Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 5

QUOTE(balta_lelija @ 2007 03 22, 13:50)
ta prasme...  g.gif  blush2.gif

Ta prasme tikuosi, kad turesiu grazia sukuosena ir pati graziai atrodysiu ir nuotraukos bus grazios, kad negeda butu jums parodyti rolleyes.gif
Atsakyti
va kokiu idomiu radau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikkute: 22 kovo 2007 - 18:00
QUOTE(erikkute @ 2007 03 22, 17:59)
va kokiu idomiu radau  biggrin.gif

Oba, kokios ciotkos thumbup.gif
Atsakyti
labai labai fainos ir originalios sukuosenos man ta sviesi kur i virsu sukelta taip zaismingai tai is vis super bandau ja sau issivaizduoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2007 03 22, 19:54)
labai labai fainos ir originalios sukuosenos man ta sviesi kur i virsu sukelta taip zaismingai tai is vis super bandau ja sau issivaizduoti  thumbup.gif

aš galėčiau darytis nebent tik tą, kur juodi plaukai. nes mano plaukučiai ildoki doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikkute @ 2007 03 22, 17:59)
va kokiu idomiu radau  biggrin.gif

Pirmoji net labai verta demesio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 03 23, 00:37)
Pirmoji net labai verta demesio  g.gif

Man ir paciai tos sviesiu plauku patiko wub.gif , o pirmosios dar ir makiazas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(erikkute @ 2007 03 22, 23:42)
Man ir paciai tos sviesiu plauku patiko  wub.gif , o pirmosios dar ir makiazas  thumbup.gif

Aha, man irgi pirmosios viskas patiko, tik mano plaukai tamsus g.gif Dabar kankinuosi ir auginu gaurus, nors man netinka schmoll.gif ilgi plaukai, bet vestuviu labui taip sakant...Bet ziuredama i ta foto, galvoju, kad be reikalo vargstu, reikes tartis su kirpeja
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 03 23, 00:56)
Aha, man irgi pirmosios viskas patiko, tik mano plaukai tamsus  g.gif Dabar kankinuosi ir auginu gaurus, nors man netinka  schmoll.gif ilgi plaukai, bet vestuviu labui taip sakant...Bet ziuredama i ta foto, galvoju, kad be reikalo vargstu, reikes tartis su kirpeja

Tai nesvarbu kad tamsus ir is bet kokio ilgio galima tikrai kazka grazaus padaryti, reikia tureti gera kirpeja ir sugalvoti gera sukuosena ir bus thumb_yello.gif . kaip toj pirmojoj tai manau tikrai plaukai neilgi yra.
Atsakyti
Man sios sukuosenos vestuviu dienai labai graziai atrodo... bigsmile.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Dar siek tiek sukuosenu nuotakoms... rolleyes.gif
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Timida, manau su tavo pagalba šukuoseną išsirinksiu bigsmile.gif