj... smile.gif Iš tiesų gal nevisai teisingai suformulavau temą, todėl ir peršasi tokios mintys kaip suntea. Reikėjo parašyti "Kaip atrasti tinkamą vyrą rimtiems santykiams, kai pirmiausia žiauriai norisi sekso". Va. Nepagalvojau, kad ta mano tema gali būti interpretuota, kad vyrai manim pasinaudoja ir meta.. Na, bet kiekvienas turbūt sprendžia pagal savo patirtį smile.gif Paantrinsiu Dailei - taip, man būna atvirkščiai - vyrai dažniausiai prisiriša ir tikisi kažko daugiau, o man tada pasidaro dzin. Tiesą pasakius, kai matau, kad vyras jau visai susileidęs ir atsidavęs "kaip ciuciukas", anot Egliuko, ne-be-į-do-mu.
O tas mano ex tai iš senų senų laikų, ne tas, su kuriuo išsiskyriau prieš pusantrų metų. Greičiausiai tikrai nesu subrendusi rimtiems santykiams, nors man jau 26 m. Blogiausia, kad kai numalšinu sekso alkį, tada jau norisi daugiau - kad vyras ir įdomus, ir protingas, ir sąmojingas, ir turtingas būtųsmile.gif Vat mano tikslas - išsiaiškinti, kaip apsukti antraip šitą įvykių eigąsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(KiaulPienė @ 2007 03 19, 18:09)
Ačiū, mielosios, už komentarus! smile.gif O suntea kad pilna piktumo ir pagiežos, ajajaj... smile.gif Iš tiesų gal nevisai teisingai suformulavau temą, todėl ir peršasi tokios mintys kaip suntea. Reikėjo parašyti "Kaip atrasti tinkamą vyrą rimtiems santykiams, kai pirmiausia žiauriai norisi sekso". Va. Nepagalvojau, kad ta mano tema gali būti interpretuota, kad vyrai manim pasinaudoja ir meta.. Na, bet kiekvienas turbūt sprendžia pagal savo patirtį smile.gif Paantrinsiu Dailei - taip, man būna atvirkščiai - vyrai dažniausiai prisiriša ir tikisi kažko daugiau, o man tada pasidaro dzin. Tiesą pasakius, kai matau, kad vyras jau visai susileidęs ir atsidavęs "kaip ciuciukas", anot Egliuko, ne-be-į-do-mu.
O tas mano ex tai iš senų senų laikų, ne tas, su kuriuo išsiskyriau prieš pusantrų metų. Greičiausiai tikrai nesu subrendusi rimtiems santykiams, nors man jau 26 m. Blogiausia, kad kai numalšinu sekso alkį, tada jau norisi daugiau -  kad vyras ir įdomus, ir protingas, ir sąmojingas, ir turtingas būtųsmile.gif Vat mano tikslas - išsiaiškinti, kaip apsukti antraip šitą įvykių eigąsmile.gif

tu tiesiog dar nesutikai vyro ilgiems santykiams...trumpalaikiai santykiai, pasimatymai, lova ir t.t....tokių dalykų gali netrukti, bet ilgalaikiai santykiai pagal užsakymą neateina..Tinkamą vyrą kartais tenka laukti... ax.gif Dažniausiai taip ir būna, kad meilė ateina nelaukta...o būtent tada, kai stengies ją surasti ir ieškai, ji slepiasi, todėl užmiršk paieškas ir nerimą, nesi nei sena nei kokia problematiška, viskas tvarkoj, ir meilį ateis savu laiku mirksiukas.gif
Atsakyti
kazkada mama pasake: sutikai labai patinkanti vyra - permiegok ir tuomet nuspresk ar verta su juo gaisti laika ar ne blush2.gif

kas per laikai atejo doh.gif anksciau moteriskes po sexo prilipdavo prie vyru , o dabar jie ''ciuciukais'' pasidaro lotuliukas.gif
tai yra graziu, nepriklausomu moteru problema:)
Atsakyti
QUOTE(Daile @ 2007 03 19, 20:43)
kas per laikai atejo  doh.gif  anksciau moteriskes po sexo prilipdavo prie vyru , o dabar jie ''ciuciukais'' pasidaro  lotuliukas.gif

Taigi ne naujiena, kad vyrai moteriškėja, moterys savo ruožtu - vyriškėja. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Daile @ 2007 03 19, 20:43)
kazkada mama pasake: sutikai labai patinkanti vyra - permiegok ir tuomet nuspresk ar verta su juo gaisti laika ar ne  blush2.gif

