Darviena, gali būti visaip. Gali slopint paskui stimuliot (atseit efektyviausias būdas), gali tik stimuliuot, gali naturaliam cikle (jei vyksta ovuliacija natūraliai).
Du pirmi mano bandymai buvo, na... š... Atseit natūraliam cikle, bet kelios dienos iki O paaiškėdavo kad gleivynė prastai auga, pradėdavau ryti Estrofema dideliom dozėm, bet tik kelias dienas, paskui jį nutraukdavo

Paskui Utrogestas.
Gaudavosi nei normaliai stimulioja, nei natūraliai, žodžių š... Aš gi sveika. (suprask nieks netirta) Viskas buvo reguliuojama telefonu iš LV.
Šį kartą M nusprendė su manim elgtis kaip su visom kitom ir daryti viską pati. Pagaliau geriu Aspiriną ir tą De... kažką, kur Daiva minėjo, Estrofemą gersiu nuosekliai iki rezultato, Crionas vietoj Utrogesto. Suleido Ovidrelį. Na, viskas daroma nuosekliai ir normaliai, dėl to iš šito karto daug daugiau tikiuosi. Jei ir nepavyks, žinosiu kad viskas buvo padaryta kaip reikia. Kitą kartą, jei nepavyks šitas stimuliuos pilnai.
P.S. dar šį kartą įsodinimą darys kitas gydytojas, nei mano išvažiuoja. Iš pradžiu nusiminiau, o paskui pagalvojau gal kita ranka bus laimingėsnė. Keist, tai keist viską
Planuojanti, "snaigutės" tai šaldyti embrionai, likę po pirmo IVF.