Įkraunama...
Įkraunama...

Plastikiniai langai 2

QUOTE(vyšniux @ 2007 07 02, 10:46)
Mano vyras mirksiukas.gif ,uztad ir parasiau komentara ax.gif .
O siuo metu laiku langu pagaminimo laikas,maniau,labiausiai priklauso nuo to kas uzsako,nes kaip sakiau yra,tokiu,kurie visai neskuba su kijantu uzsakymais rolleyes.gif .

Rekomenduoju .... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2007 07 03, 00:07)
Rekomenduoju .... 4u.gif

Per vėlai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 07 03, 10:47)
Per vėlai  doh.gif

Kad jis tik Kaune ir aplink Kauna dirba,tai niekuom Jums nebutu padejas verysad.gif .Nebent,didelis uzsakymas tai toliau vaziuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu Plazos langus. Kol kas jie pas mane nepilani metai (nuo rugsėjo), bet vieną žiemą jau pergyveno. Dėjomės su vertikaliomis orlaidėmis. Aš labai patenkinta. Nepigu, bet apsimoka.
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 30, 04:46)
akvilyte, kaip jum sekesi?

nugi visai neblogai bigsmile.gif as darau angas o vyras deda... sunku... bet manau kad gaunas super wub.gif vakar ispjovem pati sunkiausia langa... 4m aukscio.. nu faina.. kaip jo ten truko wub.gif ryt desim duris.... ziuresim kaip jos unsure.gif
Atsakyti
Sveiki,

Kokioje firmoje vilniečiai užsakinėja plastikinius langus ? g.gif
Pasiūlykite patikimą firmą , nes jau beieškant galvą apsisuko wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Žibuoklė @ 2007 07 12, 10:59)
Sveiki,

Kokioje firmoje vilniečiai užsakinėja plastikinius langus ?  g.gif
Pasiūlykite patikimą firmą , nes jau beieškant galvą apsisuko  wacko.gif

alseka galiu rekomenduoti 4u.gif viskas laiku buvo ir kokybiska.. tik dabar meistriuko nesulaukiam blush2.gif kad pareguliuotu langus
Atsakyti
Zuiqtis ačiū už rekomendacijas smile.gif Bandysiu skambinti ir teirautis smile.gif
Atsakyti
noreciau patarimo, kuri langu profili geriau pasirinkti, ar Rehau ar Veko? Gal kas galetumet Marijampoles mieste parekomenduoti firmele, kuri kokybiskai ir gerai sudetu langus smile.gif Busiu dekinga uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
Gal galetumėt patarti su kokiomis priemonėmis valyti plastikinių langų rėmą? Dėmės labai įv.: rūdžių dėmelės, flomasterio žymės. Pats stiklas t.p. nusėtas neaiškios kilmės statybinėmis medžiagomis - kuo jį grandyti? Skudurėlis ir Ajax - bejėgiai. Tuoj reiks kraustytis į naują butą, bet niekaip neįveikių šios langų problemos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Demokratija @ 2007 07 14, 00:28)
noreciau patarimo, kuri langu profili geriau pasirinkti, ar Rehau ar Veko? Gal kas galetumet Marijampoles mieste parekomenduoti firmele, kuri kokybiskai ir gerai sudetu langus  smile.gif Busiu dekinga uz atsakyma smile.gif

Rimtos,langelius gaminancios firmos Veko ir Rehau profilius jau retai kur gamina mirksiukas.gif .Dabar vieni is geriausiu profiliu besviniai Schüco mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Klumpė @ 2007 07 03, 11:36)
Turiu Plazos langus. Kol kas jie pas mane nepilani metai (nuo rugsėjo), bet vieną žiemą jau pergyveno. Dėjomės su vertikaliomis orlaidėmis. Aš labai patenkinta. Nepigu, bet apsimoka.

O kame vertikalios orlaidės tas apsimokumas? T.y. ar tikrai ir kas joje taip gerai? Kuo ji geresnė už mikroventiliaciją? blush2.gif 4u.gif

Beje, kokius patarimus galėtumėte duoti dėl orlaidžių, nes pati labai noriu tokių vertikalių, o visi aplinkui nesupranta kam, nes juk yra mikroventiliacija... smile.gif tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilytshiukė: 15 liepos 2007 - 16:40