as uz tuos 4 motkelius sumokejau £4. o kai susukiau gavosi toks didelis kamuolys . is jo isejo sijona,bliuske ir dar liko . nu ko nepadarysi del grozio
Gera mintis, reiks ir man taip padaryti Aisku, mezgasi leciau, bet krenta kazkaip minksciau O man vel siulai pasibaige Liko kelios eilutes iki uzbaigimo Na, nors is kitos puses turiu rimta pasiteisinima kitam darbeliui pradeti
Gera mintis, reiks ir man taip padaryti Aisku, mezgasi leciau, bet krenta kazkaip minksciau O man vel siulai pasibaige Liko kelios eilutes iki uzbaigimo Na, nors is kitos puses turiu rimta pasiteisinima kitam darbeliui pradeti
Pas mane irgi liko, tik seses dar pamazino biskuti
Tu maciau savo bliuskutei krutine lyg su virbaliukais mezgei? Papasakok Pas mane irgi krutine ne is mazuju ir as radau tokia paprasta schemute
Tik dabar belieka apskaiciuoti pradines pyneles ilgi Ir dar zadejai nugara nufotografuot ir ikelt
Pas mane irgi liko, tik seses dar pamazino biskuti
Tu maciau savo bliuskutei krutine lyg su virbaliukais mezgei? Papasakok Pas mane irgi krutine ne is mazuju ir as radau tokia paprasta schemute
Tik dabar belieka apskaiciuoti pradines pyneles ilgi Ir dar zadejai nugara nufotografuot ir ikelt
mielos mamytes, labai reikia jusu pagalbos:
noriu savo suneliui ant kriksto rubelio nunerti ir prisiuti kaip aplikacija angela.
gal kas turit tokio angeliuko nerimo schema?
labai atsiprasau, jei kartojuosi ir kur nors kas nors panasaus siame forume jau yra: tiesiog nespeju visu grozybiu apziureti
tad labai laukiu jusu patarimu