Na tai reikia kazkokiu budu suaktyvint musu mamytes. negi nera apie kalbetis?!

Aha, reik aktyvintis
Kazkaip sunkiai sekasi plepet cia
Man dabar toks galvos skausmas kamuoja - statomes namuka ir reik dabar irenginet vidu, ojojoj minciu pilna, bet jos skirtingos....viena diena noriu raudonu sienu, kita - zaliu, dar kita - baltu...
Gal taip del to, kad
...
Kaip jus parinkot savo namas "ruba'? a?

Kazkaip sunkiai sekasi plepet cia

Man dabar toks galvos skausmas kamuoja - statomes namuka ir reik dabar irenginet vidu, ojojoj minciu pilna, bet jos skirtingos....viena diena noriu raudonu sienu, kita - zaliu, dar kita - baltu...

Gal taip del to, kad

Kaip jus parinkot savo namas "ruba'? a?
Labutis, galiu pasakyti kaip man buvo kai buvau
ir reikejo spalvas rinktis, tai kiekviena diena su vyru bardavausi nes vis man niekas netiko, pati nezinojau ko noriu. Teko susitaikyti su tuo kad viska sprendzia vyras, del sito sprendimo nesigailiu, visai geras skonis ir pas ji. Kazin kaip butu buve jei butu manes klauses turbut misraine name

QUOTE(Lau_rike @ 2009 11 14, 16:56)
Labutis, galiu pasakyti kaip man buvo kai buvau
ir reikejo spalvas rinktis, tai kiekviena diena su vyru bardavausi nes vis man niekas netiko, pati nezinojau ko noriu. Teko susitaikyti su tuo kad viska sprendzia vyras, del sito sprendimo nesigailiu, visai geras skonis ir pas ji. Kazin kaip butu buve jei butu manes klauses turbut misraine name 

jojo, man tas pats

dabar galoje tik misraine

tai teks suktis kazkaip
beje,
DIDZIAUSI SVEIKINIMAI SUSILAUKUS DAR VIENO MAZYLIO!
Ziuriu tik kelios dieneles leliui

Idomu kaip jum sekasi?O kurioj vietoj gyvenat?
As ir laukiu kada gi galesiu supuoti antra savo atzalele...

Aciu uz sveikinimus
Mes gyvenam antruose neveronyse slamuciu gatveje. Kolkas sekasi neblogai padeda mociute, nes pirmoji labai aktyvi, o pati dar nelabai jegas atgavus tai vienai butu sunku. Demesio labai nori vyresnioji, lipa ant galvos, daro viska tapati ka as su maziuke ji su lele
Prie sesutes tik spek ziureti kad prilekus ko nepadarytu, zodziu kol kas pratinames ir mokinames gyventi
Labai noreciau i darzeli atiduoti, bet bijau ligu taip ir neapsisprendziu ka daryti.

Prisidedu ir as prie sveikinimu
Aukit sveikos, stiprios

Sveikinu ir as
ziuriu greit dar viena mamyte turesim
jatau, su nostalgija prisimenu tuos laikus kai
buvau

Dar karteli aciu labai uz sveikinimus.

Labas. ziuriu yra cia musu is Neveroniu, bet labai jau nenoriai bendraujam
Lau_rike sveikinu
Daugumai remontai, mes irgi griuvesiuose gyvenam

Lau_rike sveikinu

Daugumai remontai, mes irgi griuvesiuose gyvenam