Įkraunama...
Įkraunama...

N.Valaitytė-Wolmer

biggrin.gif Na visgi man tuomet artimesnis Luule's Viilmos stilius bigsmile.gif Nors is kitos puse-sektantai akli ir kurti-ar tu jiems kuola ant kaktos tašyk,ar viska i kvepiancia vata vyniok-jiems vienodai irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(RytoAusra @ 2010 01 05, 21:32)
Esu dalyvavusi visuose Nijolės V.W. seminaruose. Ne vienerius metus.

kiek tukstanciu sukisai i wolmer?

Atsakyti
Sakyčiau, diskusijomis čia nekvepia. O tik grubia nepagarba, kitokiai nuomonei ir apskritai žmogui. O gaila...
Atsakyti
Na kodel gi gaila....kaip mastantis zmogus,galetum pasidziaugti,kad bent pora lietuvisku jaunu ir nesusipratusiu mergikiu nepavirs volmeriniais zombiais......O tai jau pasiekimas...konkretus. Apie pagarba demonams-atskira tema galima butu sukurti...jeigu kam aktualu....Ir PATRICIJOS klausimas labai i tema- 'kiek tukstanciu i volmer sukisai'.....
Atsakyti
pamenu chiromantė kažkada ir mane vampyru beigi demonu buvo apšaukus. oi kaip ji dėl to neklydo biggrin.gif nu ji dėl visų neklysta tongue.gif
Papildyta:
šiaip tai aš labiau nemėgstu budraitytės, kažna kodėl ana pasiskelbė, kad yra astrologė?
Atsakyti
QUOTE(Marinas.rozz @ 2010 01 07, 09:59)
šiaip tai aš labiau nemėgstu budraitytės, kažna kodėl ana pasiskelbė, kad yra astrologė?

o as nemegstu kelertienes biggrin.gif
Atsakyti
nu kelertienė irgi ne daiktas, bet šiaip kol kas nesu radus už ką ją labai smerkt. o tu kodėl nemėgsti?
Atsakyti
Na ir prisiskaičiau čia apie Wolmer doh.gif
Vienoj vietoj, kur rozmarinas postringavo apie kvėpavimus, tai iš juoko net apsiverkiau-kolegos kreivai pradėjo žvalgytis biggrin.gif

Bet jei rimtai, tai parašysiu savo nuomonę iš šalies..Asmeniškai nepažįstu Wolmer-bet mama vis nupirkdavo jos tuos metinius Mėnulio kalendorius, tai man visai jie nieko-ir pati šiemet nusipirkau-tikiuosi neužsikrėsiu dabar wolmerizmu-zombizmu tongue.gif lotuliukas.gif Kaip ten Chiromantė išsireiškė mirksiukas.gif
Dar vis paskaitinėdavau savaitės prognozes www.dharma.lt tai man irgi nieko-nes daugiau pozityvumo ir analizės negu pas Palmyrą pvz.. Bet dabar padarė mokamus-tai jau tiek to-teks apsieit..Šitas faktas tarsi rodo, kad yra tiesos čia minimame ypatingame jos verslume.. Bet ar tai nuodėmė, nesiimu spręst.. rolleyes.gif Kita vertus, ne tie laikai, kad savo išmintį nemokamai švaistytum.. rolleyes.gif

Karmos korekcijom ir pan. mokymais nesiruošiu prasidėt..Kiek mačiau ten tų nuotraukų, man irgi į kažkokią sektą užneša g.gif Bet nežinau, nebuvau-ir tubūt jau nebūsiu...Pakvėpavimui ir pan. turiu savo jogos grupę-man ten gerai, jokių lygmenų aukštesnių neieškau schmoll.gif

Tai štai tokia ir nuomonė-astrologinės mintys man Wolmer visai nieko, bet jei jau sakot, kad jinai toks jau blogas žmogus, gal reiks atsargiau skaityt mirksiukas.gif

P.S. Oi, tik dabar pamačiau marinas.rozz lotuliukas.gif thumbup.gif
Kaip visada metų sandūroj man sukirba mintis apie profesionalų asmeninį horoskopą..Ale Kaškelis vis labiau neįkandamas darosi su savo kainomis ir terminais, bandžiau pigesnių variantų ieškot, tai gavau tik brėžinį su planetų padėtim zodiako ženkluose...O norisi kažko subtilesnio, bet kad ne su metų terminais ir tūkstantinėm kainom rolleyes.gif (Retoriniai pamąstymai marino.rozz adresu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetima: 07 sausio 2010 - 15:06
baisiausiai susidomėjusi klausiu, o katroj vietoj rozmarinas postringavo apie kvėpavimus? ir aš noriu paskaityt.
Atsakyti
Kibo pamiršai ką pats pripostringavai prieš pusę metų lotuliukas.gif
Jau dabar neieškosiu-ten liepos mėnesio žinutės šitoj temoj-gali pasiskaitinėt savo išmintį mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
dar turiu viena pastebejima - wolmer kalendorius brangiausias is visu kitu astrologiniu kalendoriu wink.gif
Atsakyti
šitas nesiskaito, už tai pavyzdžiui Kaškelio brangiausi horoskopai.
Atsakyti