Įkraunama...
Įkraunama...

Smurtas, pasityčiojimai iš vaikų

QUOTE(F @ 2012 02 09, 18:56)
Mano vyras gyvenime taip nepadarytų, nedemonstruotų savo galios prieš vaikus, net jei ir nusiųsčiau jį smile.gif

gali nujausti savo veiksmus, ištikus tokiai situacijai, bet iekada - kito žmogaus, ypač - būsimo vyro laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2012 02 09, 23:52)
Gal galite pacituoti, kur tai įskaitėte, nes aš skaitau štai tokį tekstą:

"Mano vyras, nuėjęs į mokyklą pasikvietė "erelį" ir kartu su auklėtoja bičui išaiškino jog jis turi pilną teisę rašyti pareiškimą policijoje dėl vagystės, tačiau šį kartą to nedarys. Bet tik šį kartą. Erelis ilgam nuleido spranus o ir kiti į jį panašūs."

Kur čia matot "gąsdinimą būtent vyro jėga, agresija, fiziniu susidorojimu?"  g.gif

Aš šitos žinutės ir neturėjau omeny, čia viskas normaliai juk. Nėra taip, kad aš savo pranešime kritikuoju visas moteris, parašiusias į šią temą, kritikuoju tik tam tikrą , specifinę jų grupę.
Papildyta:
QUOTE(Karusia @ 2012 02 10, 11:51)
gali nujausti savo veiksmus, ištikus tokiai situacijai, bet iekada - kito žmogaus, ypač - būsimo vyro laugh.gif

Kaip suprast, būsimo vyro? Aš kalbu apie dabartinį vyrą, tai su juo esam aptarę tokią situaciją (mėgstam laisvalaikiu padiskutuot moraliniais klausimais, paanalizuot moralines dilemas smile.gif)
Atsakyti
oi, atsiprašau, galvojau draugas 4u.gif

p,.s nepaisant to - negali prisiekti už kitą žmogų wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karusia: 10 vasario 2012 - 14:37
QUOTE(F @ 2012 02 10, 15:27)
Aš šitos žinutės ir neturėjau omeny, čia viskas normaliai juk. Nėra taip, kad aš savo pranešime kritikuoju visas moteris, parašiusias į šią temą, kritikuoju tik tam tikrą , specifinę jų grupę.
Tada atsiprašau. Nes ankstesnė diskusija vyko prieš kokius porą metų, tai nebepamenu, kas anksčiau buvo rašyta, o iš naujo neskaičiau. Pagalvojau, kad ir jūs replikuojat į šviežias žinutes.

QUOTE(F @ 2012 02 10, 15:27)
Kaip suprast, būsimo vyro? Aš kalbu apie dabartinį vyrą, tai su juo esam aptarę tokią situaciją (mėgstam laisvalaikiu padiskutuot moraliniais klausimais, paanalizuot moralines dilemas smile.gif)
O jūs vaikų turite?
Teorinės diskusijos yra... viso labo teorinės diskusijos. Ir kaip iš tiesų elgtumėtės, sužinosite tik tada, kai jūsų vaikas parėjęs iš mokyklos raudos nepaguodžiamai.
Atsakyti
QUOTE(Povas @ 2012 02 05, 22:25)
Būtent pradinėj mokykloj yra baisiausia, ypač kai mokytojos nesikiša, o dažnai net užsipuola pasiskundusius mokinius ir tų mokinių tėvus, aiškindamos, kad vaikas "kitoks", tai prie jo ir kimba.
Kartais tas " kitoks" vaikas nusprendžia būti kaip visi..... lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif ,mokytojai kazkokie abejingi pasidare... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2012 02 11, 23:06)
drinks_cheers.gif ,mokytojai kazkokie abejingi pasidare... doh.gif

