Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 5

QUOTE(welkom1 @ 2007 03 26, 16:01)
o man tai neiprasta tai nenoreciau tokios schmoll.gif  4u.gif

Musu konservatyvioji Welkom1... cool.gif 4u.gif
Atsakyti
niu jus cia grozybiu pridejot..as va po poros sav varysiu bandomaji pasidaryti i lt.Noriu kazko tokio: blush2.gif na man sita labai patinka,tik rozytes butu baltos aiskuuser posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kaip jums tokia? biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 03 27, 12:30)
user posted image

man tai tokios nepatinka. Bet katinas tai nerealus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 03 27, 10:30)
user posted image

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nepykite ben man ji tokia juokinga su tuo katinu
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2007 03 27, 11:13)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nepykite ben man ji tokia juokinga su tuo katinu

nes sukuosena prie katinelio priderinta (arba atvirksciai). Zodziu faini abu! lotuliukas.gif
Atsakyti
mergaites paziurekit kiek sitam puslapiuky yra visokiu grozybiu i plaukucius,kurios papaprasciausia sukuosena padarys ipatinga

stai cia
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2007 03 27, 12:13)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nepykite ben man ji tokia juokinga su tuo katinu

Man irgi juokingi, gera pora su katinu biggrin.gif Neveltui prie nuotraukos buvo jaunosios kometas: Kaip jums mano jaunikis? biggrin.gif (cia ji apie katina)
Tai va, pora kaip tvora zodziu smile.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 03 27, 16:13)

Šitą nuotrauką norėjau kažkada Vivir parodyt. bet neradau jau savo compe. ir forume iišžiūrėjau,irgi neradau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balta_lelija: 27 kovo 2007 - 17:38
QUOTE(balta_lelija @ 2007 03 27, 19:37)
Šitą nuotrauką norėjau kažkada Vivir parodyt. bet neradau jau savo compe. ir forume iišžiūrėjau,irgi neradau  unsure.gif

tu man atrodo ja pas mane fotki puslapiuke nusiziurejai.. blush2.gif sakei kad dabar turesi bezdzioniauti pati nesugalvoji tongue.gif tai todel ir neradai pas save kompe biggrin.gif man ji labai patiko, bet paskui pagalvojau kad man labai sunkiai taip plaukai issilaikytu, beto nzn kaip veliuma segt
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 03 27, 17:13)

sita grazute ax.gif
Atsakyti