Na ir prisiskaičiau čia apie Wolmer
Vienoj vietoj, kur rozmarinas postringavo apie kvėpavimus, tai iš juoko net apsiverkiau-kolegos kreivai pradėjo žvalgytis
Bet jei rimtai, tai parašysiu savo nuomonę iš šalies..Asmeniškai nepažįstu Wolmer-bet mama vis nupirkdavo jos tuos metinius Mėnulio kalendorius, tai man visai jie nieko-ir pati šiemet nusipirkau-tikiuosi neužsikrėsiu dabar wolmerizmu-zombizmu

Kaip ten Chiromantė išsireiškė
Dar vis paskaitinėdavau savaitės prognozes www.dharma.lt tai man irgi nieko-nes daugiau pozityvumo ir analizės negu pas Palmyrą pvz.. Bet dabar padarė mokamus-tai jau tiek to-teks apsieit..Šitas faktas tarsi rodo, kad yra tiesos čia minimame ypatingame jos verslume.. Bet ar tai nuodėmė, nesiimu spręst..

Kita vertus, ne tie laikai, kad savo išmintį nemokamai švaistytum..
Karmos korekcijom ir pan. mokymais nesiruošiu prasidėt..Kiek mačiau ten tų nuotraukų, man irgi į kažkokią sektą užneša

Bet nežinau, nebuvau-ir tubūt jau nebūsiu...Pakvėpavimui ir pan. turiu savo jogos grupę-man ten gerai, jokių lygmenų aukštesnių neieškau
Tai štai tokia ir nuomonė-astrologinės mintys man Wolmer visai nieko, bet jei jau sakot, kad jinai toks jau blogas žmogus, gal reiks atsargiau skaityt

P.S. Oi, tik dabar pamačiau marinas.rozz
Kaip visada metų sandūroj man sukirba mintis apie profesionalų asmeninį horoskopą..Ale Kaškelis vis labiau neįkandamas darosi su savo kainomis ir terminais, bandžiau pigesnių variantų ieškot, tai gavau tik brėžinį su planetų padėtim zodiako ženkluose...O norisi kažko subtilesnio, bet kad ne su metų terminais ir tūkstantinėm kainom
(Retoriniai pamąstymai marino.rozz adresu)