Siulyciau teveliams, pries renkantis mokykla, pasidometi, ar pradinese klasese yra dirbama su smurto prevencijos programomis. Nepoperinemis, formaliomis, o realiai veikianciomis. Jeigu mokytoja susidomi sia programa (programa yra neprivaloma, reikalingas mokytojos noras), tai tokiai mokytojai pirmiausia tikrai nebus vistiek, kas vyksta jos klaseje. Pagal sia programele pamokeles vyksta nuo 1 klases iki 4, bent viena karta per savaite. Visa savaite mokytoja skatina, pastiprina ismokta tinkama socialini elgesi naturalioje aplinkoje. Apie ismoktus dalykus informuoja tevelius laiskais, praso ir juos namie laikytis panasiu taisykliu, pastiprinti socialu vaiku elgesi.
Rezultatai buna stulbinantis.
Mano pamineta programa vadinasi ,,Antras zingsnis''. Apie sia programa pakankamai informacijos yra internete.
Atsakyti
Susiduriau su pasityciojimu is mano vaiko, mergaite lanko 1 klase, is mokytoju kokiu veiksmu. Bando uzglaistyti, kad tik jokiu problemu ir jokio papildomo darbo joms nebutu. Gal galit parasyt jei kas susidures su sia problema. Ar iseitis keisti mokykla? Aciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(aika @ 2013 11 13, 21:41)
Susiduriau su pasityciojimu is mano vaiko, mergaite lanko 1 klase, is mokytoju kokiu veiksmu. Bando uzglaistyti, kad tik jokiu problemu ir jokio papildomo darbo joms nebutu. Gal galit parasyt jei kas susidures su sia problema. Ar iseitis keisti mokykla? Aciu g.gif

Jei jau pirmoj klasėj keisit mokyklą, tai, kas bus toliau, nepiktybiniai dar tie pirmokai, raginkit mergaitę, kad pati apsigintų. Dar galit kalbėti su vaiko, kuris tyčiojasi, tėvais. Mano berniukas turėjo tokių problemų, ir , kai vieną kartą apsigynė, viskas pasikeitė. Vieną kartą riba buvo peržengta ir mano vaikas pasiuto, pasivijo skriaudėją ir apdraskė jam veidą. Įdomiausia, kad po to jų santykiai pagerėjo. Kadangi su tuo vaiku nesusitvarkydavo nei daržely, nei mokykloj, tai aš mokytojai pasakiau, kad mielai duotų mano telefoną to vaiko tėvui, bet skambučio taip ir nesulaukiau smile.gif
Atsakyti
Iš tiesų, tėvai mokomi ir raginami mokyti vaikus smurtu į smurtą neatsakyti, bet kiek skaitau, tai niekad nieks tokio efekto neduoda rezultataui kaip apsigynimas. Tai kaip čia yra?
Atsakyti
Na, jei ateisi šaltakraujiškai "atidubasinsi" skriaudėją, tai viena, bet, jei tavo nervai paprasčiausiai neišlaiko, taigi, paimi ir pasiunti, visi mes tik žmonės. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2012 02 11, 22:31)
Siulyciau teveliams, pries renkantis mokykla, pasidometi, ar pradinese klasese yra dirbama su smurto prevencijos programomis. Nepoperinemis, formaliomis, o realiai veikianciomis.

programų popierinių daug visur ir visokių. ir savaitė be smurto, ir patyčių prevencijos programa.... o realiai - parėjo vaikas su didžiule mėlyne ant kelio. Klausiu - kas atsitiko, sako "M purtė (mano vaikas su raumenų hipotonija, pasipriešinti negalėjo) ir pastūmė, kritau ant kelių". Kur - mokykloje, E iš karto pasakė dalyko mokytojai, toji atšovusi, kad nieko baisaus, tik užsigavo. tai reikėjo, kad būtų kas lūžę ar apsipylę krauju? dar tik pradinukai, o jau... po praeito pasiskundimo, kad pravardžiuoja, stumdo - nukrito pažymiai dry.gif mol, nesišakok....
Atsakyti
Sūnų pirmoką pastūmė ir tyčiojosi trečiokas ,vyras nuėjo ,pasikalbėjo griežtai ,ir baigėsi smile.gif Būna pareina ,tas mušė ,tas pastūmė .Mums nepriimtinas ''duok durniui kelią'',arba smurtu nieko nepakeisi .Jai vaikas neapsigins ,tai jį ir toliau skriaus .Bet jis nėra drąsus ,todėl apsileidžia.

Kieme panelė tokia yra ,vyresnė už sūnų .Tai kieme nedavė ramybės ,kad mūsų vaikas nusišneka ,paskui perėjo ir į mokyklą ,kad mandravoja jis .Jis tiesiog judrus yra ,ir savimi pasitiki vaikas ,bet kai kurie diskriminuoja jį ,kad tu čia šustrelini ir taip toliau ,ir tai sako vyresni .Kovojau su visais ereliais ,nėra niekur parašyta ,kaip vaikas turi elgtis kieme ,visi turi sutarti ir žaisti kartu .Bet va vienas ''kitoks'' ,jau jį ir stumia ,mes su tavim nedraugausim ,ir tavęs nekenčiam .Sunku ,kai sūnui sunku pritapti .Bet eisiu ir ginsiu nuo kiekvieno .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 12 vasario 2014 - 15:30