Įkraunama...
Įkraunama...

N.Valaitytė-Wolmer

nieko nezadu rasyti nei galvoti
tema apie Volmer
pasakiau , kaip man buvo, jus pas ja nebuvot ,, kai nueisit tada ir rasykit savo subjektyvias nuomones o ne pulkit mane cia bigsmile.gif
Atsakyti
nepyk, niekas taves cia nepuola - gal kiek palazdavoja, bet manau ne taip, kaip rozi pravaziavo ant fyfu stiliaus temoje.
o jei nezadi galvoti - tai geriau i seminarus daugiau nevaiksciok, tik bedos sau pasidarysi. geriau paskaityk knygas - nuo ju nebus zalos, jei nebandysi praktikoj igyvendinti to, kas parasyta, o gal net turesi kazkokia nauda, jei sugebesi kazka ismokti.
Atsakyti
xxl nepysktu as wink.gif

na as ir skaitau knygas smile.gif as zn kodel nuo praktuku blogai buna taip pat
bet pas volmer ten kitas dalykas buvo smile.gif nenoriu ir nekalebsiu cia per foruma smile.gif
tik tiek noriu pasakyti,kad pradedantiems ir nikad nesusidusrus su praktikom zmonem , ne visada buna gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 07 02, 15:09)
Yra daugybė žmonių, kurie neuždavinėja klausimo "kodėl?" Jie tiesiog gyvena jiems įprastą gyvenimą.

Kartais aš žiūriu į bendraamžius savo, gal kažkiek vyresnius žmones, kuičiasi jie po savo buitį, kartais susėdę pabaliavoja... galvoju, kaip paprasta jiems. Nereikia jokių 'atsakymų' doh.gif , kad tik sveikatos ir pinigų būtų smile.gif O čia.... unsure.gif
Atsakyti
aš irgi taip anksčiau galvodavau, bet dabar kai nuėjau į derinukų temą, nu ką aš žinau, gal ir faina būtų fyfa būt.
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2009 07 02, 14:08)
Kartais aš žiūriu į bendraamžius savo, gal kažkiek vyresnius žmones, kuičiasi jie po savo buitį, kartais susėdę pabaliavoja... galvoju, kaip paprasta jiems. Nereikia jokių 'atsakymų' doh.gif , kad tik sveikatos ir pinigų būtų smile.gif  O čia.... unsure.gif

Va tai aš ir turiu galvoje... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 07 02, 16:11)
aš irgi taip anksčiau galvodavau, bet dabar kai nuėjau į derinukų temą, nu ką aš žinau, gal ir faina būtų fyfa būt.

Aišku, kad faina, jei nėr dėl ko paašaroti, tai visada galima paverkti dėl nulūžusio nago rolleyes.gif
Atsakyti
Aišku, kad faina, jei nėr dėl ko paašaroti, tai visada galima paverkti dėl nulūžusio nago 

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
aha, uztat dabar toje temoj - tishina i miortvyje s kosami stoyat smile.gif
Atsakyti
Man tai ne tik komentuoti, bet ir peržiūrinėti tokias damas laikas gaila, geriau jau pagulėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2009 07 02, 16:03)
Man tai ne tik komentuoti, bet ir peržiūrinėti tokias damas laikas gaila, geriau jau pagulėti biggrin.gif

cia tau tik po kopustu taip atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2009 07 02, 17:07)
cia tau tik po kopustu taip atrodo  smile.gif

Ką čia visos š--- malat, atvarot pas mane, duodu po kauptuką ir pirmyn su bikiniais į vagas, saulės vonios nemokamai, dar kaimo vyrukus sušauksiu. Yra tokių pasiutusių keli rolleyes.gif
Atsakyti