Įkraunama...
Įkraunama...

Gėjai

Šiaip dauguma jų turi išlavintą skonio jausmą, didelė dalis yra talentingi. Šiaip žiūriu į juos kaip į normalius žmones, gyventi jie man tikrai netrukdo.
Atsakyti
QUOTE(grom @ 2012 04 16, 10:24)
Gėjai yra dovana smile.gif Ir taip per daug šioje žemėje žmonių.

Tada karai, marai, ligos irgi dovanos.
Atsakyti
Mano požiūris toks pats kaip ir Grazulio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzoita @ 2012 04 20, 21:25)
Mano aplinkoje yra jaunas gėjus, senas gėjus, ir jaunų gėjų pora. Visi šie asmenys gyvena normalų įprastą gyvenimą kaip ir visi kiti. Ir jie niekada nedalyvavo, ir nesudalyvautų jokiame parade! Štai va tokie asmenys man absoliučiai nekliūna, nes jie gyvena taip pat kaip ir aš.

Pirma, iš kur jūs žinote, kad jie niekada nesudalyvautų jokiame parade (net kaip žiūrovai prie gatvės)? Nesuprantu, kaip galima spręsti apie žmones pagal tai ar jie dalyvavo parade, jį žiūrėjo, kažkur paskui linksminosi ir t.t.??? Tokios šventės nepadaro jų gyvenimo 'nenormaliais'. Jei sužinotumėt, kad jūsų aplinkoje gyvenantys pažįstami gėjai šiemet dalyvaus LGBT šventėje ar jie jums staiga užklius ir jų gyvenimas jau nebesiskaitys normalus?
Ir antra, ar žmonės gyvenantys ne taip kaip jūs jums kliūna? Vienodų gyvenimų juk nėra smile.gif

O štai tuos paradinius aš laikau rimtų problemų turinčius. Kodėl? Nes mano akimis tie paradai skirti susipažinti arba atrasti naujų partnerių. Tai jeigu tu negali susirasti partnerio, čia tavo problema, taip? Yra pažinčių svetainės, klubai. Na ir jeigu jau kaikurie gėjai jaučiasi iškirtiniai, tai leiskime rengti paradus zoofilams, pedofilams, nekrofilams, nes jų tarpe taip pat yra tokiu, kurie laiko save auksčiau paprasto piliečio smile.gif

Kaip suprantu niekada nesate mačiusi to parado ir kas ten dalyvauja. Jūsų akimis atrodo vienaip, bet iš tikrųjų yra visai kitaip. Žinoma yra žmonių, kurie galbūt su kažkuo susipažins, juk į tokius renginius susiburia šimtai ar netgi tūkstančiai žmonių.
Tie paradai nėra kažkoks savęs iškėlimas aukščiau paprasto piliečio, visi mes esame paprasti piliečiai. Siūlyčiau pirmiausia pasiromėti, ar net nuvažiuoti pasižiūrėti kaip jie atrodo.
Trečia, žmonės, kurie visur prikišinėja zoofilus, pedofilus, o ypatingai nekrofilus, siekia kito sumenkinimo ir pažeminimo.

Mano pusseserė gyvena JAV, ten labai opi problema dėl juodaodžių diskriminacijos. Degalinėje užsipylė kuro, atsiskaitė grynais, trūko kelių dolerių popieriniais, tai sukrapštė metalu. Pardavėjas buvo juodaodis, pamatęs sumą puolė rėkti, kad tai diskriminacija ir kad tyčia kelis doleris sukrapštė centais. Kaip manote, jei degalinės operatorius būtų buvės baltaodis, ar jam būtų šovusi į galvą tokia mintis? smile.gif  Tikrai ne biggrin.gif

Ką juodaodžiai turi bendro su diskutuojama tema? Nereikia visų žmonių šukuoti tomis pačiomis šukomis. Į tokią situacija gali pakliūti bet kas (priklausomai nuo žmogaus jautrumo ir prieš tai turėtos patirties). Nematau čia nieko juokingo.. Juk ta jūsų pusseserė nežino kokia to žmogaus gyvenimiška patirtis, galbūt jis nuolat užgauliojamas, dėl to į visus žiūri su įtartinumu... reikėtų dažniau pagalvoti apie kitus, jų jausmus, atsistoti į jų padėti ir pabandyti suprasti kodėl tas žmogus elgėsi vienaip ar kitaip, prieš pradedant badytis pirštais, juoktis.

QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 04 29, 07:38)
o ta mase, tas paradas, ne gejai ten, o seksualiniai iskrypeliai didziojoje daugumoje.

Iš kur jūs tai traukiate? Na nuvažiuokite, pasižiūrėkite, sudalyvaukite, nustebsite, nes nieko iškrypėliško ten nepamatysite.. sėkmės.
Atsakyti
tiesa pasakius neturiu nieko pries tuos kurie to nedemonstruoja,labai nervina tie kurie nori pasirodyti kad jie gejai doh.gif
Atsakyti