Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip elgiatės su vynuogėmis?

Mano mazajai vynuoges tikras skanumelis bigsmile.gif Perkam be kauliuku, tai valgo ir neluptas net smile.gif Pati skina nuo kekes ir kemsa i burnyte bigsmile.gif
Atsakyti
mano mazasis vynuoges irgi megsta, net neatsimenu nuo kokio amziaus. Bet vynuoges jis valgo tada, kada ju nusiperkam, o kasdien mes neperkam. Pakaitaliojam su obuoliais, kriausem, melionais.
Atsakyti
musiskis labai megsta vynuoges,bet mes nuo ju viduriuojam, tai paskanaujam tik po kelias uogas
Atsakyti
As tai duodu po pora vynuogiu abiems.Su malonumu valgo thumbup.gif
Atsakyti
manasis ir labai megsta,bet as duodu su visa skurele,tik ir be kauliuku,jokiu pasekmiu dar nebuvo
Atsakyti
Retai vynuogiu perkam, bet kai perkam tai be kauliuku kad ir mazoji smaguriautu be keblumu
Atsakyti
Duodu,bet ji nelabai megsta,kelias suvalgo ir viskas 4u.gif
Atsakyti
Labai valgo, ir duodam. Vos ne kasdien, be kauliukų aišku, bet su luobele. Dar tfu tfu tfu, nieko neatsitiko 4u.gif .
Atsakyti
musikis jas laabai megsta. duodu aisku be kauliuku ir nulupu, tai kartais nespeju lupt biggrin.gif
Atsakyti
musiskis dabar labai pamego namines ir duodu, o jis isspaudzia minkstima, o odos nevalgo
Atsakyti
mano mažylis labai mėgsta vynuoges...jam gal labiau patinka pats uogučių nugnybimas nuo kekės, bet uogas vis tiek suvalgo...ir gan daug jų, o viduriai normalus smile.gif
Atsakyti
Duodu vynuoges su odele,bet tas be sėklyčių.Tai tik burnytėj minkštimą iščiulpia,o odelę išspjauna ir neša man atiduot,- kaka ,sako biggrin.gif Daugiau 10 uogyčių neįveikia.
Atsakyti