Įkraunama...
Įkraunama...

Floristės, gėlių salonai

QUOTE(Revlona @ 2008 06 10, 11:00)
Azsisakiau savo poukste Geles ir Manifaktura.  www.sododizainas.lt
Labai malonus aptarnavimas. Butinai pries ateinant paskambinti direktorei Alinai. Galima is pradziu parasyti jai mail'a, visida atsako wub.gif

drinks_cheers.gif aptarnavimas malonus, bet kokybe puoksciu padarymo ir ypac butonjeriu nelabai schmoll.gif bent jau man nepasiseke
Atsakyti
Ar yra bent vienas salonas kuris sulauktu vieningos nuomones?
Atsakyti
noriu pasisakyti apie nusivylimą Florisima
buvom labai nustebinti netinkamo aptarnavimo: konsultante tik varte akis, negaledama nieko pasiulyti, prie salto atspalvio vysniu spalvos sukneles tegalejo surasti bordo silto atspalvio roze, nors yra tikrai daug ivairiu kitu geliu, bet tai butu dar nieko tokio, kai per puse musu pokalbio ji apsisuko ir nuejusi pradejo aptarnauti kitus klientus.... palaukėme geras 15 minuciu, isciupinejome visas salone buvusias geles, isvarteme katalogus, o ji prie musu taip ir negrizo, vis dar buvo uzimta. Labai liudna, bet taip ir isejome neuzsisake puoksciu, teks ieskoti kitur, nes grizti jau nesinori...
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2008 06 16, 11:18)
buvom labai nustebinti netinkamo aptarnavimo: konsultante tik varte akis, negaledama nieko pasiulyti, prie salto atspalvio vysniu spalvos sukneles tegalejo surasti bordo silto atspalvio roze, nors yra tikrai daug ivairiu kitu geliu, bet tai butu dar nieko tokio, kai per puse musu pokalbio ji apsisuko ir nuejusi pradejo aptarnauti kitus klientus.... palaukėme geras 15 minuciu, isciupinejome visas salone buvusias geles, isvarteme katalogus, o ji prie musu taip ir negrizo, vis dar buvo uzimta. Labai liudna, bet taip ir isejome neuzsisake puoksciu, teks ieskoti kitur, nes grizti jau nesinori...

Sveika,

Labai gaila, kad tau taip nutiko. Bet pati jau spejau isitikinti, jog kuo didesne imone, tuo nepagarbiau ir atmestiniau su klientu elgiasi. Matomai, mano, kad neva ju reputacija ir taip yra gera ir tu klientu jiems tiesiog netruksta. Pries rinkdamasi floriste ( sales, masinos papuosimui) nuejau i kelis ,,zinomus" geliu salonus. Tai vienam, net buvau apsaukta, jog neva per ilgai ju katalogeli vartau. Kai vis dar dvejojau, ar pas juos pasirinkti man isreze, jog, ko cia taip ilgai galvoju, juk ne vyra renkuos. Tai zinoma, buvo pasakyta juoko forma. Toks poziuris i klienta tiesiog siutina.Likau labai nusivylusi, tad puikiai tave suprantu.
As savo vestuvems floristes jau susiradau smile.gif , tad linkiu ir tau susirasti tokias, kurioms ju darbas neatrodo varginantis. Tikrai yra tokiu, kurios yra malonios ir dirba su fantazija bei uzsidegim bigsmile.gif u.
Atsakyti
Mes vakar užsakinėjom puokštes jaunajai, svočiai ir pamergėm "Rožių patale", darbuotojos thumbup.gif . Suderinom viską iki mažiausios smulkmenos. Likau labai patenkinta aptarnavimu, dabar lauksiu galutinio rezultato . Bet kažkodėl tikiuosi, kad jis mūsų nenuvils smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaGita: 18 birželio 2008 - 09:54
O man puokste dare turguje. Norejau daryt "Florisimoje", bet kaina pasake doh.gif Taigi turgus visai nenuvile mirksiukas.gif Sumokejau 90LT, puokste atrode grazi visa diena bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lanka @ 2008 06 18, 14:50)
O man puokste dare turguje. Norejau daryt "Florisimoje", bet kaina pasake  doh.gif Taigi turgus visai nenuvile  mirksiukas.gif Sumokejau 90LT, puokste atrode grazi visa diena  bigsmile.gif

O gal galima būtų pamatyt puokštelę? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2008 06 18, 16:24)
O gal galima būtų pamatyt puokštelę?  blush2.gif  4u.gif

Ir man smalsu, nes dar neisirenku kur darytis...
Atsakyti
As puokstes uzsisakiau geliu salone "Pas Lidija"
Labai patiko , aptarnavimas malonus, tiesa geriau pasiskambinti pries ateinant.
na ziuresim kas gausis
uz viska mokesiu 300 Lt(mano puokstele, svocios, jaunikio gelyte, 2 pamergiu puoskteles ir pabroliu gelytes,. bei gelytes i plaukus)
manau kad kaina visai gera.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2008 06 16, 09:18)

O aš kaip tik žadėjau darytis puokštę vestuvėms florisimoje, dabar net nežinau g.gif
Atsakyti
O as dariausiZIEDU VALDOVE,cia baltijos g.Likau ir seimininkes aptarnavimu ir gelemis labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
kaune ner visai salonu ,reiks i ta roziu patala(panemuneje) nuvykti
As noriu puokstes is orchideju bigsmile.gif rolleyes.gif
Atsakyti