Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinė nelaimė- stafilokokas III

Turiu atliekamus 3 buteliukus po 20 ml bakteriofago,mokejau po 8,50 lt uz vnt,gyvenu Vilniuje,jei kam reikia galiu parduoti.Mano numeris 861838812.
Atsakyti
Ryt ta 'mano' moteriske vaziuoja i sovetska, uzsakiau 400 ml. Tikiuos gaus g.gif
Turbut ir daugiau parveztu. Siaip vaziuoja 2k/savaite.
Atsakyti
Mergaitės, noriu ir aš. Ar galit padėt gaut? 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes mamytes 4u.gif Beskaitinedama aptikau jusu uzvesta tema.Turi ir mano sunus sita geri .Pas mus jis gerkleje tuno.Gydytoja liepe girdyt antibus,o as ju oi kaip nenoriu.O kaip,po kiek reikia gerti ta bakteriofaga?Atsiprasau,jei kartojuos,gal ko nedaskaiciau ax.gif
Atsakyti
O jei mano dukra alergiška antibiotikams, ar nebus ir jam alergiska (BF)?
Atsakyti
QUOTE(Betta @ 2010 01 24, 18:38)
Sveikutes mamytes  4u.gif Beskaitinedama aptikau jusu uzvesta tema.Turi ir mano sunus sita geri .Pas mus jis gerkleje tuno.Gydytoja liepe girdyt antibus,o as ju oi kaip nenoriu.O kaip,po kiek reikia gerti ta bakteriofaga?Atsiprasau,jei kartojuos,gal ko nedaskaiciau  ax.gif

pirmam puslapy yra imesta nuoroda su vaisto anotacija.

QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 01 24, 18:59)
O jei mano dukra alergiška antibiotikams, ar nebus ir jam alergiska (BF)?

na, tai ne antibiotikas. drasu butu teigti, kad nebus alergiska- juk tai individualu. Bet greiciausiai-ne.
Atsakyti
Cia anotacija per google translate(kazkiek paredagavau)Stafilofagas arba stafilokokų bakteriofagas:
imunobiologiniai preparatai- Phage. Jis naudojamas gydymui ir profilaktikai šių ligų:
pūlingos infekcijos, odos, gleivinių, vidaus organų, organuose sukeltų stafilokokinių bakterijų (sinusitas, vidurinės ausies uždegimas, tonzilitas, faringitas, laringitas, tracheitis, bronchitas, pneumonija, pleuritas, skausminga, infekuoti nudegimai, pūlinys, abscesas, skaudulys, Smaragdas, spiradenitis, žiaurus, paraproctitis, mastitas, Bursa, osteomielitas, uretritas, cistitas, pielonefritas, coleitis, endometritas, Šalinti Kiaušidžių uždegimą, Gastroenterocolitis, cholecistitas, omfalit, sepsis), taip pat žarnyno dysbacteriosis.

Lotyniškas pavadinimas:
BF- skystis, purškalas, tepalas, tepalas Stafilofag, žvakutės, tabletės Stafilofag.
Sudėtis ir forma:
BF: skystis buteliuose, 20, 50, 100 ml, aerozolių pakuotė 25 ml.
BF: tepalo buteliukais po 10 ir 20 g.
BF: žvakės už 10 vnt. pakuotėje.
BF: tabletės 10, 25 ir 50 vnt. pakuotėje.
Vaistas yra filtrato fagolizatas, aktyviai veikiantis prieš stafilokokinių bakterijas, įskaitant Staphylococcus aureus.

Indikacijos:
BF naudojamas gydymui ir profilaktikai pūlingos infekcijos, odos, gleivinių, vidaus organų organus, sukelia stafilokokinių bakterijos, taip pat dysbacteriosis:

