Įkraunama...
Įkraunama...

Panika dėl svorio ir raukšlių

Ištiesu graužiesi dėl to, dėl ko nereikėtų graužtis. Kam trumpinti sau gyvenimą? Vietoje to, kad džiaugtumeisi savo jaunyste, juk tai patys gražiausi metai. Paprasčiausiai susitaikyk su tuo, kad tavo draugas išėjo pas kitą ir tiek, staltiese jam kelias biggrin.gif esi jauna tik truputį įgyk pasitikėjimo savimi ir viskas apie ką čia rašei atrodys juokinga wink_3.gif geriausias vaistas susirasti kitą draugą ir pamiršti tą kuris tave paliko. Eik į priekį ir nesigręžiok atgal, tai kas liko praeityje tegul ten ir lieka. Sėkmės smile.gif
Atsakyti
Turejau ir aš kadaise tokį fruktą, privarė n+1 kompleksą. Visada turėjau but pati, pati... Ir amžinai kažko iki tos įsivaizduojamos tobulybės trūkdavo, vis kažkas negerai ir negerai... mad.gif Ir visa laimė atsirado "geresnė visais atžvilgiais" ( na tiesą pasakius tuo metu tai buvo pasaulio pabaiga). Užtad dabar namie turiu vyra kuriam būčiau pati gražiausia net ir tada vie pamatytų ryte po nakties su nevalytu makiažu wink.gif. Va priaugau 5 kg (gi baisu, ane? rolleyes.gif ) - nepastebėjo, kai aiškiai tą pasakiau, pažiūrėjo ir pasakė kad taip dar gražiau.... Ir taip toliau ir panašiai... wink.gif
Manau kad Tikrasis yra tas su kuriuo kartu nebaisu pasenti ( sakydama pasenti turiu omeny ne mažiau kaip kokį 100 metų amžių, nes ankščiau tai turime tik jaunas moteris...rolleyes.gif ), kuris nepastebi raukšlių ir kitų "baisių" dalykų, kuris kiekviename amžiuje sugeba atrasti privalumų wink.gif
Atsakyti
VISKA PERSKAICIAU IR........NORIU NUSISAUTI"IS DURU RANKENOS".
NA BLYN NEIESKOKIT TO KO NERA...
Atsakyti
Kartais 35m. moteris atrodo geriau uz astuoniolikine. Kaip brandus vynas pries jauna
Atsakyti
QUOTE(Borderline @ 2004 12 08, 16:18)
1.man tik 22 metai, ir jauciuosi...ne, ne sena, bet toks jausmas, kad jaunyste tuoj tuoj prabegs,
2.as apskritai perdetai pergyvenu del savo isvaizdos. pirkineju visokius kremus, sportuoju, deginuosi, dazausi, tiesiog dirbu, ir mane daznai suima l. stiprus pyktis, kad prisiziuriu visai ne del saves, o tik del sitos slykscios visuomenes, kur reikia buti "pasitempusiai". mielai vaiksiociau su kedais, nesidazius, susivelus, uztat gal bent sypsociaus...paciai slykstu,  bet as negaliu ziureti i storas spuoguotas panas, kurios neprisiziuri.
3.pamirsau parasyti, kad vasara buvom issiskyre dviems menesiams del mano neistikimybes,
4.man tik labai neramu, ar jis neturi kokio potraukio paauglems?ar jis ne iskrypelis?


