Įkraunama...
Įkraunama...

Savaitgalis Europoje

Čekinkit bilietus akcijinius, kur pigiausia bus, ten ir varykit. O faina bus et kur, jei mėgstat ir mokat džiaugtis mirksiukas.gif
Atsakyti
Europinių savaitgalių kaina rezultate gauansi vos ne daugiau, negu savaitė Turkijoje doh.gif Na jeigu aišku norite komforto, aš mėginau kažkada ieškotis su akcijiniais bilietais nakvynės, kainikės ogogo doh.gif
Atsakyti
is itesu ir as pritariu kad kolkas dar musu kelioniu agenturos plesia nemazus pinigelius uz savaitgalio poilsi, tad vienintele galimybe pirktis lektuvu bilietus ir skristi taciau dar pavargsite prie viesbuciu paiesku, lankytinu vietu ir pan. zodziu jums gausis individuali kelione ir nereiks 100 lituku moketi uz marsruto sudaryma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2006 10 21, 09:34)
Europinių savaitgalių kaina rezultate gauansi vos ne daugiau, negu savaitė Turkijoje  doh.gif  Na jeigu aišku norite komforto, aš mėginau kažkada ieškotis su akcijiniais bilietais nakvynės, kainikės ogogo  doh.gif

na jei atostogausi Turkijoje gerame viesbutyje, tai tikrai nesigaus kaina tokia pati, kaip savaitgalio Europoje blush2.gif Mes skrendame lapkriti i Frankfurta, bilietus nusipirkom papigiai, uz nakvyne mokesim 700lt. Manau, kad su viskuo dviese issiteksim i 1500-2000lt, nera jau taip ir brangu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo motce: 23 spalio 2006 - 10:05
As skrendu lapkricio 30 d. savaitgaliui i venecija wub.gif
Atsakyti
Mes šiam savaitgaliui jau susiorganizavom kelionę į Romą. ax.gif
Deja skrydis bus per Prahą, nes tiesioginio šiuo metu nebuvo. Bilieto kaina vienam asmeniui į abi puses 1320 Lt, apsigyventi rasti buvo sunkoka, nes nemažai turistų ir paskutinę savaitę pradėjom ieškoti. Susiradom butelį netoli koliziejaus už 130 Eu parai 2 asm.

Siūlė tokią paslaugą kaip paėmimą iš oro uosto ir atvežimą į vietą ir išvažiavimo dieną nuvežimą į oro uostą- tai kainikė kosminė blink.gif 600Lt tai kaip nors savo jėgom rasim tą centrą.

O už gido paslaugas reikėtų mokėti apie 50-60 eurų žmogui. Gidas rusakalbis ir reikėtų jungtis prie grupės. Tai vat ta grupė ir atbaidė nuo šios paslaugos. Be to turim puikią turistinę knygą, kurioj viskas labai aiškiai parašyta.
Atsakyti
Bandau ir as pigesne savaitgaline kelione rasti, bet agenturos ne ka turi pasiulyti. Noreciau i Barselona gruodzio 8 dienai islekti, tai dviem zmogeliukam su kelione ir viesbuciu 2600lt iskaitant pusrycius.
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2006 10 21, 15:53)
is itesu ir as pritariu kad kolkas dar musu kelioniu agenturos plesia nemazus pinigelius uz savaitgalio poilsi, tad vienintele galimybe pirktis lektuvu bilietus ir skristi taciau dar pavargsite prie viesbuciu paiesku, lankytinu vietu ir pan. zodziu jums gausis individuali kelione ir nereiks 100 lituku moketi uz marsruto sudaryma  biggrin.gif

šiaip savaitgalinė kelionė tai nėra turistinė kelionė, gal daugiau gaunasi kaip pažintinė.. ar poilsinė.. bet kuriuo atveju, neverta persistengti per daug pamatyti per tas kelias dienas.. jei su brangiausiuoju skrendi, tai jau geriau pasimalti po patį miestą ir pasidžiaugti dviese bei pasistengti pajausti tos vietovės, kur esi, dvasią...
aš pati jau planuoju kelionę į paryžių kovo mėnesį, gavau bilietukus už 435 Lt, jau lyg ir fainulką viešbutuką radau, kur naktis apie 25 EUR dviviečiame kambaryje (monparnase, jaukus, etc.), planuoju ten pabūti 2-3 dienas ir lėkti į barseloną 2 dienom (raynair siūlo už ~50 eur į abi puses), bet dar palauksiu, gal gausiu dar pigiau... šiaip aš megėja pati susidaryti maršrutus ir pasidomėti lankytinais objektais.. o muziejuje pamačiusi grupę turistų, kur gidė kalba man suprantama kalba, dažnai atsargiai prisišlieju ir aš tongue.gif
Atsakyti
na as jau aprasiau temoje apie stokholma, mes su vyru turejom tik viena savaitgali laisva, tai plaukem su keltu i stokholma, nusipirkom agenturoj visus bilietus, rezervavom viesbuti, ir pirmyn, plaukem ryga - stokholmas -talinas, labai patiko, visi bilietai, iskaitant autobusa iki rygos, kelto bilietus, nakvyne viesbutyje, autobusas iki vilniaus is talino, atsiejo 2000 lt, daug, bet kai turi labai mazai laiko, tai doh.gif kelione labai patiko, vyras iki siol klausineja - tai kada plaukiam i stokholma mirksiukas.gif
Papildyta:
nors kalbos nemokam, as vos vos angliskai, bet is interneto buvau tiek info prisitraukusi, o dar ir kelte nemokamu brosiuru su zemelapiais pilna, tai apvaiksciojom, apziurejom viska, ka kelioniu agenturos siulo, buvom sutike grupe lietuviu, po senamiesti vaiksciojanciu su gide, bet vyrui nepatogu pasirode prisijungti doh.gif
Atsakyti
gal dar kas galit pasidalinti kokia info? as l.noreciau i prancuzija, bet turiu tik dvi naktis smile.gif ir nezinau kaip cia geriau padaryti smile.gif dar venecija traukia, buvau ten karta, bet be brangiausiojo... (kas buvo supras, kad ten meiles dvasia pajauti ir reik su mylimais zmonem keliaut... smile.gif na o daugiau nezinau gal i atenus.... siaip i paryziu siulo nemazai www.aip.lt pvz yra tu skrydziu bet nuskrisi... o kur? i kuri viesbuti, kad arciau centro....? ir kaip viska pamatyti.... kai tokia venecija tai paprasta ten... na nezinau...
Atsakyti
Buvau Paryžiuje ir Venecijoje. Abu miestai gražūs ir romantiški, verti dėmesio. Paryžiuje per 3d. spėjau aplankyti didžiąją dalį įžymių vietų. Venecijoje lankytinas vietas apžiūrėjau per dieną. Taigi priklauso, ką ir kiek norite pamatyti. Jei norite atsipalaiduoti ir neskubėti, rinkitės Veneciją, o jei daugiau pamatyti - Paryžių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmase: 09 vasario 2007 - 13:30
buvau Venecijoje... smagu thumbup.gif
Papildyta:
as pritariu kad venecijoj per diena galima viska pamatyt ir pailset.
o kaip su Stokholmu?
Atsakyti