ligų, ausų, nosies ir gerklės, kvėpavimo takų ir plaučių (sinusitas, vidurinės ausies uždegimas, tonzilitas, faringitas, laringitas, tracheitis, bronchitas, pneumonija, pleuritas);
chirurginės infekcijos (pūlingos žaizdos, užsikrėtusių nudegimai, pūlinys, abscesas, skaudulys, Smaragdas, hydradenitis, nusikaltėlis, prisotintas ir abstsedirovavshiysya stafilokokinių sycosis, paraproctitis, mastitas, Bursa, tenosynovitis, osteomielitą);
šlapimo ir lyties patologiją (uretritas, cistitas, pielonefritas, coleitis, endometritas, Šalinti Kiaušidžių uždegimą);
Enteric patologiją (Gastroenterocolitis, cholecistitas, žarnyno Disbakteriozė);
apibendrintas septinių ligų;
Astanoje uždegimo ligų naujagimiui (omfalit, Gastroenterocolitis, sepsis);
Kitos ligos stafilokokinių etiologijos;
prevencijai pūlingos infekcijos (chirurginė operacija, pilvo ir krūtinės ląstos ertmėje, gatvės ir profesinių traumų, ir tt) hospitalinių infekcijų epidemijos požymių prevencijai.

Dozavimas ir vartojimas:
Svarbi sąlyga veiksmingai Bakteriofagas gydymas preliminaria identifikacija, ligos sukėlėjo fagochuvstvitelnosti (apibrėžimas jautrumas stafilokokinių Bakteriofagas padermių, išskirtų iš pacientų).
BF gydoma infekcija- Gydymo trukmė - 5-15 dienų. Dozavimas ir vartojimo būdas priklauso nuo infekcijos šaltinio pobūdžio (vietoje drėkinimo, plauti, ir nuspaudžiant, į ertmę - pilvo, pleuros, sąnarių, į šlapimo pūslę per kateterį, per os ir per tiesiąją žarną). Galima atlikti pakartotinius gydymo kursus .
Vietoje drėkinimo, plaukite, ir nuspaudžiant skystis Phage iki 200 ml arba tepti tepalu.
Gydymas Astanoje?-uždegiminių ligų lokalizuota pakitimai tikslinga atlikti vienu metu tiek vietos ir per burną 7-20 dienų.
Kai pūlinių-uždegiminių ligų, ausų, nosies ir gerklės stafilokokinių Bakteriofagas švirkščiama į 2,10 ml 1-3 kartus per dieną vartojamas skalavimui, plovimo, įvadas mirkymo(paliekant juos 1 val.)
Bakteriofagą švirkšti tiesiai į voties centrą arba įsiskverbti, taip pat aplink ją. Injekcijų per dieną, kas antrą dieną, priklausomai nuo reakcijos, nuolat didinant dozes: 1 injekcinis - 0,5 ml, po 1 - 1,5 - 2 ml. Rezultatai gydymo atliekamas 3,5 injekcijos serija.
Esant abscesams BF įšvirkšti į židinio ertmę po punkcijos pašalinti pūlius. Į ermę dėti tamponą.
Sergant lėtiniu osteomielitu BF pilamas į žaizdą iš karto po jos chirurginio gydymo.
Dėl giliavandenių rūšių piodermita BF naudojamas mažomis dozėmis į odą 0,1-0,5 ml į vieną vietą, arba, jei būtina, iki 2 ml keliose vietose gydymas. Iš viso 10 injekcijas kas 24 valandas.
Įvadas į ertmę - pilvo, pleuros, sąnarių ir kitų iki 100 ml Bakteriofagas. Kapiliarinis kanalizacija rezervą, per kurias iš naujo įvesti Bakteriofagas į dieną, tik 3-4 kartus.
Jei cistitas naudojant kateterį BF švirkščiamas į šlapimo pūslės ertmę.
Kai pūlinis pleuritas, artritas, Bursa arba stafilokokinių Phage švirkščiamas į ertmę po pūliai išvežimo iš jos iki 20 ml. ir daugiau dienų, 3-4 kartus.
Tabletės naudojamos infekcinėms šlapimo ligoms gydyti - cistitas, pielita, pielonefritas, gimdos gleivinės uždegimą, salpingoophoritis, Žarnyno infekcijų ir kitų ligų, kurias sukelia Staphylococcus bakterijos.
Kai žarnyne liga, kurią sukelia Staphylococcus ir žarnyno dysbacteriosis skystis naudojamas: 3 kartus per dieną ant tuščio skrandžio 1,5-2 valandos prieš valgį; analiniu būdu- vieną kartą per parą (skystis su klizma ar žvakutė forma). Kai dysbacteriosis žarnyno valymo procedūra būtų atliekama 7-10 dienų po bakteriologinė kontrolė. Vaikams pirmųjų dienų gyvenimo pirmos dvi valandos stafilokokinių Phage skiedžiamas virintu vandeniu 2 kartus. Nepageidaujamų reakcijų nebuvimas (vėmimas, bėrimas ant odos) ateityje taikyti produktą neskiestas. Tokiu atveju jį galima maišyti su pienu.
Be sepsis, enterokolitas naujagimiams, taip pat neišnešiotiems kūdikiams, BF naudojamos klizmos(į garų vamzdelis, ar kateteris) 2-3 kartus per dieną. Patikrinkite kombinacija iš tiesiosios žarnos (po klizma) ir (per burną)
Gydant omfalitov, piodermija, infekuotų žaizdų naujagimių BF naudojamas kaip paraiškos kartus per parą (tinklelius sudrėkintą stafilokokinių Bakteriofagas ir padėkite ant bambos žaizda ar paveiktą odą).
Rekomenduojama dozė stafilokokinių Bakteriofagas: Amžius dozė 1 priimamasis
Viduje skysčiu / tablečių klizma (jaunesnysis) Kadangi žvakių
Iki 6 mėnesių 5-10 ml 20 0,5
Nuo 6 iki 12 mėnesių, 10-15 ml 20 0,5
Nuo 1 iki 3 metų apie 15-20 ml / 0,5-1 tabletės 40 1
3-8 metų 20-50 ml / 1 tabletė 40-100 1
Nuo 8 metų ir vyresni 20-50 ml / 2 tabletės 40-100 1
gauna skystų vaistų - 2-3 kartus per dieną ,tabletės - 3-4 kartus per dieną. Tepalas vartojamas lokaliai, už jų atitaisymą ir vatos iš 5-20, priklausomai nuo židinio srities 1-2 kartus per dieną su padažu.


