mano patarimas būtų toks - neprisidaryk per daug, nes
1. kai per daug apsikrauni baldais - negražiai atrodo.
2. kai atsiranda per daug vietos, kuri sunkiai pasiekiama, atsiranda vieta šlamštui rinkti.
Tikrai, geriau jau dažniau atsikratysi nereikalingų daiktų, nei laikysi juos neaišku kam. Dabar irgi turime spinteles, kur aš nepasiekiu viršutinių lentynų be kėdės, tai tikrai kvailas panaudojimas gaunasi - stengiuosi sukišti ten kažką, ko retai reikia, bet kai prireikia tai oi oi, kaip sunku pasiekti. Aš iš viso už variantą - kuo mažiau pakabinamų spintelių, kuo daugiau stalčių apatinėse.
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 07, 22:30)
mes siandien buvom 'alante' pasiziureti ka mum papaise

viska is esmes perdarem

ir gavosi dabar tik status kampas.. toki ir darysim tikriausia.. nu susideliojom pagal save viska, dabar lauksim kol paskaiciuos
biski man pasistojo toks uzklausimas.. kokio aukscio spinteles pakabinamas darot? nu mes abu nesam toki jau dideli, o ji mum triju lentynu papaise, dabar neatamenu kokio aukscio tiktais

nu ale mazdaug gal suprasit

tai va, bet tada spintele virs duines gavosi pakelta biskiuka

ir tai man nepatiko, nes ten imontuojamas gartaukis bus, tai jo kaip ir nesimatys.. del to teko mazinti spinteles.. bus tik dvieju lentynu, nes sake jai visas kelti, bo auksciau pakele buvo tik ta su gartraukiu, tai jau paskutine lentyna bus labai aukstai.. ale dabar galvoju, gal dzin

ta prasme sukelti visas ir palikti didesnes spinteles, o ten toj virsutinej lentynoj paskui susidesiu koki slamsta kurio reciau reikes ir palaipiosiu ant kedes gal is bedos

visgi daugiau visada geriau nei per mazai

nors zinant mano turta dabartini, tai pakanka poros spinteliu per akis