Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 5

user posted image
Atsakyti
pati gele tik negrazi, bet siaip labai jaunatviskai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maziukas3 @ 2007 05 15, 20:02)
vestuvine sukuosena priklauso nuo sukneles, jusu tipazo ir vestuviu tematikos . ne visos sukuosenos graziai atrodo sia diena. kiekviena smulkmena svarbi , o garbaneles kartais gali ir labai sugadinti bendra vaizda. doh.gif

Na, manau kiekviena nuotaka turi gera skoni, ir nesidarytu sukuosenos, kuri netiktu prie jos suknytes ar kitu priedu. 4u.gif
As pvz labai norejau garbaneliu, bet mano laukai tiesus kaip styga... blush2.gif
Atsakyti
man jau panika del sukuosenos, ji pas mane prabangi, todel sukuosena turi but subtili, antraip busiu tortas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2007 05 16, 16:59)
man jau panika del sukuosenos, ji pas mane prabangi, todel sukuosena turi but subtili, antraip busiu tortas verysad.gif

Nesijaudink taip, ruosimasis vestuvems turi kelti tik dziaugsma. 4u.gif
Siaip jei suknyte prabangi, tai rinkis kaip pati sakei subtilesne sukuosena. Nulek pas kirpeja, ji tau patars, jei pati nebezinai ka daryti.
As tai issirinkau labai paprasta ir kuklia sukuosena, nes jei jau buciau rinkusi labai jau istaiginga, tai manau buciau atrodziusi juokingai. ax.gif
Atsakyti
norejau ir as plaukucius garbanotis,bet mano suknytes sijonas na toks garbanotas tai jeigu dar ir plaukai tai butu per daug manau darysiuos kazka tokio
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2007 05 16, 19:59)

nueik pas kirpeja ir ji tau padarys bandomaja sukuosena. tada ir matysi kas tiks
Atsakyti
mano sesuo rinkosi is visu situ viena... ty nunese visas sitas gerai kirpejai ir ji suprato ko sesuo nori,....tad bus thumbup.gif ( paziurejus i visas (sorry uz kokybe) galima suprasto ko norima 4u.gif 4u.gif 4u.gif )

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
gal turi sesers nuotrauka, nes labai idomu pasidare kokia galutine sukuosena issirinko is visu situ? ax.gif
Atsakyti
[quote=hefaiste,2007 05 16, 21:44]
mano sesuo rinkosi is visu situ viena... ty nunese visas sitas gerai kirpejai ir ji suprato ko sesuo nori,....tad bus thumbup.gif ( paziurejus i visas (sorry uz kokybe) galima suprasto ko norima 4u.gif 4u.gif 4u.gif )

user posted image

as galvoju apie vidurine sukuosena 1-oj eilej, ji man tokia wub.gif gal kuri kartais turit foto sios sukuosenos is priekio? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera83: 16 gegužės 2007 - 21:46
QUOTE(gala @ 2007 05 16, 22:02)
gal turi sesers nuotrauka, nes labai idomu pasidare kokia galutine sukuosena issirinko is visu situ?  ax.gif

sesers foto nekelsiu blush2.gif nemanau kad ji to noretu smile.gif kai bus vestuviu foto tada gal ji sutiks biggrin.gif o siaip nusinesusi visas siais parode kirpejai ir toji iskart suprato mirksiukas.gif ko ji nori. jei jau is tu pateiktu tada labiausiai panasiausios butu is trecios eiles pirmoji ir ketvirtos eiles antra ir trecia. siaip jos visos gan panasios smile.gif o sesuo tures karunele ir trumpa veliuma o plaukuciai jos tamsiai kastoniniai thumbup.gif
Papildyta:
[quote=pantera83,2007 05 16, 22:45]
[quote=hefaiste,2007 05 16, 21:44]

user posted image

as galvoju apie vidurine sukuosena 1-oj eilej, ji man tokia wub.gif gal kuri kartais turit foto sios sukuosenos is priekio? mirksiukas.gif
[/quote]
oj ne neturiu is priekiuo bet isivaizduoju kad turetu buti kazkas sukto i sonus is plaukuciu 4u.gif na taip manau 4u.gif
Atsakyti
sutinku ta vidurine ir man patinka thumbup.gif
Atsakyti