BF naudojama 50 ml prevencija. drėkinimo pooperacinės žaizdos, ir tt
Siekiant užkirsti kelią sepsis ir enterokolitas į naujagimiams su gimdos infekcija ir hospitalinių infekcijų rizikos Bakteriofagas naudojamas kaip klizma, 2 kartus per dieną 5-7 dienas.
Stafilokokiniai Bakteriofagas aerozolių forma yra naudojama gydymo ir profilaktikos tikslais, drėkinimo forma teigiami Staphylococcus odos ir gleivinių nudegimus, pūlinių-uždegiminių ligų, infekuotų žaizdų, į krūtinės.
Tinkamiausia naudoti Bakteriofagas tais atvejais, kai infekcija, kurią sukelia antibiotikams atsparių padermių. Jūs galite atlikti kartu gydymas stafilokokinių Bakteriofagas kartu su antibiotikais.
Tais atvejais, prieš vietos taikymas stafilokokinių Bakteriofagas naudojamų cheminių konservantų, išskyrus furatsilinom, žaizdą reikia praplauti fiziologiniu tirpalu arba natrio chlorido 2,3% tirpalas, natrio karbonatas (natrio bikarbonatas).

Kontraindikacijos
Kontraindikacijų BF nevartoti.

Nepageidaujamos reakcijos
Reakcijos BF įvedimas nėra įdiegtas.
Panaudojus ant odos BF gali sukelti trumpalaikį paraudimą ir uždegimą.

atsargumo priemonės:
Bakteriofagas stafilokokinių skystis nėra tinkamos naudoti debesis ir drebučių. ???
Vartojimas nėštumo metu gali būti nustatyta laikantis dozę gydytojas.

Sąveika:
Taikymas BF netrukdo kitų vaistų vartojimui. Gali būti naudojamas BF kartu su antibiotikais.

