Įkraunama...
Įkraunama...

Pačios megzta nuotakos suknelė

Dar viena ten tokia, bet vakar sunkumų su įkėlimu buvo. Tai rodo, tai -ne.
Bandau
[attachmentid=110921]
Atsakyti
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 09 07, 08:39)
Bandau

Nugi gražios tos suknios, tik kad reiktų pamušalo ax.gif O jeigu dar spalvotas, ne baltas, tai visai gražu būtų thumbup.gif

O tai tik ant podiumo tokias arba į kokį striptizo barą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 09 07, 11:33)
Nugi gražios tos suknios, tik kad reiktų pamušalo  ax.gif O jeigu dar spalvotas, ne baltas, tai visai gražu būtų  thumbup.gif

O tai tik ant podiumo tokias arba į kokį striptizo barą  lotuliukas.gif

Priklauso nuo požiūrio mirksiukas.gif -man ta paskutinė patinka, tik žinoma, pamušalo tai verkiant reikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kakošėlio mamka: 07 rugsėjo 2007 - 11:33
QUOTE(geltoniausia @ 2007 08 31, 20:36)
Įdedu krisb  suknutę, grožėkitės:

sveikos, o as pamirsau sita pagirti, kokia svelni, moterishka suknute smile.gif
Atsakyti
kur prapuolusios visos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 09 07, 08:39)
Bandau
[attachmentid=110921]

pritrenkianti.... aisku - pamusaslas butinas smile.gif
Atsakyti
cia jau kazkaip labai ramu... turbut jau neriat kas apsisprende nerti arba megzti:) o ar neturejo jau buti kazkuriu is cia jau vestuves su nertom-megztom suknelem?smile.gif as tai landzioju po rankdarbiu temas. ieskausi technologiju o kaartu ir minciu kaip ka daryti:) pabandysiu ikelti viena nuotraukyte kaip pvz kuris man patiko - tikiuosi ta mamyte nesupyks labai. na cia man is esmes patiko pati ideja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 09 17, 11:32)
kur prapuolusios visos  ax.gif

Sveikute 4u.gif
Oi, kaip laukiu tavęs pasirodant lotuliukas.gif Taip įtariu, kad būsi pati pačiausia nuotaka bigsmile.gif thumbup.gif
Ar jau turi švarkelį?
Papildyta:
QUOTE(busimi @ 2007 09 17, 18:48)
cia jau kazkaip labai ramu... turbut jau neriat kas apsisprende nerti arba megzti:) o ar neturejo jau buti kazkuriu is cia jau vestuves su nertom-megztom suknelem?smile.gif as tai landzioju po rankdarbiu temas. ieskausi technologiju o kaartu ir minciu kaip ka daryti:) pabandysiu ikelti viena nuotraukyte kaip pvz kuris man patiko - tikiuosi ta mamyte nesupyks labai. na cia man is esmes patiko pati ideja smile.gif

Taip, labai graži idėja ir ne tik tokiai mažai "jaunamartei" mirksiukas.gif
O tu taip pat ruošiesi su netradicine suknele tekėti? Gal jau rašei, bet aš praleidau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 09 17, 21:59)
Sveikute  4u.gif
Oi, kaip laukiu tavęs pasirodant  lotuliukas.gif  Taip įtariu, kad būsi pati pačiausia nuotaka  bigsmile.gif  thumbup.gif
Ar jau turi švarkelį?

neturiu dar nei svarkelio nei pamusalo doh.gif bet darbas vyksta. tikiuosi... biggrin.gif siaip ar taip neuzilgo tikrai pasirodysiu tiek man jau ir beliko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 09 17, 21:21)
neturiu dar nei svarkelio nei pamusalo  doh.gif bet darbas vyksta. tikiuosi...  biggrin.gif siaip ar taip neuzilgo tikrai pasirodysiu tiek man jau ir beliko  bigsmile.gif

Na taip, dar trys savaitės, turėtų viską suspėti padaryti thumbup.gif
Atsakyti
Kiek girdejau sau nerti megzti ar siuti sukneles negalima... taip cia prietarai bet gal geriau jais tiketi smile.gif
Siaip esu nunerus labai grazia vestuvine suknute nelabai moku ja ydeti bet kai zuzinosiu sita sistema butinai parodysiu... gal kam patiks ir ta diena kaip tik su panasia noretu zengti prie altoriaus...
Beje kaip tik ideja radau nete balta suknute nerta sakute ...
Gal kuri susigundytu galeciau nunert smile.gif
Atsakyti
Man taaaaiiip gražu nertos suknelės, nemoku apsakyti bigsmile.gif wub.gif , jei tik mokėčiau nerti, tikrai vaikščiočiau pasipuošusi, pasaka man kaip gražu wub.gif
Atsakyti