Įkraunama...
Įkraunama...

Mistiškas Emilio išsilukštenimas

Sauni istorija 4u.gif O echo 100 proc. pasitiketi negalima schmoll.gif
O ta akusere kokia bjauri, kur taip negraziai pakomentavo.......Man irgi cezari dare, skubiai teko veikti, nes vaikas duso, tai isivaizduojat- veza mane i operacine, visi skuba, o ta stumia vezima ir burbuliuoja lotuliukas.gif
Dabar tai juokas ima...
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2007 03 23, 10:38)
Sauni istorija  4u.gif O echo 100 proc. pasitiketi negalima  schmoll.gif
O ta akusere kokia bjauri, kur taip negraziai pakomentavo.......Man irgi cezari dare, skubiai teko veikti, nes vaikas duso, tai isivaizduojat- veza mane i operacine, visi skuba, o ta stumia vezima ir burbuliuoja  lotuliukas.gif
Dabar tai juokas ima...

tokiais momentais tikrai pagalvoji, kad tos bubulencijos nori kysiu. bet kodel turiu moketi pries viska?manau, kad atsidekoti reiketu po visko. zinoma, mes jai nedaveme ne cento. o gydytojui atsidekojome,nes jis jau is pat pradziu buvo uz cezari, nes mano gimdymo veikla buvo laaaabai silpna. o akusere vis kisdavo savo trigrasi "visos pagimdo, pagimdysi ir tu". na, taip, visos pagimdo, bet yra atveju, kaip mano, kai vaikiukas DIDELIS ir jis paprasciausiai pro mamos "gabaritus" nepraeina... net nezinojau, kad akuseres turi tokia galia...
Atsakyti
Kokia grazi ir linksma istorija! thumbup.gif Tik jau tokiai akuseriai tai buciau ka atgal atkirtus... blush2.gif
Atsakyti
Kaip faina sveikinu labai...Man labai patiko ta vieta, kur vyras stovejo koridoriuje su roziniais rubeliais...grazi istorija.
Atsakyti
oj kaip faina wub.gif vat tau ir medicina- nei echo normalaus, nei lelkos dydžio nustatymo. siaubas koks. sveikinu 4u.gif aukit gražūs, dideli ir rožiniai biggrin.gif
Atsakyti
Linksmai aprašei savo sūnelio gimimą biggrin.gif Nemažai girdėjau,kad gimus lytis pasikeičia,stebūklas kažkoks bigsmile.gif Sveikinam sulaukus sveiko sūnelio,aukit didučiai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šauni istorija thumbup.gif Echoskopais nepasitikiu. Gydytojai dukart pasakė, kad laukiuosi berniuko, bet tik po trečios echoskopijos 33 savaitę išdrįsau pradėti pirkti mėlynus drabužiukus, iki tol pirkau tik žalius smile.gif Bijau, kad neatsitiktų kaip tau - įdomu ar mėlyni drabužiukai tinka mergaitėms? nail.gif
Atsakyti
tai tik irodo gyd neatiduma,as nelabai jais tikiu viska pati tikrinu tongue.gif o tu saunuole thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinu tongue.gif Mano vyras man neleido ne vieno drabuzelio pirkti, nors echoskopas rode mergaite, sake, buna, kad echo klysta bigsmile.gif Pries nestumo pabaiga nusipirkau keleta baltu drabuzeliu... Isivaizduoju, koks geras sokas istiko tavo vyra thumbup.gif Sveikateles jums smile.gif
Atsakyti

i 
Šis pasakojimas 2007 m. kovo mėn. gimdymo istorijų konkurse laimėjo I-ąją vietą.
thumbup.gif
Atsakyti
Visko pasitaiko! smile.gif Aukit diduciai ir sveikuciai! smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif thumbup.gif sveikinu
Atsakyti