Sveikos mamytės,
dukrytei greit 9 mėn ir nesivarto. ir miega tik ant nugaros, galvytę tik į šonus sukioja miegodama. keista, kad ne ant šono. apkūni ji pas mus,bet vistiek turėtų verstis,juk jau grei 9mėn. ką daryti?
Mano mažiukui 4 mėn ir 1 sav, bet irgi nesivarto, jei padėsiu tai apsivers, o jei ne tai ne. Bet ir nepergyvenu, nes ateis laikas ir pats išmoks ir vartysis.
Mums jau 5 men ir 6 dienos. Mergyte didele, todel, kad daug nesivarto, pasak gydytojos nieko tokio. Jai sunkiau. Einam i manksteles ( bet daugiau savo noru). Ant sonu apsivercia, bet retai, nelepina musu savo vartaliojimaisis. Ant nugareles, o ypac atgal - reikia padeti... nedaug, bet reikia. Miega ant nugaros, sukioja galva. Pati mankstinu kasdien, ne po daug, bet manau pakankamai.
[quote=Ewe,2008 01 27, 15:28]
Sveikos mamytės,
dukrytei greit 9 mėn ir nesivarto.
O ka gyditojai sako?9 men jau tikrai turetu verstis.
Mano suneliui beveik 5men bet irgi tik pora kartu patcs apsiverte
Sveikos mamytės,
dukrytei greit 9 mėn ir nesivarto.
O ka gyditojai sako?9 men jau tikrai turetu verstis.
Mano suneliui beveik 5men bet irgi tik pora kartu patcs apsiverte
Mes šitą triuką - nuo nugaros ant pilvo - įveikėm 3,5 mėn.
QUOTE(mmamuliuke @ 2008 01 05, 04:47)
mano zirnius ismoko ant pilvo verstis 3 men. jau pora sykiu buvo apsivertes atgal, bet siaip visa laika buna ant pilvuko, pasiremes rankytem issiriecia ir ziuri i sonus. jau kelios savaites tai jo megstamiausias uzsiemimas. su zaisliukais zaidzia tik kai paremiu is visu sonu kad negaletu verstis
. jau kelis sykius ir uzpakali bande kelt. bet kol kas gaunasi arba ant rankyciu, arba ant keliuku, bet nosim art nepatinka 
o vat buvom pas draugus, tai ju 5 men mazylis dar nesivarto, bet uztat visaip kitaip labai aktyvus
manau, cia individualiai, ir mamytes tikrai nepergyvenkit
Mums jau ir gi keturi ir savaite,bet net nebando verstis.Sestis nori, o verstis jokio noro nerodo.
mes nesivartime net ant sono 4 men. o pradejome verstis ant pilvuko tik 7,5 men.
Mums šiandien kaip tik 4 mėn. ir verčiamės dar tik ant šonelio
Gal dėl to, kad labai nemėgstame ant pilvelio gulėti. reiks matyt jau po truputį mokint vartytis
QUOTE(ausrakns @ 2008 02 01, 16:58)
Mums jau ir gi keturi ir savaite,bet net nebando verstis.Sestis nori, o verstis jokio noro nerodo.
Mano mažiui 6,5 tai tik prieš 2 savaites apsivertė ant pilvuko,o vakar nuo pilvuko ant nugarytės
Mes buvome tinginukai, vartytis pradejome beveik 6 menesiu
nuo nugarytes ant pilvuko tai apsiverte budamas 5 menesiu, o nuo pilvuko ant nugarytes, kazkur 5men ir 3sav kai suprato kaip rankyte reikia laikyti