QUOTE(tikiu @ 2007 03 28, 21:52)
Labas,Paiduke, ačiū, kad rūpiniesi

kaip tu pati laikaisi ?
Planai tokie, kad kiekvieną vakarą užmiegu, o ryte pabundu su viena mintimi galvoje

vis galvoju ir labai noriu bandyti dar kartelį
Galvoju kitą mėnesį nuvažiuoti su vyru į Vilnių grikiukus priduoti tyrimams, tada spręsiu ką daryti, o dabar intensyviai šeriu jį vitaminais
Labai bijau nesėkmės, man tai nepakeliamas skausmas, labai pergyvenu kai kažkuriai nepasiseka ir kartu viską išgyvenu
Dabar lipdau litą prie lito ir bandysiu arba pavasarį arba vasaros gale.
aš tai normaliai jaučiuosi, vis dar papykina, pamaudžia pilvą, nors tris kilogramus numečiau, bet kelnės visos veržia, vienas radau kur anksčiau pirkus ir didokos buvo, tai dabar kaiptik ir dar neštukiškas vienas turiu
pas gydytoją Juršėną tik gegužės 5,o dabar tyrimus visus darausi, kraują, šlapimą, citomegalus, toksoplazmozes, sifilį, živ ir tt, nors anksčiau jie buvo daryti, bet reikia ir dabar. pasiprašiau, kad Klimas dar per tą laiką iki vizito pas J priimtų, tai eisiu kitą savaitę pas K, nes labai neramu, labai kartais pamaudžia pilvelį, į magnį jau negaliu žiūrėti, bet geriu per prievartą kasdien po vieną pakiuką
O kas nebijo nesekmės, visos labai bijo, ir aš bijojau ir dabar dar vis bijau, bet būtinai reikia bandyti dar, kol tą "priešą" kaip euromergelė įvardijo nugalėsi, būtinai reikia jį nugalėti
daryk pavasarį