QUOTE(raminuliukas @ 2007 12 20, 10:20)
Na as ir lankausi Mazylyje, man terminas gruodzio 30d, paskutini karta pas gydytoja buvau 36 savaiciu, ir pasake atvaziuot tik sausio 3d, jei busiu dar nepagimdzius. Ir nedarau is to problemos. Manau, kad ir nera reikalo ten eiti, juolab , kad vazinet toloka, ir gerai jauciuosi, o pasisvert ir namie galima, bei spaudima pasimatuoti. Aisku iskilus abejonems del leliaus ar savo sveikatos, galima jujk i priemima nuvaziuoti
O del tarimosi, tai as vaziuosiu nesitarusi, juk vistiek prieziura bus, gal tik maziau cacki pacacki, pasimsiu tik 200lt epidurui ir viskas. Zinoma jei kils noras po to atsidekosiu personalui . O moketi apie 800 lt gydytojui uz darba kuri jis ir taip padarys, manau neapsimoka.
Is tikruju ko gi ten vazinet pas tuos gydytojus , as irgi tolokai gyvenu, ir joookio malonumo nejauciu sedet ten tuose koridoriuose....
Del tarimosi irgi visu 100% pritariu, bet ... dabar tariuosi su gydytoja. Nezinau ar gerai ar ne, bet labai noriu pas ta pacia gydytoja papult kaip ir per pirmaji gimdyma. Nezinau ar teisingai darau, bet ta gydytoja kuria renkuosi - tai tas zmogus salia kurio tikrai jauciuos ramiai.
Beje as i Mazyli vaikstau, bet pasirinkau gimdymui KMUK. Man Mazylis kazkodel nelabai patko, tos palatos visa kita ... nzn.. nelabai