Įkraunama...
Įkraunama...

Žieminiai kombinezonai ir jų priežiūra

atejo laikas zieminiam kombinezonui. dabar pradejau ieskoti. parduotuvej kainos pernelyg uzkeltos. galvoju apie turgu .. taciau kas garantuos kokybe ? esu pasiryzusi moketi apie 100lt g.gif nepermazhai ?
Atsakyti
As pirkau Gariunuose uz 110 Lt su naturaliu kailiu thumbup.gif Labai siltas, kokybiskas, likau labai patenkinta biggrin.gif Kombinezona nesiosim jau antra ziema, nes dar telpam ax.gif Bet siemet nupirkau taip pat ir ziemine stiukyte su naturaliu kailiu viduj, tai tikrai labai silta ir faina.Taip pat lenkiska, o striukyciu kainos apie 70Lt.
Atsakyti
o kokia mums ismera mazdaug pirkti kad uztektu dar kitiems metams ?
Atsakyti
Mes pirkom 86d.Tai pernai vis tiek dar visa ziema pragulejo vezimely, tai , kad didokas buvo, tai ir nesimate, bet uztat buvo labai silta biggrin.gif Bet jei pirksi kombinezona, tai ziurek , kad butu nors prisegami silti medziaginiai batukai, o kita met, kai jau vaikscios, tai , kad galetai batus uzdet.
Stai toks musu kombinezonas :
user posted image
Atsakyti
Aš saviškiui šįmet pirmąkart nupirkau naują kostiumą- striukę ir kelnes "Bimbo" parduotuvėj už 119lt. Jis vokiškas ir plonas, tad vaikas neatrodo kaip koks meškis ir eit lengviau. Užtikrino, kad šiltas, žieminis, žiūrėsim. smile.gif Praeitas dvi žiemas nešiojom kitų vaikučių išaugtus, bet matau pasidarė problematiška skelbimų lentoj kažką panašaus nusipirkt doh.gif
Skorpionės idėja labai thumbup.gif
Atsakyti
O aš savo mažiukei pirkau Mada vaikams striukytę ir kelnytes. ax.gif Man tai visai nieko, ir nebrangu. 4u.gif
Atsakyti
paja nenoriu striukytes ir kelnyciu , nes tada batukus reikes pirkti. juk nelabai galima nevaikstanciam leliukui batus auti .

anyta turi dar nuo senu laiku likusius kailinukus mutoninius ar kokius ten, bet atsisakiau nes reiketu ir saliko ir batu ir kelniu siltu
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2005 12 01, 18:46)
paja nenoriu striukytes ir kelnyciu , nes tada batukus reikes pirkti. juk nelabai galima nevaikstanciam leliukui batus auti .



blush2.gif Nepamačiau, kad lėlytė dar mažiukė visai. Aišku, kad reikia vientiso kombinezono. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 02 gruodžio 2005 - 14:38
Siemet su kombinzonais striuka. Pvz., tindirindi ju buvo labai jau sjurdus pasirinkimas todel, kad pasikeite firmos dizaineris...Mes nerasdami kombinzono griebemes siaudo ir antra karta gyvenime vykome Gariunuosna. Na ir ka. O gi nusipirkom Cocodrillo kombinzona (siuos rubus importuoja Kotryna). Pasirodo, sumokejom 5 Lt maziau nei Cipolino parduotuvej. Dar ivertinus kuro sanaudas ir mokesti uz stovejimo aikstele...mano vaikas 71 cm, tai pirkau 80 cm dydzio. Gal reikejo ir didesnio, bet vaikui patogiau. Butu kaip klounas su ilgom rankovem. O jei dar vaikscioti greitai prades, bus nepatogu jam. Pirksim antra, jei pauges. su vilnos pamusalu tai nepirkciau, nes jame, esant siltesniam orui, vaikas sukaistu.tai tiek.
Atsakyti
o aš tai zaroje pirkau.Labai thumbup.gif .Plonas , bet labai šiltas.Aišku , labai gražus.Mokėjau 159.Sūnui buvau pirkusi iš vaikų mados prieš 2 metus irgi gal už 100 , bet tikras sintetinis š...Visas suprakaitavęs būdavo
Atsakyti
Nupirkau dukrytei turguj lenkišką kombinezoną, kurio vidus - kailinis (natūrali vilna). Gal kas tokį turit ir jau esat skalbę? Mašina ar rankomis? Kokia temperatūra? Ar nesusitraukė, nesusivėlė?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Na, va, nesulaukiau jūsų patarimų, o šiandien jau ir prisireikė skalbti, nes mažė taip nušluostė rankovėm surūdijusias sūpynes doh.gif
Bet skalbti rimtai vis tiek neišdrįsau, dar laikiu jūsų patarimų - juk tikrai ką nors panašaus turite mirksiukas.gif
Pavaliau tik, patryniau šlapiu rankšluoščiu, kad neperšlaptų kiaurai. Viršus tai labai kokybiško audinio, gana lengvai išsivalė. Bet kada nors vis tiek prisireiks skalbt visą, pasidalinkit patirtim, kąąąą?
Atsakyti