Įkraunama...
Įkraunama...

Susimokėjau už gimtadienį?

QUOTE(Katy @ 2008 04 23, 13:40)

Dar po kiek laiko isgirdau ji verkslenant, kaip as ji isnaudojau, kol buvom kartu (per 3 men tikriausiai labai daug ant benzo isleidi, kai uzvaziuodavo manes kur pasiimt, na gal dar 2 buteliu alaus buvo nupirkes) lotuliukas.gif

Tokie šūdžiai tik i save ir težiūri. Gerai, kad jūsų keliai išsiskyrė.
Atsakyti
QUOTE(Katy @ 2008 04 23, 13:40)

tai sumokejau 270lt as, o jis 30lt. Tuo metu buvau studente, o jis turejo gerai apmokama darba. Nuotaika buvo sugadinta. Dar po kiek laiko isgirdau ji verkslenant, kaip as ji isnaudojau, kol buvom kartu (per 3 men tikriausiai labai daug ant benzo isleidi, kai uzvaziuodavo manes kur pasiimt, na gal dar 2 buteliu alaus buvo nupirkes) lotuliukas.gif

doh.gif
Reikejo ta pacia diena "kojas i rankas" ir lekt kur akis mato, kuo toliau nuo tokio vyruko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(monikiux @ 2008 04 28, 15:19)
na jaa  blink.gif tavo vietoj būčiau praspyrus jį tą pačią akimirką, tik ne draugų akivaizdoj  lotuliukas.gif ir iš kur tokių mulkių ( atsiprašau už šį žodį ) atsiranda?  doh.gif

Tai greit ir praspyriau, tiesa pasakius imontavau gerus ragus lotuliukas.gif
Dabar man ta visa istorija tokia juokinga lotuliukas.gif

Kadangi jis vis dar bendrauja su mano draugais (na jie buvo ir jo draugai), tai vis dar isgirstu panasiu istoriju apie jo draugystes su kitom merginom. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katy: 02 gegužės 2008 - 09:56
na musu tarpe iprasta, kad tas, kas organizuoja gimtadieni, tas uz viska ir moka... tiesa, daznai papraso, kad dovana atnestumem pinigais,tai jais ir apsimoka... vakar pati svenciau gimtadieni... namuose... atrodo, nieko nedariau o pinigeliu vis tiek issileido... bet man dzin, juk tik karta metuose biggrin.gif kazkaip negaleciau kviestis visu i kavine ir liept apsimoket blink.gif pvz vyro gimtadieni viena sventem pirtelej, tai paprasem kad visi nenestu dovanu, o tik pinigeliu... tai ir uz plota sumokejom ir dar liko... aisku, jau gerimai ir maistas tai is savo kisenes... nu bet nereik noret per sdavo gimtadieni nei lito neisleist g.gif kazkaip man tai tokie variantai labiausiai priimtini ax.gif
Atsakyti
Na pvz.: kai aš švenčiau gimtadienį ir sukviečiau drauges smile.gif , visoms pasakiau, kad įėjimą į klubą pačios apsimokate, aš statau tik gėrimus ir užkandžius blush2.gif kadangi nebuvom dar nusprendusios kur eiti tai labai gerai ax.gif , nes tą dieną nusprendėm eiti į strip klubą, įsivaizduokite įejimas po 100lt. vianam ir man tektu už visas sumokėti tai šventė ir pasibaigtu tik įėjus į klubą doh.gif lotuliukas.gif mūsų buvo nemažai bigsmile.gif
Tai yra normalu, tik reikia išanksto perspėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Paskutinį kartą drauges per savo gimtadienį susikviečiau į kokteilių barą, tai labai taktiškai pasakiau, kad prašau vaišintis, už pirmąjį kokteilį moku aš, tai jokių bėdų nekilo, labai smagiai pasibuvom bigsmile.gif

Dažniausiai kieno gimtadienis, tas ir moka, nebent iš anksto įspėtų dėl to, kad „gėrimai savo“ ax.gif Nors yra buvę situacijų, kai atėjusi į gimtadienį, švenčiamą kavinėje, ir dovanas dovanojau, ir už viską susimokėjau, tai truputuką keista, nors gal egoistiška iš mano pusės, nežinau unsure.gif

Kvailiausia, kai kavinėje švenčiamas gimtadienis, o norint išeiti anksčiau už kitus, nežinai, ar reikia susimokėti, ar jubiliatas vaišina doh.gif Visuomet susimoku tokiu atveju, kad nekiltų nesklandumų, tai dar nė karto nėra sustabdę rolleyes.gif

Manau, kiekvienu atveju reikėtų įspėti, ar vaišina tave (ir kiek), ar už viską mokame patys... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 16 birželio 2008 - 17:35
QUOTE(MonikisSs @ 2008 06 01, 10:36)
na musu tarpe iprasta, kad tas, kas organizuoja gimtadieni, tas uz viska ir moka... tiesa, daznai papraso, kad dovana atnestumem pinigais,tai jais ir apsimoka... vakar pati svenciau gimtadieni... namuose... atrodo, nieko nedariau o pinigeliu vis tiek issileido... bet man dzin, juk tik karta metuose  biggrin.gif  kazkaip negaleciau kviestis visu i kavine ir liept apsimoket  blink.gif  pvz vyro gimtadieni viena sventem pirtelej, tai paprasem kad visi nenestu dovanu, o tik pinigeliu... tai ir uz plota sumokejom ir dar liko... aisku, jau gerimai ir maistas tai is savo kisenes... nu bet nereik noret per sdavo gimtadieni nei lito neisleist  g.gif  kazkaip man tai tokie variantai labiausiai priimtini  ax.gif