1. Gili nuzuojauta temos autorei , del i uzpakali stuksincios senatves. jaunyste, jau galima sakyti, pabego negryztamai. butent 22 metu zmones ima rinktis vieta kapinese ir dairosi padoresnio rubo , kad graziai atrodytu per pakasynas.
2. Liudziu, kartu su tavimi, del supuvusios visuomenes, ir del to, kaip ji tave(vargse senstancia moteriska) itrauke i savo nasrus. Juk viduje tu- susiveusi, nesidaziusi ir spoguota, o isoreje privalai buti grazuole.

p.s. menkas patarimas- susitvarkyk savo vidu, gal tuomet isores tvarkymas nebus baisi prievole, gal tuomet ir virssvori turinti mergiote tave ims zaveti savo vidumi, didelia sirdimi, inteligencija, ir t.t. gal tuomet nereikes skaiciuoti spuogu ant jos nosies, o bus idomesniu uzsiemimu.
3. Ir tikrai, kodel jis galejo tave palikti. Argi kas dristu palikti mergina, kuri miega su kitu vyruku. kaip keista. as apakus, is kur pas ji tiek chamiskumo?
4. Velgi palaikau tavo puse ir liudzoiu su tavimi gilioje raudoje, del tokio aukso gabalo (praktiskai idealaus vyro praradimo). Bet nepergyvek , rasi kita. Siais laikais iskrypeliai- nera toks retas deficitas.

siulau paskaityti kokia gera knyga, paziureti gera filma, pabendrauti su protingu zmogumi(geriausia psichologu)

pagarbiai uola



Atsakyti
doh.gif Atsiprasau uz klaidas blush-anim-cl.gif .
Atsakyti
[quote=Borderline,2004 12 08, 17:17]
sveikos. man tik 22 metai, ir jauciuosi...ne, ne sena, bet toks jausmas, kad jaunyste tuoj tuoj prabegs, ir man teks naudoti kremus nuo rauksliu ir pan., vienu zodziu, busiu "brandi moteris". sitos mintys mane jau apsedo pries pora menesiu. kai issiskyrem su draugu ir jis susirado 18 metu drauge. jam paciam 28. as asmeniskai manau, kad jis tokia jauna drauge susirado todel, kad turi nepilnavertiskumo kompleksa, beje, yra mamytes sunelis. gal jis bijo suaugusiu, savarankisku moteru?
kaip ten bebutu, as pasijutau kazkaip nekaip. as atrodau normaliai, nors nuolat kovoju su svoriu (ugis 164, svoris 54-56) ir vis dar labai del to pergyvenu (4 metus gydziausi nuo bulimijos). as apskritai perdetai pergyvenu del savo isvaizdos. pirkineju visokius kremus, sportuoju, deginuosi, dazausi, tiesiog dirbu, ir mane daznai suima l. stiprus pyktis, kad prisiziuriu visai ne del saves, o tik del sitos slykscios visuomenes, kur reikia buti "pasitempusiai". mielai vaiksiociau su kedais, nesidazius, susivelus, uztat gal bent sypsociaus...paciai slykstu, bet as negaliu ziureti i storas spuoguotas panas, kurios neprisiziuri.
bet atgal pria problemos: as nesuprantu, ar as jam per sena? beje, tai ne atsitiktinumas, kad jis su tokia jauna drauge buvo - pas ji radau susni lapu is interneto su 16-20 metu panu anketom! kas jam???
ka darytumet jus, kaip elgtumetes?
pamirsau parasyti, kad vasara buvom issiskyre dviems menesiams del mano neistikimybes, kartu esam is viso trys metai, ir kad jis sitom "pazintim" anot jo uzsiiminejo tik tuos du menesius. mes vel kartu, jis tipo mane labai myli. beje, jis su niekuo, isskyrus mane, nesimylejo ir as jam esu vienintele ir pirma.
man tik labai neramu, ar jis neturi kokio potraukio paauglems?ar jis ne iskrypelis? mes su juo daug k. kalbejom, kad pergyvenu del svorio, ir kad mane labai iskaudino tie lapai su merginu amzium, ügiais, svoriais ir pan., o jis sako, kad jau viskas praeity, kad tik siaip ziurinejo, norejo mane uzmirsti ir kad as tik fiksuojuos ant to. ka manot? labai tikiuosi issamiu atsakymu, nes esu labai pasimetus, nepasitikiu savim ir...nezinau. ar jus jaudinates del savo amziaus?


o man ka sakyti,kai man arti 30?
Atsakyti