QUOTE(Auksesmama @ 2007 03 01, 23:02)
Mociute sake,kad negalima brangiam zmogui dovanoti laikrodzio (rankinio),tai sako greitai su juo gali issiskirti...
Savo vyrui padovanojau laikrodi pries kokius 5 metus. Ir nieko, gyvenam kartu toliau

Na, nebent tas "greitai issiskirti" reiskia kokiu 10 metu laikotarpi
QUOTE(suskyte @ 2007 05 16, 20:50)
pasiskaitinejau, pagalvojau ir isvada tokia:
niekad nebuvau girdejus apie tuos dovanotus ziedus vyro moteriai, kurie nera suzadetuviu, turejau du rimtus draugus, pradraugavau po kelis metus ir ka sau manot tu ziedeliu aisku gavau, bet ne vienas is ju nebuvo suzadetuviu, ne vieno is tu vyru salia manes nera, vadinas kaip ir faktas patikrintas
Pas mus irgi faktas patikrintas. Draugystes pradzioje nuo savo busimo vyro gavau "Draugystes zieda" (tai jis taip ji pavadino, kad zinociau, jog mus sieja draugyste). Suzadetuviu ziedas atsirado veliau. Kartu esam daugiau nei 6 metus! Ir neissiskyrem. O jei issiskirsim po dar kazkiek metu, tai kuo cia tas draugystes ziedas bus detas
QUOTE(arabeska @ 2007 05 22, 17:15)

Esu girdėjusi apie tai,kad negalima dovanoti:aštrių daiktų, nosinių,šukų...bet apie laikrodžius ir žvakes, gėles vazonuose(jau kiek esu padovanojusi ir nieko)... mažiau žinai-geriau
Pritariu, kad maziau zinai - geriau. Ir kuo maziau tiki visokiom nesamonem, tuo maziau sau sunkini gyvenima. Esu ir dovanojus ir gavus geles vazonuose, dovanojus ir peili, ir laikrodi. Naivu tiketi, kad zmoniu nesutarimo ir issiskyrimo priezastis - laikrodis. Ne tik naivu, bet ir juokinga. Juk issiskiria ne del dovanos, o del kitu aplinkybiu/priezasciu. Pvz., jei mano vyras bus man neistikimas, iskart ji paliksiu, bet netikiu, kad jis pasuks i neistikimybe todel, kad gavo dovanu laikrodi ar peili, ar ne? Tipo, nepatiko dovana, tai einu pas meiluze???
Nėra pasaulyje geresnio psichologo, nei tavo veidą laižantis šuniukas... Ben Willjams
Jei danguje nėra šunų, tai, kai numirsiu, noriu keliauti ten, kur jų yra... Will Rogers