"Persiprašau", bet patarimas fool.gif
Atsakyti
QUOTE(KiaulPienė @ 2007 03 18, 14:58)
Situacija tokia. Esu vienišė jau beveik pusantrų metų. Karts nuo karto turiu kokių mėnesio - dviejų trukmės romanų, bet nieko rimto. Noriu normalių ilgalaikių santykių, kai vyras siekia moters, ją mergina, po to prasideda rimti santykiai, įsipareigojimai ir visa kita. Bet esu tokia išalkusi sekso ir vyro artumo, kad man norisi ilgai nelaukus šokti į lovą, nesigilinu tada į charakterių atitikimus, požiūrių skirtumus ir akiračių platumus. Nereikia čia ir pasakoti, kokios būna to pasekmės, pačios nutuokiat. Tad KLAUSIMAS: kaip atsispirti gundymams ir pirma skirti laiko žmogaus bent paviršutiniam pažinimui, kai galvoje tik vienas dalykas? Prašau nesiūlykit susirasti kokios papildomos veiklos, nes ir dirbu, ir studijuoju, ir sportuoju, ir į grožio salonus vaikštau.. smile.gif

Ugdyti valią. Tik tiek. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 03 19, 22:50)
Taigi ne naujiena, kad vyrai moteriškėja, moterys savo ruožtu - vyriškėja. verysad.gif
Papildyta:

"Persiprašau", bet patarimas fool.gif

patarimas, suprask, jumoro forma mirksiukas.gif
galiu issamiau paaiskinti jo esme:
atitikimas lovoje poros santykiuose yra ganetinai reiksmingas dalykas.
siais laikais iki vestuviu vaikscioti susikibusiems uz ranku, yra nesuvokiamas dalykas, net ir keli menesiai yra daug.
situacija: 3 menesius vaikstom i pasimatymus, po 4 menesiu pasibuciuojam, dar po kazkiek sugulus paaiskeja, jog ''ten'' visiskas pisss doh.gif
na? vengi issiskiri, ir dar pasigaili, jog tiek daug laiko sugaista....
tas patarimas pataria nesikankinti, jei yra fizine trauka, netempti ''draugystes'' laiko, nes gali buti, kad ir ''draugauti'' neverta. Kapis?
Atsakyti
QUOTE(Daile @ 2007 03 20, 12:48)
patarimas, suprask, jumoro forma  mirksiukas.gif
galiu issamiau paaiskinti jo esme:
atitikimas lovoje poros santykiuose yra ganetinai reiksmingas dalykas.
siais laikais iki vestuviu vaikscioti susikibusiems uz ranku, yra nesuvokiamas dalykas, net ir keli menesiai yra daug.
situacija: 3 menesius vaikstom i pasimatymus, po 4 menesiu pasibuciuojam, dar po kazkiek sugulus paaiskeja, jog ''ten'' visiskas pisss  doh.gif
na? vengi issiskiri, ir dar pasigaili, jog tiek daug laiko sugaista....
tas patarimas pataria nesikankinti, jei yra fizine trauka, netempti ''draugystes'' laiko, nes gali buti, kad ir ''draugauti'' neverta. Kapis?

Tai esmę supratau irnesakyk.gif - su ja ir nesutinku.
P.S. Džiugu, kad laikai mane suvokiančia daugiau nei vidutinis XXI a. žmogus. mastau.gif hihihi.gif
Atsakyti
[quote=_Smalsutė_,2007 03 20, 15:22]Tai esmę supratau  irnesakyk.gif - su ja ir nesutinku.
P.S. Džiugu, kad laikai mane suvokiančia daugiau nei vidutinis XXI a. žmogus.  mastau.gif hihihi.gif
[/quotekam

kam kabinetis prie zodziu? doh.gif ...nelaikau taves nei suvokiancia daugiau, nei nesuvokiancia, nes nepazistu taves tiek, kad galeciau kazkuo laikyti g.gif
noreciau, paprasyti, netersti temos. jeigu neturim ka pasakyt geriau patylet.

P.S. tai paskutinis mano postas ne i tema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daile: 20 kovo 2007 - 16:41
QUOTE(KiaulPienė @ 2007 03 19, 18:09)
tada jau norisi daugiau -  kad vyras ir įdomus, ir protingas, ir sąmojingas, ir turtingas būtųsmile.gif

...ir sexingas,ir laisvas...na kuklūs norai...
Atsakyti
QUOTE(KiaulPienė @ 2007 03 18, 13:58)
Bet esu tokia išalkusi sekso ir vyro artumo, kad man norisi ilgai nelaukus šokti į lovą, nesigilinu tada į charakterių atitikimus, požiūrių skirtumus ir akiračių platumus. Nereikia čia ir pasakoti, kokios būna to pasekmės, pačios nutuokiat. Tad KLAUSIMAS: kaip atsispirti gundymams ir pirma skirti laiko žmogaus bent paviršutiniam pažinimui, kai galvoje tik vienas dalykas?

Manau esi LABAI karšta mergina ax.gif Nors vyrai nesitiki su tokia ilgalaikių santykių, kuri iškart į lovą priima biggrin.gif

QUOTE(suntea @ 2007 03 18, 15:44)
Šiaip yra vyrų kuriems tik ir noris pagelbėt mergai, kurios akys kaip nemelžtos karvės.

Ko gero visi vyrai tokie , jai tik atsiranda ką gelbėt lotuliukas.gif

QUOTE(Daile @ 2007 03 19, 12:16)
jugi ne diedams ji tampa neidomi, o diedai jai, jomajo... doh.gif

Nes jai reikia TIK sexso.
Atsakyti