Ir aš sugebėjau susirgti likus 2 sav. iki gimdymo.
Per visą nėštumo nebuvau peršalusi, o dabar iškart iš bronchitas ir slogai.
O dar tuo pat metu dantį suskaudo - pasirodo supūliavo prieš 12 metų gydytas dantukas, nes žioplė stomatologė tada nėrado vieno kanalo, kuris taip ir liko negydytas.
Tai vienu žodžiu pats smagumas eiti su bronhitu pas stomatologę.
Šeimos gydytoja išrašė Hiconcili (amoxicilinas) 500 mg. 1 x3 kart dienoje. Bet sakė gerti tik jei temperatūra užkils. Tai dvi dienas atsilaikiau tik su arbatom. Bet kaip stomatologė atidarė tą dantį ir iš ten pūliai pasipylė. Tai pasakė, kad ji tokiu atveju irgi rekomenduoja antibiotikus gerti.
Tai tą pačią dieną pakilus temperatūrai, daugiau nedelsiau ir pradėjau gerti AB. Labai tikiuosi, kad mano mažylė pilve jaučiasi gerai ir nesugalvos anksčiau termino išlįsti, nes kitaip neįsivaizduoju kaip reikės gimdyti su tokiu bronchitu ir sloga, kai kvėpavimas labai svarbus gimdymo metu.
O šiaip tai gėriu daug-daug arbatų - apie 3 lirtus per dieną, tikiuosi inkstukai mano susitvarko dar, ir žolelių sirupą atsikosėjimui.
Valgyti nesinori visiškai. Gal žinote ar gėriau per prievartą ką nors suvalgyti, vis dėl to mažė pilve turbūt nori valgyti, ar elgtis taip kaip organizmas liepia ir nevalgyti.