Sveikos, vaziavau baltijos gatve ir ieskojau geliu valdovo
baltijos g pradzioje tik radau neisvaizdzias budeles, kur puse - geliu salonas, o kita puse uzeiga kazkokia. Tai cia ir yra geliu valdovas, ar ieskoti toliau?
Gal kuri zinote tikslu adresa? Gal iskaba turi kur kabeti su uzrasu "geliu valdovas" ?
QUOTE(Ceresne @ 2009 03 09, 23:58)
Sveikos, vaziavau baltijos gatve ir ieskojau geliu valdovo
baltijos g pradzioje tik radau neisvaizdzias budeles, kur puse - geliu salonas, o kita puse uzeiga kazkokia. Tai cia ir yra geliu valdovas, ar ieskoti toliau?
Gal kuri zinote tikslu adresa? Gal iskaba turi kur kabeti su uzrasu "geliu valdovas" ?
1. geliu valdove, o ne valdovas
2. mano manymu ten nera budeles, pravaziuok is baltijos gatves per sankryza i gruso gatve, ten yra tokie geliu kioskai, va ten tai suprantu - budeles
3. taip, ten puse pastato kazkokia kavine, kita puse- geliu salonas, bet man kiek zinoma, visi salonai panasaus dydzio, na zinoma neskaitant "tarp geliu"
4. iskaba ten tikrai yra, reikia tik skaityti..
5. adresas baltijos gatve 5a
nesupykit, bet jei jau prie tokiu dalyku kabinates, tai jums manau tik i ta jau mineta tarp geliu salona reiketu kreiptis, nes aplink visi "tokios budeles"
Sveikos, mergytės,
Gal kam nors teko su hortenzijom susidurti? Kaip jos laikosi, nenuvysta greitai? Puokštę visą dieną nešiotis reikės, nenorėčiau, kad vakarop į mazgotę panaši pasidarytų
Ir dar klausimas, gal ne visai į temą. Salę norėčiau papuošti daug baltų gėlių, bet ne už kosminę kainą - pagalvojau, kad reiktų sezonines rinktis, ir bus pigiau. Gal žinot, kokios gėlės žydi gegužės pabaigoje?
Gal kam nors teko su hortenzijom susidurti? Kaip jos laikosi, nenuvysta greitai? Puokštę visą dieną nešiotis reikės, nenorėčiau, kad vakarop į mazgotę panaši pasidarytų
Ir dar klausimas, gal ne visai į temą. Salę norėčiau papuošti daug baltų gėlių, bet ne už kosminę kainą - pagalvojau, kad reiktų sezonines rinktis, ir bus pigiau. Gal žinot, kokios gėlės žydi gegužės pabaigoje?
As irgi galvojau apie tas sezonines, pigesnes geles, man tai labai patiktu balti bijunai, tik kad jie per mano svente jau bus nuzydeje, na o per taviske, manau butu pats tas
Na, as jau buvau pasiziureti geliu puoksciu salone kaune "Raibuole" tai issirinkau man patikusias is katalogo. Aisku sake galima ir atnesti nuotraukas pavyzdziu ir padarys taip kaip norit
Sveikutes, gal jus zinot ar atveza pas mus liepos menesi bijunu is kokios Olandijos?
Papildyta:
Sveikutes, gal jus zinot ar atveza pas mus liepos menesi bijunu is kokios Olandijos?
Papildyta:
internetas pulioja tai dukart ta pati parasiau
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(almukass83 @ 2009 03 17, 17:27)
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(almukass83 @ 2009 03 17, 17:28)
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
taip, buna bijunu liepos menesi is Olandijos,tik atitinkama ir kaina buna jiems
Tai gal ir zinai kokiam geliu salone galima ju uzsisakyt?
QUOTE(almukass83 @ 2009 03 17, 19:48)
Tai gal ir zinai kokiam geliu salone galima ju uzsisakyt?
pasiskambinkit siuo numeriu 868524945 Brigita arba el.pastu brigitami@gmail.com
QUOTE(kofeta @ 2009 03 17, 20:14)
Aciukas