Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

Sveikos. Matau, kad niekas neatsako į mano klausimą, tai drįstu pasikartoti: blush2.gif

Ar nėra kokios taisyklės, kad šiaudelių, aplink kuriuos pinama, turi būti NEporinis skaičius (tam kad suprastumėt kodėl, dedu paveiksliuką. Ir kaip Jūs sprendžiat tokią problemą? Nes pinant dėžę, jei vienoj pusėj ir kitoj pusėj šiaudelių tiek pat, tai nori nenori gaunasi porinis skaičius (2n). g.gif

Dėkui 4u.gif

user posted imageuser posted image

Atsakyti
QUOTE(pmociute @ 2008 10 09, 00:54)
taip.
Papildyta:
Nu ir mano anūkė jau rėmuose. Tik dar nežinau kokia spalva dažysiu. Gal geltonai? Įtariu, jog man reikėtų susimažinti paveikslėlius, kad mažiau vietos užimtų. Tik, deja, nemoku. g.gif

Labai gražūs rėmeliai thumbup.gif . Nu reiks ir man padaryt vis žadu bet ..... Reiks darželyje ar mokykloje mestelti įdėją mokytojoms bei auklėtojoms kad gali vaikai kažką panašaus pasidaryti darželyje ar mokykloje manau būtų visai vaikams įdomu. Galėtų pasikabinti su savo nuotrauka. Gali iš spalvoto popieriaus kad nereiktų dažyti. Kaip manot bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(venita @ 2008 10 09, 10:28)
Sveikos. Matau, kad niekas neatsako į mano klausimą, tai drįstu pasikartoti:  blush2.gif

Tai kad pati ir atsakei į savo klausimą wink.gif Reik kad būtų neporinis skaičius wink.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2008 10 09, 13:31)
Tai kad pati ir atsakei į savo klausimą wink.gif Reik kad būtų neporinis skaičius wink.gif

Čia tipo pati protinga, ane? bet kad aš nesugalvoju kurį vieną nedėt. Nors ne, vakar gi sugalvojus buvau. Matyt pamiršau, kad sugalvojau. doh.gif Aj, nu žodžiu.... ne mano šiandien diena lotuliukas.gif
Atsakyti
pukučiai, jeigu nepamiršiu ryt nusinešt į mokyklą fotiko, tai nufotografuosiu, kaip paprastai ir gerai galima įrėminti vaikų piešinius. Ir darbas atrodo užbaigtas.Nu einu dabar įsidėsiu.

Papildyta:
QUOTE(laurechka @ 2008 10 09, 12:31)

Laurecha, Tiesiog reikia , vienai, kuriai nors sienai , pridėti vieną šiaudelį ir truputį sutankinti tarpelius, arba - pamažinti vienu šiaudeliu ir padidinti tarpelius. Kai viskas užsipins, nebus matyti, o skaičiuoti, manau, nieks neskaičiuos. Džiaugiuosi, jeigu padėjau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 09 spalio 2008 - 16:16
KABARKSTA , yra pynimo pradžiamokslis ir kaip apvalų dugną pint
http://www.craftladi...chnika-vt65.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 09 spalio 2008 - 17:12

Dar vis randu namuose nerodytų daiktų. Mano "Žiemos puokštė"
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 09 spalio 2008 - 18:23
Nudažiau rėmelį. Reikia dažyti šiaudelis prieš klijuojant, nes suklijavus pteciziškai tai padaryti - sunku. Ir dar du meksikano - Tekilano
user posted image
Atsakyti
pmociute, rėmelis labai fainas 4u.gif tiesa, jei nori keliom spalvom dažyt, reik pirma nusidažyt, tada klijuot... bet iš savo klaidų ir mokomės gi wink.gif O jau mexikanai kokie wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai grazus remeliai, o kiap juos darot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wilma22 @ 2008 10 10, 10:07)
Labai grazus remeliai, o kiap juos darot? ax.gif

Parašyta viskas wink.gif Tik reik paskaityt wink.gif
Atsakyti
mergiotės, baikit erzint tokiom grožybėm, seilė nutyso lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti