QUOTE(styga @ 2008 09 23, 14:44)
Nežianu, nejaugi visur taip baisu mokyklose? Pas mus pradinėje mokykloje viskas puiku.Bet išėjus kitur ,atrodo kad tie patys vaikai tampa kažkokiais monstrais.Mokytojai jų nebesuvaldo. Padėtis tikrai prasta. Pristeigta soc. pedagogų etatų, psichologai dirba,bet vaikams nuo to ne lengviau. Nežinau, pasigendu aš tų savo laikų mokytojų, kur ateidavo ne vien darbo valandų atsėdėti.
Kodėl klasėj vyrauja vištidės principai? Kirsk aukščiau sėdinčian, š... ant žemiau tupinčio. Sakau,gal čia pas mus kaime tokie nesusivokiantys auga.
Todel,kad siais laikais mokiniai turi teises,bet..neturi pareigu

Jei vyresnese klasese atsikalbineja,izeidineja,necenzurinius zodzius vartoja, netgi pries mokytoja..ka pasekoje turetu buti nubaustas....deja.............
Papildyta:
QUOTE(laureta @ 2008 08 14, 18:02)
Vaikai noredami pamoku metu nueiti i tualeta privalo gauti mokytojo parasa, mane tai sokiravo, taciau amerikietiskoj mokykloj tai normalu.
valgyt visi eina kaiop zasiukai vorele, nueina i tualeta, plautis ranku. visi suseda, laukia kol paskutiniai atsises ir pradeda valgyti kartu. juos mokytoja lydi i valgykla.
mano dukra lanko 8 kl.
LT tai butu vaiko teisiu pazeidimas. Cia daroma del vaiko saugumo. Be to draudziama eiti nuogais peciais, trumpais sijonais. Beje jie gali buti vos vos virs keliu.

vat cia tai tvarka.......taip galetu buti ir pas mus...deja.....juk vaiku zodziai ir norai yra svarbiau uz viska
Papildyta:
QUOTE(temide-1 @ 2008 08 16, 09:57)
Gal bent trumputes pertraukos tarp pamoku buna ? Ar visada su mokytijos parasu i tulika eiti reikia?Nu nesveika vaikams tiek laiko sedeti ....
o sveika mustis ir buti apspardytam...sveikaenergija islieti ant kitu bendraamziu