Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pakelti plaukus nuo šaknų?

QUOTE(Kisulita @ 2015 04 01, 14:17)
Na aš po sprto klubo keliauju į darbą, tai man einant į lauką plaukai turi būti sausi. Tai kuoduko jau niekaip unsure.gif

Bandau džiovintis džiovintuvu galvą žemyn nuleidus, bet ant pakaušio plaukai labai neprognozuotai sugula ir tada galvos oda matosi, nes gaunasi kaip dar vienas sklastymas... (jau kai paaiškinau doh.gif) unsure.gif
Papildyta:
Plaunu maždaug po 20 min. Išsitepusi sėdžiu su maišiuku ant galvos biggrin.gif Rankšluoščio neprireikia smile.gif

Kaip jus jį įtrinat į galvos odą? Aš pabandžiau, tai košmaras kažkos doh.gif neįsitrina visiškai, krenta ant grindų gabalais. Gal į ta mišinį reikia, kokių aliejų įlašint? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2015 03 31, 09:18)
Aš irgi labai panašiai darau, tik nefenuoju (nebent labai retai), leidžiu paprastai išdžiūti, o po to susuku ant storo peraloninio suktuko, kur viduje yra lanksti viela, gaunasi kaip kuodukas.

Turite omeny papilotę? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(spoily @ 2015 04 01, 15:04)
Kaip jus jį įtrinat į galvos odą? Aš pabandžiau, tai košmaras kažkos doh.gif  neįsitrina visiškai, krenta ant grindų gabalais. Gal į ta mišinį reikia, kokių aliejų įlašint? g.gif

Bandykit kiaušinio trynį įmest g.gif Aliejai gal nelabai, gali neišiplauti unsure.gif

Na man viskas labai paprastai, tirštą masę patrinu tarp pirštų ir tada ant galvos odos, galvą nulenkus žemyn ax.gif Labai legvai gaunasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(ahsfreak @ 2015 04 01, 13:55)
,o iskarto susukti ir su tokiu segtuku(kaip snyples susegti)Ir plaukam nekenkia,o jau tos merginos plaukai ohohoho pavydetini,ji dar sake kad ji buvo juos visaip issikarpius ir per kazkiek laiko dabar labai grazius atsiaugino smile.gif

Kad ir tie segtukai plaukams nėra sveika... unsure.gif O jei dar su tuo segtuku miega, tai gali plaukai per tą segimo vietą imti lūžinėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2015 04 01, 15:03)
Kuodą darote su ta kuodui skirta daryti kempinaite? smile.gif

Nea, paprasta kuoda.

Merginos, maziau klausykite pasaku apie tai kaip plaukai luzineja lyg nevirti spageciai nuo segtuku ir kencia nuo gumyciu ir kuodu doh.gif. Neteko girdeti apie nuplikusias merginas del siu priemoniu biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2015 04 01, 15:10)
Turite omeny papilotę? smile.gif

Jo, buvo "užkritęs" pavadinimas smile.gif
Su tokiu papilotė..
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2015 04 02, 00:04)
Nea, paprasta kuoda.

Merginos, maziau klausykite pasaku apie tai kaip plaukai luzineja lyg nevirti spageciai nuo segtuku ir kencia nuo gumyciu ir kuodu doh.gif. Neteko girdeti apie nuplikusias merginas del siu priemoniu biggrin.gif.

Tai dėl to ir sakoma, kad plaukai lūžinėja, o ne slenka biggrin.gif Jie lieka, bet palūžinėję nuo tos vietos, kur buvo segama biggrin.gif Kiek tiesos - neaišku, internete buvo tokios žinios biggrin.gif

Man vis tiek neaktualu, mėgstu aš palaidus plaukus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Adera777 @ 2015 04 02, 13:54)
Jo, buvo "užkritęs" pavadinimas  smile.gif
Su tokiu papilotė..

Papilotės man irgi labai patinka thumbup.gif Kartais net vietoj plaukų gumytės naudoju, sutvirtinu gale "arklio uodegą" su papilote ir namuose labai patogu biggrin.gif

Reikės pamėginti kuoduką pasidaryti, tik plaukai trumpi, tai pusė išlįs g.gif
Atsakyti
sveikos, gal parekomenduotumete koki nors root lifter, plauku saknu pakeleja uz padoria kaina? ar naudojate kuri nors toki purskikli? kokios nuomones? 4u.gif
Atsakyti
youtube ZTaigi cia ta mergina nuostabiais plaukais pasakoja apie ta sukuosena viskas prasideda nuo 10:37 Gero ziurejimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ahsfreak @ 2015 04 07, 14:50)
youtube ZTaigi cia ta mergina nuostabiais plaukais pasakoja apie ta sukuosena viskas prasideda nuo 10:37 Gero ziurejimo smile.gif

Na su tokiais plaukais man kuodo nereikėtų plaukų pakėlimui biggrin.gif

Šiaip kuoduko idėja nebloga g.gif

Dėl kuodų - mėginau su papilotę kuodą pasidaryti, bent ant pakaušio bordakas gavosi doh.gif Plaukai sruogom pakilo, pasistojo į visas puses kaip fonatnas ir buvo pakilę nuo šaknų labiau, nei kiti plaukai biggrin.gif Nelabai gerai atrodė g.gif Niekam taip nebūna?
Atsakyti
QUOTE(laumessluota88 @ 2015 02 23, 13:36)
Paieskosiu Rowenta priemone. Atrodo neblogai, idomu ar tikrai buna tokie rezultatai.

Na ar domejotes Rowenta priemonemis? Gal jau naudojat? pasiteisino?
Atsakyti
QUOTE(ERIKUTE K @ 2015 02 19, 15:40)
user posted image

Labai geras dalyka. Pakelia plaukus nuo saknu, naudoti labai papratsa.Sukuosena iseina labai grazi.

Gal dar yra bandžiusių šias žnyples? Kokie atsiliepimai? ax.gif
Atsakyti