QUOTE(ssaule @ 2009 08 18, 08:20)
man tik 5 savaites, o jau antra diena skauda gerkle ir sloga prikibo.... Geriu daug skysciu, skalauju gerkle druska ir labai bijau, kad kas negero neprikibtu.... Kaip manot, ar reikia man kreiptis i gydytoja, temperaturos tai neturiu.
Mano ginekologe atostogauja as pirmai apziurai pas ja eisiu tii kita savaite. Zodziu, gyvenu nezinioje.
nesijaudink

nieko negero neturėtų prikibt

Man buvo labai panašiai irgi nuo pat neštumo pradžios pradėjo gerklę skaudėt, sloga, bet temperatūros nebuvo. Pas gdytoją nulėkiau, tai liepė liaudiškom priemonėm gydytis, nors buvau viską išbandžius ir niekas nepadėjo. Sloga aišku praėjo per septynias dienas, o gerklė niekaip

kadangi neštumas mažas, jokių vaistų neleido rimtesnių gerti, liepė tantum verde skaluat, bet ir šie negelbėjo, vis tą gerklę skaudėjo. siuntė pas LOr, nustatė lėtinį faringitą, kuris sakė net gali būti dėl padidėjusio skrandžio rūgštingumo

tai vieninteliai vaistai, kurie gelbėjo mane nuo gerklės skausmo nėštumo metu buvo hexaspray. bet ir juos leido purkšti nuo dvyliktos neštumo savaitės.
Bet viskas gerai baigėsi, gimė sveika mergytė. Nors buvau skaičiusi ir gydytojai sakė, kad įtakos vaikeliui tikrai neturės, na bet vis tiek prisižliumbiau bile kiek

taip kad būsimos mamytės nesijaudinkit per daug