Įkraunama...
Įkraunama...

Floristės, gėlių salonai

Mano ir mano pamergyčių bei piršlienės puokštelės. Esu jomis labai labai patenkinta thumbup.gif Ypač savaja wub.gif
Jas gamino floristė Renata Vitebsko turgelyje (Kaune). Rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryte: 21 liepos 2008 - 13:26
QUOTE(ausryte @ 2008 07 21, 15:24)
Mano ir mano pamergyčių bei piršlienės puokštelės. Esu jomis labai labai patenkinta  thumbup.gif Ypač savaja  wub.gif
Jas gamino floristė Renata Vitebsko turgelyje (Kaune). Rekomenduoju  thumbup.gif

thumbup.gif wub.gif grazu
Atsakyti
Cia kuriam turguj Kaune? Ir kokios kainytes siu gelyciu, jei ne paslaptis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paurelija @ 2008 07 21, 15:58)
Cia kuriam turguj Kaune? Ir kokios kainytes siu gelyciu, jei ne paslaptis? smile.gif

Vitebsko smile.gif Jis randasi šalia IKI prie Čečėnijos aikštės. Man visos tos puokštelės + gėlytės jaunikiui, piršliui ir pabroliams = 300 Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryte: 21 liepos 2008 - 15:04
QUOTE(ausryte @ 2008 07 21, 17:03)
Vitebsko smile.gif Jis randasi šalia IKI prie Čečėnijos aikštės. Man visos tos puokštelės + gėlytės jaunikiui, piršliui ir pabroliams = 300 Lt.

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vvylle @ 2008 07 16, 17:35)
jau uzsisakiau "pas lidija", tikrai kainos nera aukstos palyginus su kitais geliu salonais, nes pati turiu sioje srityje patirties, tad kainos ten priimtinos mirksiukas.gif

o kokios tos kainos mazdaug? nes dar neisivaizduoju kiek jaunosios puokste gali kainuot doh.gif
Atsakyti
as buvau liudininke/svocia per brolio vestuves, tai jaunoji mums uzsake geles pas tokia margarita (per savo vestuves irgi pas ja dariaus), tai likau labai patenkinta!!! buvo kalijos su rozemis jaunajai, man 3 kalijos, o pamergems po kalija, kalijos buvo ale tokios oranzines, su rudonumu, o rozes kremines! labai labai grazios buvo!
Atsakyti
Girstupio IKI - mano puokštė iki 90 lt, liudininkui ir jaunikiui gelytes - 15, liudininkei puokštytė - 20, gėlytės į plaukus - 15.
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2008 07 22, 21:27)
o kokios tos kainos mazdaug? nes dar neisivaizduoju kiek jaunosios puokste gali kainuot  doh.gif

mano puokste apie 100lt, liudininku abieju 50-60lt, pamerges ir pabrolio kartu apie 30lt, manau priimtina visiems thumbup.gif na zinoma nebent jau jus kazko ispudingo ir daug geliu noresite, tada zinboma kad kaina skirsis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vvylle @ 2008 07 30, 13:26)
mano puokste apie 100lt, liudininku abieju 50-60lt, pamerges ir pabrolio kartu apie 30lt, manau priimtina visiems thumbup.gif na zinoma nebent jau jus kazko ispudingo ir daug geliu noresite, tada zinboma kad kaina skirsis rolleyes.gif

a kokios gelytes? ax.gif
beje, gal kuri turite pamergytems puoksteliu pvz is kaliju ax.gif 4u.gif
Atsakyti
mano puokste bus is eustomu, tokios kaip rozytes panasios ir jaunikio tokia pati, o pamergiu ir liudininku is gerberu, o pabroliu is mini gerberu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vvylle @ 2008 07 30, 15:37)
mano puokste bus is eustomu, tokios kaip rozytes panasios ir jaunikio tokia pati, o pamergiu ir liudininku is gerberu, o pabroliu is mini gerberu ax.gif

Man eustomos wub.gif wub.gif
Atsakyti