Sveikos

na as savo visas geles dariausi Kaune raibuoleje.Labai liku ptenkinta moteriskes darbu,ten kaip supratau tai ji buvo lyg ir savininke.bet tikrai mane suprato ir viska padare taip kaip norejau

turejau nusinesusi dvieju puoksciu nuotraukas ir norejau kad is vienos foto paimtu puokstes virsu o is kitos foto puokstes apacia(puokste buvo laso formos)tai ji mane labai gerai suprato ir padare super

as emiauriskiu spalvu puokste tai geltona ir raudona spalvas ir labai graziai atrode fotografi ir isgyre kad tokias ryskias spalvas pasirinkau nes labai foto grazios isejo ir isryskeja puokste ir tuo paciu as

baltos puokstes nenorejau nes tada susilieja su balta suknele ir nelabai matosi.uz mano puokste ,4 gelytes vyram, dvi puoksteles pamergem,svocios puokste ir masinos puosimas man kainavo 400lt.Manau brangoka bet man taip patiko viskas kad buvo verta tokius pinigus sumoketi.pas mane puokste buvo geltona su raudona o kadangi pamerges buvo su geltonom suknelem tai pas jas buvo puoksteles is 5 rozyciu aplink rudonos o vidury 1 geltona irgi kad nesusilietu spalvos su suknelem

imetu trumpam foto kad isivaizduotumet apie ka as cia pliurpiu
http://picasaweb.goo...CKTrmNPji_fFKQ#