Įkraunama...
Įkraunama...

Neveronių mamytės!

Na tai reikia kazkokiu budu suaktyvint musu mamytes. negi nera apie kalbetis?! biggrin.gif
Atsakyti
Aha, reik aktyvintis thumbup.gif
Kazkaip sunkiai sekasi plepet cia schmoll.gif
Man dabar toks galvos skausmas kamuoja - statomes namuka ir reik dabar irenginet vidu, ojojoj minciu pilna, bet jos skirtingos....viena diena noriu raudonu sienu, kita - zaliu, dar kita - baltu... doh.gif
Gal taip del to, kad nestuke.gif ...
Kaip jus parinkot savo namas "ruba'? a?
Atsakyti
Labutis, galiu pasakyti kaip man buvo kai buvau nestuke.gif ir reikejo spalvas rinktis, tai kiekviena diena su vyru bardavausi nes vis man niekas netiko, pati nezinojau ko noriu. Teko susitaikyti su tuo kad viska sprendzia vyras, del sito sprendimo nesigailiu, visai geras skonis ir pas ji. Kazin kaip butu buve jei butu manes klauses turbut misraine name biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lau_rike @ 2009 11 14, 16:56)
Labutis, galiu pasakyti kaip man buvo kai buvau  nestuke.gif  ir reikejo spalvas rinktis, tai kiekviena diena su vyru bardavausi nes vis man niekas netiko, pati nezinojau ko noriu. Teko susitaikyti su tuo kad viska sprendzia vyras, del sito sprendimo nesigailiu, visai geras skonis ir pas ji. Kazin kaip butu buve jei butu manes klauses turbut misraine name  biggrin.gif

jojo, man tas pats doh.gif
dabar galoje tik misraine doh.gif cia apie spalvas vidaus, o dar noriu ir dazytu sienu ir tapetu ir skystu tapetu..nu vienu zodziu vyra jau uzknisau, tai sake, kad jei per savaite nieko konkretaus nepasakysiu ir nerasiu ko noriu, tai viskas bus baltai unsure.gif
tai teks suktis kazkaip

beje,
DIDZIAUSI SVEIKINIMAI SUSILAUKUS DAR VIENO MAZYLIO!
Ziuriu tik kelios dieneles leliui wub.gif
Idomu kaip jum sekasi?O kurioj vietoj gyvenat?
As ir laukiu kada gi galesiu supuoti antra savo atzalele... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_Carina: 14 lapkričio 2009 - 16:26
Aciu uz sveikinimus 4u.gif Mes gyvenam antruose neveronyse slamuciu gatveje. Kolkas sekasi neblogai padeda mociute, nes pirmoji labai aktyvi, o pati dar nelabai jegas atgavus tai vienai butu sunku. Demesio labai nori vyresnioji, lipa ant galvos, daro viska tapati ka as su maziuke ji su lele biggrin.gif Prie sesutes tik spek ziureti kad prilekus ko nepadarytu, zodziu kol kas pratinames ir mokinames gyventi smile.gif Labai noreciau i darzeli atiduoti, bet bijau ligu taip ir neapsisprendziu ka daryti. g.gif
Atsakyti
Prisidedu ir as prie sveikinimu 4u.gif Aukit sveikos, stiprios wub.gif
Atsakyti
Sveikinu ir as 4u.gif ziuriu greit dar viena mamyte turesim bigsmile.gif jatau, su nostalgija prisimenu tuos laikus kai nestuke.gif buvau ax.gif
Atsakyti
Dar karteli aciu labai uz sveikinimus. 4u.gif
Atsakyti
Labas. ziuriu yra cia musu is Neveroniu, bet labai jau nenoriai bendraujam g.gif

Lau_rike sveikinu 4u.gif

Daugumai remontai, mes irgi griuvesiuose gyvenam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NaiLi @ 2009 11 18, 20:15)
L
Daugumai remontai, mes irgi griuvesiuose gyvenam doh.gif

ir nenusimato ju pabaigos! doh.gif
Atsakyti
pas mus ir nenusimato darbu pabaigos doh.gif
griuvesiai, balos, purvas doh.gif
Atsakyti
Labas. Kaip gyvenat? biggrin.gif niekas cia neuzsuka smile.gif