Įkraunama...
Įkraunama...

Vardas katytei

Mūsų namuose Aktia, Tessa, Bendita ir Foma. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽYDROJI FĖJA * LT: 13 gruodžio 2011 - 11:35
pince,svarcas(nes buvojuodas)mazolis, nes augo tik pilvelis, paskutinis buvo juodis (vyras uzdejo)drauge savo katinam dave kumpis (nes mego kumpius,simba,kota na o dabar turi vampi(mazas sake buvo panasus). o as vakar isigijau semo kaciuka, ir vis nesugalvoju jam vardo
Atsakyti
jeigu valdingas katinas galima Direktore lotuliukas.gif
Atsakyti
Lyra
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2005 02 09, 17:06)
Razinka
Slyva

QUOTE(Miilute @ 2006 09 09, 19:57)

QUOTE(Ir Guste @ 2006 04 27, 11:51)
Mėta, Melisa.

QUOTE(Mįsliukė @ 2006 01 22, 17:44)

QUOTE(Utiuitiutė @ 2005 08 11, 19:14)

QUOTE(muminukas @ 2007 10 10, 15:14)

Labai gražūs lietuviški vardai smile.gif

Aš tai norėjau duoti vardą Naktelė, jei bus katė, arba Nakčius, jei katinas. Tai dabar va auginu Nakčių. Bet jam ir tinka - juodas, kaip naktis. Ir siaust naktimis mėgsta. Žodžiu, vardą pateisina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BasaRasa: 24 sausio 2012 - 20:18
Padėkit išsirinkti Siamo veislės katytei vardą. Niekaip neišsirenkam iš trijų variantų- 1.ANIKA, 2.BASTA, 3.ANTIKA
Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulijona @ 2011 07 31, 18:04)
drinks_cheers.gif  Man ir labai grazus katytes vardas Perla, sakiau jeigu katyte turesiu tai tik taip ir pavadinsiu  wub.gif

Sveikos
Savo katės katytę perla buvau pavadinus, taip šovė į galvą mintis, nes spalva kaip perlų buvo, o dabar turim juodą egzotukę, niekaip vardo nesualvojam, šovė mintis,kad siemkutė, nes tokia maža ir juoda biggrin.gif , bet kaip užaugs siemka bus g.gif , gal nelabai gražiai skambės 4u.gif .Šiaip turėjom dar juodą egzotą prieš tai ,tai mafu pavadinom smile.gif
Atsakyti
Pirmadienį parsivežėme bengalo ir rusų mėlynosios mišrūnę, mėlyną tigriukę. wub.gif Pavadinome ją Nala. Anksčiau turėtos katės vardas buvo Rakša. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raksa: 26 balandžio 2012 - 19:19
Rusų mėlynoji - Mėlynė...
Atsakyti