drinks_cheers.gif mes irgi taip darom,nebuna jokiu nesusipratimų
Atsakyti
o man buvo tokia situacija. tokia mano drauge-nedrauge (na labiau gera pazistama), pakviete viena vakara tipo i svecius pavakarot, kadangi ta savaitgali buvau be MB tai sako ka tu viena sedesi namie. paklausiau, gal ko atsivezt, tai ji-na siaip ko pati noretum nebent. na as butelaiti vyno, pelesinio surio ir pirmyn. nuvaziuoju- o ten balius isivaziaves jau kaip reikiant, pilni sveciai draugu, visi brangaiusiu dovanu prinese, o as net nezinojau kad jos gimse ta diena doh.gif (kaip minejau, nebuvom mes ten kazkokios biciules labai). sakes kaip as susikrimtau del to tai nemoku pasakyt, net asaros pradejo kauptis kokioj nepatogioj situacijoj buvau. taip ir prabuvau visa vakara tokia amo netekus, tik norejosi kuo greiciau namo vaziuot. o svarbiausia, dar pries vaziuojant kaip nujausdama paklausiau jos ar dar kas bus- ta ne mes tik. o va kaip isejo doh.gif
dabar jos gimtadienio diena mano kalendorium bus apibraukta raudonu markeriu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2008 04 23, 10:53)
nu cia mano stilius niekada nieko nekvieciu, kas nori patys prisimena ir pasveikina, kvietimas tolygus tam kad bus malonus tokia ir tokia diena ateik manes pasveikinti...... o gal tas zmogus visai nenori manes sveikini ir net nepamena mano gimtadienio,

as be pakvietimo pas zmogu neisverziu - gal jisai uzsiemes, gal serga... daug iviariausiu gal buna. O ir pati savo tikraji gimtadieni ( pacia gimimo diena) pastaraisiais metais atsvenciu su seima - darbo diena grizus is darbo apie 19 val ,tikrai nesinori sveciu, nes reikia ir vaikus suguldyti, ir kitai darbo dienai pasiruosti. O savaitgali koki po jau galima suorganizuoti pasisedejima ( jeigu nori).
Vistiek sulauki sveikinimu is zmoniu (telefonu, meailu)ir tada gali ir pasakyti, aciu uz sveikinimus kvieciu suvalgyti torto tada ir tada.
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2009 03 16, 15:00)
o man buvo tokia situacija. tokia mano drauge-nedrauge (na labiau gera pazistama), pakviete viena vakara tipo i svecius pavakarot, kadangi ta savaitgali buvau be MB tai sako ka tu viena sedesi namie. paklausiau, gal ko atsivezt, tai ji-na siaip ko pati noretum nebent. na as butelaiti vyno, pelesinio surio ir pirmyn. nuvaziuoju- o ten balius isivaziaves jau kaip reikiant, pilni sveciai draugu, visi brangaiusiu dovanu prinese, o as net nezinojau kad jos gimse ta diena  doh.gif  (kaip minejau, nebuvom mes ten kazkokios biciules labai). sakes kaip as susikrimtau del to tai nemoku pasakyt, net asaros pradejo kauptis kokioj nepatogioj situacijoj buvau. taip ir prabuvau visa vakara tokia amo netekus, tik norejosi kuo greiciau namo vaziuot. o svarbiausia, dar pries vaziuojant kaip nujausdama paklausiau jos ar dar kas bus- ta ne mes tik. o va kaip isejo  doh.gif
dabar jos gimtadienio diena mano kalendorium bus apibraukta raudonu markeriu  biggrin.gif  biggrin.gif

manau nieko blogo. Kam tau jaustis nepatogiai, jei tu nezinojai , o ji nepasake? Gal jai tiesiog uzteko, kad atvaziavai . Juolab ir vyno buteli atsivezei. As daznai einu gimtadienius su vyno buteliu , juk ne dovanoj esme, o smagiai pasvest.
Atsakyti
QUOTE(MonikisSs @ 2008 06 01, 10:36)
na musu tarpe iprasta, kad tas, kas organizuoja gimtadieni, tas uz viska ir moka... tiesa, daznai papraso, kad dovana atnestumem pinigais,tai jais ir apsimoka... vakar pati svenciau gimtadieni... namuose... atrodo, nieko nedariau o pinigeliu vis tiek issileido... bet man dzin, juk tik karta metuose  biggrin.gif  kazkaip negaleciau kviestis visu i kavine ir liept apsimoket  blink.gif  pvz vyro gimtadieni viena sventem pirtelej, tai paprasem kad visi nenestu dovanu, o tik pinigeliu... tai ir uz plota sumokejom ir dar liko... aisku, jau gerimai ir maistas tai is savo kisenes... nu bet nereik noret per sdavo gimtadieni nei lito neisleist  g.gif  kazkaip man tai tokie variantai labiausiai priimtini  ax.gif

Na o pas mus anksciau budavo taip, jeigu gimtadienis svenciamas pirtyje, tai susimetam pinigeliu biski daugiau(kokiais 15lt), uz pirti sumokam, dovana uz likusius pinigelius, o jubiliatas apmoka vaises drinks_cheers.gif Niekas nelieka nuskriaustas ir svente linksma thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikut4s,
prieš pora mėn. ir aš atšvenčiau savo jubilieju. Tai kažkaip net negalvojau ar net nesitikėjau, kad gausiu tokiu "geru dovanu". Nors gerai kad keli svečiai žino kokie dabar laikai ir kai eini i jubilieju tai ir dovana ne už 50lt. doh.gif , nu bet yra kaip yra.
O gimtadienis buvo thumbup.gif , jam ruošiausi 3mėn. su muzikantu, vedančiuoju, žaidimais, diplomais ir t.t. visa šventė kainavo netoli 6000lt.
Atsakyti