QUOTE(inesa stanele @ 2011 10 23, 22:00)
O kur gyvenat?
sveikutes,
matau nelabai gyva temele...atsikraustem nuo lapkricio 1d. ir labai jau cia man vienisa.... ka jus veikinejat?
matau nelabai gyva temele...atsikraustem nuo lapkricio 1d. ir labai jau cia man vienisa.... ka jus veikinejat?
QUOTE(agnelec @ 2011 11 21, 18:30)
sveikutes,
sveikute,
dziaugiames apkasais, kaip kazkas minejo
QUOTE(DDajana @ 2011 12 14, 22:07)
sveikute,
dziaugiames apkasais, kaip kazkas minejo
sedim namie, o pasivaiksciot i kauna pas senelius vaziuojam. nuobodziaujam, nors ner laiko su 2 nuobodziaut 
O kur cia tie apkasai? antruose? dziaugiames apkasais, kaip kazkas minejo
sveikutes
mes irgi is neveroniu
turiu viena paaugusi kleckiuka Armanduka (vasario 9d 3 metukai sueis) o antrasis vyrukas pilvukyje dar kolkas bet neilgai jau sausio 8d terminas
gyvenam kertupio gatvej
ydomu ar yra su mazais leliukais ar su pilvukais
butu smagu vezimus pavasarejant pastumdyt
))
niu,mes irgi nematem jokiu apkasu... mes is Davalgoniu g. nelabai dar cia ka ir zinau...sakykit mamytes,o vaistine cia tik ta viena kur is galo namo?
QUOTE(Armandukomama @ 2011 12 15, 22:10)
sveikutes
mes irgi is neveroniu
turiu viena paaugusi kleckiuka Armanduka (vasario 9d 3 metukai sueis) o antrasis vyrukas pilvukyje dar kolkas bet neilgai jau sausio 8d terminas
gyvenam kertupio gatvej
ydomu ar yra su mazais leliukais ar su pilvukais
butu smagu vezimus pavasarejant pastumdyt
))
ir as is Kertupio gatves QUOTE(agnelec @ 2011 12 22, 19:55)
niu,mes irgi nematem jokiu apkasu... mes is Davalgoniu g. nelabai dar cia ka ir zinau...sakykit mamytes,o vaistine cia tik ta viena kur is galo namo?
taip, tik viena vaistine cia
Smagu,kad nematot apkasu 
Papildyta:
Meduoliaaaa ,dideliausi sveikinimai sunelio gimimo proga
Ramiu naktu ir saldaus pienelio
Papildyta:
Meduoliaaaa ,dideliausi sveikinimai sunelio gimimo proga
QUOTE(NaiLi @ 2011 12 22, 20:04)
o vaikiukas kokio amziaus?
QUOTE(Armandukomama @ 2011 12 28, 16:32)
4 metai mano sunui
Sveikos,
mes ne iš Neveronių, bet iš netoliese esančio kaimo, norėjau pasiteirauti, ar yra čia mokinukų turinčių? Gal ką ir šiaip žinot apie Neveronių pradinę mokyklėlę? Kaip ji, kaip mokytojos
?
mes ne iš Neveronių, bet iš netoliese esančio kaimo, norėjau pasiteirauti, ar yra čia mokinukų turinčių? Gal ką ir šiaip žinot apie Neveronių pradinę mokyklėlę? Kaip ji, kaip mokytojos