Sandėliavimas:
Laikyti sausoje, nuo šviesos apsaugotoje vietoje, ne iš 2-8 ° C temperatūroje (SALDYTUVE)
Tinkamumo laikas: skystas - 1 metai; tabletės, žvakutės - 2 metai.
Tiekimo sąlygoms nuo vaistinė - ne receptą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natina: 24 sausio 2010 - 19:46
Gydytojas gali skirti gerti po 2 kapsules gerųjų bakteriju. Mums kai buvo AS ir pastoviai viduriavo taip ir liepe daryti, nes po 1 nedarė jokio poveikio.
Dbr merginos klausimas: nors AS nėra ir situacija gerėja, tačiau išmatose visdar gana nemažai gleivių. Šiuo metu duodu gefilus plius, sudavus kapsulę jis man per likusią dienos dalį pavaro kokius 3 kartus gleivių, jų būna nedaug, bet žalios. Kai neduodu nekakoja visaj tik kitą rytą ir taip kaip visada. Tai čia probiotikai netinka ar jie taip žarnyną valo?
Atsakyti
QUOTE(gabrytė @ 2010 01 25, 13:19)
Gydytojas gali skirti gerti po 2 kapsules gerųjų bakteriju. Mums kai buvo AS ir pastoviai viduriavo taip ir liepe daryti, nes po 1 nedarė jokio poveikio.
Dbr merginos klausimas: nors AS nėra ir situacija gerėja, tačiau išmatose visdar gana nemažai gleivių. Šiuo metu duodu gefilus plius, sudavus kapsulę jis man per likusią dienos dalį pavaro kokius 3 kartus gleivių, jų būna nedaug, bet žalios. Kai neduodu nekakoja visaj tik kitą rytą ir taip kaip visada. Tai čia probiotikai netinka ar jie taip žarnyną valo?


Sunku pasakyti, bet panasu, kad jus alergizuoja tie probiotikai, del to ir gleives matot. Pabandykit kitais pakeisti.
Atsakyti
Sveikutis 4u.gif
Radau dar viena drauge kuri 6 diena vaziuoja i Kaliningrada i gryzta ta pati diena, tai jegu kam reikes bakteriofaga, visada prasom. Prasysiu kad parveztum smile.gif
Atsakyti
Mes irgi turim AS. Turim pūlingą slogą-nuo pat gimimo iki šiol kiekvieną dieną siurbiu vaikučiui nosį ir kiekvieną kartą išsisiurbia (mums 7 mėn.).
Ko pasekoje turim gana stiprų AD. Šašai ant veiduko, išbertas kūnelis.

Bijau gydyti antibijotikais ir hormonais, bet panašu, kad kito kelio nėra. Gydytojai tame neamto nieko tokio. Beje, kiek gydytojų, tiek nuomonių, o aplankaiu jų daugybę. Vieni kitus peikia, o savo teorijas labai aukština.

Nesvarbu. Norėjau tik paklausti, kaip pasikeitė vaikučių būklė, panaudojus bakterijų, kurių LT nėra. Ačiū visoms atsakiusioms. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2010 01 27, 15:02)
Mes irgi turim AS. Turim pūlingą slogą-nuo pat gimimo iki šiol kiekvieną dieną siurbiu vaikučiui nosį ir kiekvieną kartą išsisiurbia (mums 7 mėn.).
Ko pasekoje turim gana stiprų AD. Šašai ant veiduko, išbertas kūnelis.

Bijau gydyti antibijotikais ir hormonais, bet panašu, kad kito kelio nėra. Gydytojai tame neamto nieko tokio. Beje, kiek gydytojų, tiek nuomonių, o aplankaiu jų daugybę. Vieni kitus peikia, o savo teorijas labai aukština.

Nesvarbu. Norėjau tik paklausti, kaip pasikeitė vaikučių būklė, panaudojus bakterijų, kurių LT nėra. Ačiū visoms atsakiusioms. 4u.gif  4u.gif

Neskubėkit gydyt antibiotikais, gal prieš tai pabandykit gerąsias bakterijas ar bakteriofagą (kadangi mano dukra alergiška antibiotikams, tai dabar geriam gerasias bakterijas, o kaio vena mamytė parveš bakteriofagą, pradėsim juo gydytis, apie šį vaistuką labai gerų atsiliepimų iš mamyčių, beveik visi vaikučiai atsikratė to baubo AS, paskaitykit visą temutę ). SĖKMĖS 4u.gif
Atsakyti