Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras rūpinasi vaiku?

rūpinas wub.gif
naktim keliasi, kad paduotų man vaiką pamaitint, nors lovelė mano pusėj doh.gif ir šiaip vakarais, kai grįžta iš darbo užsiima, vaiku, o aš galiu tą laiką skirti sau 4u.gif
Atsakyti
Juokingai tie vyrai ziuri i vaikelio prieziura. Maniskis pvz. viena diena pabuvo lygiai valanda (zinoma - ne sestas kartas) vienas su dukryte, o paskui man papriekaistavus kodel neuzsiima su vaiku, sako: as juk visa diena siandien buvau lotuliukas.gif Bet is esmes negaliu skustis g.gif . Kadangi jis grizta tik savaitgaliais, tai jau ir buna tiek, kiek reikia. Man pikciausiai skambetu, kad vaikas nori pas mama, o pas ji atseit nebuna. Liepiu raminti paciam nors ir verkia. Jei visalaik ciupciau is nagu, tai aiskiai ir priprastu. Reikia ir tuos vyrus biski padresuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano vyras sunum taip pat rupinasi.. Nakti keliasi sauskelnes pakeisti, kartais nakti ir uzmigdo (kai reikia, nors jau senokai reikejo, vaikas pats uzmiega jau..), ir pazaidzia su juo, lauke su vezimu pavazineja.. tikrai negaliu skustis.. smile.gif
Atsakyti
Mano vyras labai su dideliu uzsidegimuman padeda, bet matau kad jau pavargsta vis greiciau smile.gif Jis juk ir dirba ir dar nakti atsikelia, ir siaip man padeda, uzsiima su vaiku, padeda ismaudyti, apsipirkineja...Na vienu zodziu esu jam be galo dekinga uz pagalba, bet logiskai mastant juk taip ir turetu buti, juk tai dvieju zmoniu vaikas ar ne? wub.gif
Atsakyti
Tikrai labai labai rūpinasi wub.gif Ir ačiū jam už tai wub.gif
Keliasi naktį, ramina, keičia sauskelnes, kartu maudom, kartu rengiam.
Ir skalbimo mašiną netgi išmoko įjungti biggrin.gif Ir apskritai - esu labai laiminga, nes griekas būtų skųstis...
Atsakyti
Mano vyras tolimu reisu vairuot.Tai mazai jam tenka ir vaikais rupintis ax.gif bet kai tik pagimdziau tai labai man padedavo thumbup.gif
Atsakyti
Naktimis niekada nesikelia schmoll.gif ,o dieną kai reikiakur nulėkti išleidžia smile.gif
Atsakyti
Rupinames abu ir diena ir nakti.Moka viska ir dar net geriau uz mane 4u.gif
Atsakyti
Rūpinasi kiek gali, aš pavargstu su vaiku morališkai o jis pavargsta darbe fiziškai tai vienas kitam padedam wub.gif
Atsakyti
maniskis tai sawaitgaliais su dukryte uzsiima ir i lauka issiweza pasiwazineti ir pazaidzia o darbo dienomtai po darbogrizes pakalbina o dukryte labai myli sawo tetuka kai tetukas grista po darbo tai nuswinta kaip saulyte pamaciu teti bigsmile.gif
Atsakyti
Kai Sūnelis dar buvo mažiukas, tai nelabai žinojo ką su juo veikt. Žinoma, ir sauskelnes pakeisdavo ir maudyt pirmas lėkdavo, jei reikėjo ir valandai kitai išlėkt iš namų leisdavo. o dabar kai jau didesnis tai daugiau laiko praleidžia. Visokia "vyriška" veikla užsiima ,ypač kai nematau biggrin.gif
Atsakyti
Aš vis giriu ir giriu savo vyrą wub.gif Niekas taip labai nepadėjo gimdymo metu, kaip jis. Mažiukas gimė vėlai vakare, o ryte tėtis jau buvo pas mus wub.gif Kadangi, man nelabai pasisekė, tai labai varganai po gimdymo jaučiausi, bet užtat MB sužydėjo: akytės blizga, lelius ant rankų, sauskelnės nuolat pakeičiamos, kai grįžom namo jis maudė, naktį, keldavosi man paduot mažiuką, netgi vaikučio lovą persistūmė į savo pusę blink.gif soske.gif Ir dabar tai daro. Nuolat girdžiu, kad aš pati gražiausia, nuostabiausia, vienintelė ir nepakartojama wub.gif net pradėjau tuo tikėt lotuliukas.gif cool.gif Mažius net suspinga iš džiaugsmo pamatęs, kad tėtis jau namie, nes tada prasideda dūkimas ir žaidimai wub.gif wub.gif Mane visur išleidžia, kur tik noriu, jei anksčiau grįžta paruošia mums pietus, kol mes lauke vaikštinėjam essen.gif Žodžiu, atrado save tėvystėje thumbup.gif O dabar man murkia į ausytę apie dar vieną 2.gif kad jau labai labai nori 4u.gif Su tokiu vyru galėčiau ir 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif biggrin.gif
Atsakyti