Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 5

QUOTE(Sawanna @ 2007 05 03, 16:24)
O veliumo nesisegsi? Aš irgi nusižiūrėjus jau seniai šitą šukuoseną, bet reikalas tame, kad aš būtinai noriu būti su ilgu veliumu ir nežinau ar įmanoma jį čia įkomponuoti. g.gif Kaip tu darysi, jei ne paslaptis?

na as irgi nusiziurejus sita sukuosena kaip viena is galimu varijantu. mano veliumas irgi bus ilgas ir as planuoju ji segtis virsugalvi na kur suekimas prasideda, o vietoj sages segsiu gele gyva manau tikrai bus grazu , na gal sukuosena kiek ir uzdengs bet .... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bertike @ 2007 05 03, 14:48)
Viskas susitariau dėl šukuosenos  4u.gif  Ji bus vat tokia, tik priekis truputi kitaip  wub.gif

labai grazu, o vietoj sages gal kokia gele itaisytu tau?
Atsakyti
Pas mane vėliumo nebus. Vietoj tos sagės kirpėja padarys iš mažų kristaliuku gėlytę ir įsegs... 4u.gif Aš norėjau, kad nebūtų visi plaukai sukelti ir palaidų norėjos, tai šitas variantas man tiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bertike @ 2007 05 03, 17:00)
Pas mane vėliumo nebus. Vietoj tos sagės kirpėja padarys iš mažų kristaliuku gėlytę ir įsegs...  4u.gif  Aš norėjau, kad nebūtų visi plaukai sukelti ir palaidų norėjos, tai šitas variantas man tiko  wub.gif

super thumbup.gif as irgi kazka panasaus darysiu.
Atsakyti
thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Bertike @ 2007 05 03, 14:48)
Viskas susitariau dėl šukuosenos  4u.gif  Ji bus vat tokia, tik priekis truputi kitaip  wub.gif

Man irgi labai gražu. Patinka garbanelės thumbup.gif
Atsakyti
va sita sukuosena dar yra mano sarase, tai reiks is visu graziausia pasirinkt, parodyk kirpejai ir ji nuspres smile.gif
Atsakyti
man sita sukuosena irgi uzstrigo, tik, idomu, ar imanoma po ja veliuma pasikabinti? blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 05 03, 17:37)
va sita sukuosena dar yra mano sarase, tai reiks is visu graziausia pasirinkt, parodyk kirpejai ir ji nuspres  smile.gif

galima veliuma, si manos sukuosena g.gif
Atsakyti
labai grazu man tokie pabanguoti plaukuciai.. wub.gif

as noreciau kazka pan..
Atsakyti
QUOTE(Aurarte @ 2007 05 03, 20:13)
labai grazu man tokie pabanguoti plaukuciai..  wub.gif

as noreciau kazka pan..

grazu, bet veliumo tai jau cia neuzdesi. bet is pasirinktos sukuosenos sprendziu, kad tu jo ir neturesi?
Atsakyti
QUOTE(Bertike @ 2007 05 03, 16:00)
Pas mane vėliumo nebus. Vietoj tos sagės kirpėja padarys iš mažų kristaliuku gėlytę ir įsegs...  4u.gif  Aš norėjau, kad nebūtų visi plaukai sukelti ir palaidų norėjos, tai šitas variantas man tiko  wub.gif

Man tokia kristaliuku sege pats grozis, jei dar kas panasaus ant kaklo,kaip toj nuotraukoj, tais isvis wub.gif
Atsakyti