Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras rūpinasi vaiku?

Mano vyras thumbup.gif , rupinasi kudikiu. Kai auginome pirmaja dukryte, nusprende, kad reikia man viena nakti pailseti. Atsigule arciau lovytes, sianakt bus "mama". Ir ka gi, musu "mama" negirdejo kaip vaikas prabudo, pakeiciau sauskelnes ir pamaitinau tongue.gif
Atsakyti
mano irgi rupinasi dalinames mes tuos vaiko prieziuros darbelius thumbup.gif
Atsakyti
kiek gali padeda,bet maniske labai mamitukas yra. galiu nieko su ja nedaryti,svarbiausia kad tik buciau salia. tetis daugiau zaidimais uzsiima ir maudymu
Atsakyti
Net labai rupinasi, net prish... pampersus su respiratorium keicia blink.gif Atsaukia visus darbus kai reik pas gydytoja pasirodyt, maitina, migdo, nu super zodz...assa.gif
Atsakyti
musu tetukas kaip ir mama viska daro, wub.gif ir pampelius keicia ir pamaitina, ir i laukeli eina ir kalba kaip jie oi oi juokas ima lotuliukas.gif vakarais...nors maziukei dar tik tuoj 5men bus bet tevelio ji labai laukia o vakarais turi jie apie ka pakalbeti lotuliukas.gif mama ir i sporto kluba ir su draugem susitikti gali jokiu skambuciu ramu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukas: 14 rugpjūčio 2008 - 12:55
Musu tetukas labai rupinasi leliukais thumbup.gif Ir nakti kartu keliasi, ir pampersus keicia, ir kalbasi daug, nors mums tik pora savaiciu thumbup.gif
Atsakyti
nezinau ka be vyro daryciau.
Atsakyti
O maniskis priziuri tik paprasytas, kitaip ne
Atsakyti
Negaliu net isivaizduot geresnio tevo savo vaikui.
Man patinka posakys, kad tevas turi ne padeti mamai auginti vaika, o ji auginti! O tai daznai buna, kad teveliai tik padeda.
Pampersus as keiciu, pas mane tai tiesiog greiciau gaunasi, kol rengiames tetis isnesa panaudota pampersa, paskui sugrizta padeti aprengt vaika, bent kojynes uzmauna. Maudynes tik su teciu, cia jau as tik padejeja, jis ir vonele ruosia ir ismaudo. Zaidzia su mazyliu, kalbina, daro ekskursijas po namus, manksta, eina pasivaiksciot dviese, pamaitina, uzmigdo vakare.
Kai man paskaitos, jie puikiausiai apseina be manes. Tada jau tetis vienas viska daro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lena.lt: 23 rugsėjo 2008 - 22:33
unsure.gif rupinasi, kai paprashau. ir sjp kartais pats nori... bet jam atsibosta kartais, ne taip kaip man.
Atsakyti
QUOTE(Livisa @ 2008 09 23, 22:59)
O maniskis priziuri tik paprasytas, kitaip ne

dar kartais kai paciam noras uzeina pabendraut su mazuoju karalaiciu biggrin.gif
Atsakyti
Musu tetukas thumbup.gif . Rupinasi dukryte, mamyte, namais ir t.t.
Atsakyti