Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip elgiatės su vynuogėmis?

Dukrytė yra porą kartų paragavusi bet daugiau neduodu...pilvuką pučia 4u.gif
ir nereikia 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Mano maziukas megsta su jom zaisti, skabyti, bet i burnyte kazkodel nenori imti ax.gif Tai dar laukiam, kada susizaves ju skoniu mirksiukas.gif
Atsakyti
mes tai labai mėgstame, tik dažnai stengiuosi neduoti
Atsakyti
QUOTE(TOCAMI @ 2009 01 14, 13:49)
mano vaikiukas irgi mėgsta vynuoges, bet kai sužinojau, kad Maximoje vynuogės septynis kartus viršija leistiną nitratų normą, daugiau nebeduodu. nulupta odelė čia nepadės. geriau nenuodyti vaiko organizmo. turbūt kitose parduotuvėse situacija ta pati.

TAi žinoma,kad situacija ta pati.Juk iš ten pat vežamos.Pažiūrėkit,kokios jos kartais būna baisios,apibalę.
Aš duodu kartais,bet nulupu odelę ir išimu kauliukus.
Atsakyti
QUOTE(ciuke @ 2009 01 19, 19:07)
Mano maziukas megsta su jom zaisti, skabyti, bet i burnyte kazkodel nenori imti  ax.gif Tai dar laukiam, kada susizaves ju skoniu  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif ,mano taip pat su jomis elgiasmtik deda mamytei ir tėveliui į burnytę,pati dar nėra valgius nei vienos schmoll.gif
Atsakyti
Maniškis labai mėgsta vynuoges, aplamai visus vaisius labai mėgsta, o vynuoges labiausiai tas, kurios be kauliukų. Aišku kiekį riboju, po kelias per dieną gauna
Atsakyti
Manasis labai megsta vynuoges, duodu bet nedaznai i savaite ar i dvi po karta smile.gif as nulupu odele, o jis kanda biggrin.gif
Atsakyti
isimu seklas ir duodu.. ax.gif
Atsakyti
labai retai duodu keleta tik nulupu odele, maniskis jas labai megsta, tad jei pamato, viskas blink.gif
Atsakyti
Sūnui 1,5m. Visai neseniai pamačiau,kad ėmė valgyti vynuoges - atsikando, sukramtė ir nurijo blink.gif Anksčiau spausdavo tarp rankų arba prakandęs išspjaudavo,o dabar staigmena. Tik aš taip pat nedažnai ledžiu - kartą per 2 savaites arba rečiau. O, kad pilvuką pučia, tai nepastebėjau g.gif tikriausiai tai labai individualu.
Atsakyti
Valgo vynuoges be kauliuku. Siaip stengiuosi, kad per daug nepersivalgytu, bet kazkiek tai tikrai leidziu.
Atsakyti
mano mazylis megsta ir noriai valgo vynuoges.zinoma,duodu su saiku-kokias 5-7 uogas per diena(nuluptas,lupasi gerai)!nieko nenutiko-nei isbere nei ka.duodu kas antra diena!
Atsakyti