Įkraunama...
Įkraunama...

Visagino gimdymo skyrius

Birzelio men gimdysiu ir tikriausia Visagine. Prasome pasidalynti savo ispudziais. Zinau, kad lyg tai ten visko yra. Labiausiai rupi personalo profesionalumas. O gal i Vilniu geriau vaziuot ir nerizikuoti?
Atsakyti
na as ne visaginiete, bet mano pusesere ten gimde, pati prieziura lyg ir nieko jos atzvilgiu net gera, bet kudikio nea, ji ir dabar galisi kad negimde vilniuje gal viskas butu buve kitaip o gal ir ne juk neaisku kaip cia kas ir kur nutinka:)
Atsakyti
Aciu uz atsakyma. Siandien vel buvau pas gydytoja ir dar labiau kilo noras gymdyti ne cia. Atrodo, kad cia viesiems dzin kaip tu jautiesi, as jau nekalbu apie emocine busena ir individualuma.
Aparatura, baldai, remontas - cia pas mus viskas europietiska, bet personalo gi tai nekeicia smile.gif))) o gaila
Atsakyti
As pati tai negimdziau Visagino ligonineje, bet as gyvenu visagine ir teko kelis kartus susidurti su ligonines personalu,vaikas gulejo, tai man nekoki ispudi paliko. Sakiau vyrui jei dar gimdysiu tai tikrai ne cia. Ir dauk kas is draugiu kurios pirma kart gimde ten, tai kitus kartus jau gimde Vilniuje.
Atsakyti
LAbas 4u.gif Pries tris menesius as irgi svarsciau kur gimdyti KAune pas tevus, Vilniuj, ar Visagine, kur ne taip seniai gyvenu. Poliklinikoj gyd. paliko baisu ispudi, nelinkus per daug pletkinti apie gydytojus, bet man nepatinka Visagino ginekologai. BEt gimdziau Visag. ligoninej. Tikrai nebijociau ir antra karta ten apsilankyti, na patalpos, aisku labai fainos, bet man ir personalas fainas, ir akuseres, ir vaiku gydytojos, ir ginekologai, net sanitares! 4u.gif Gimdymas vyko sklandziai, nezinau jei butu, neduok dieve kokios komplikacijos...Sesutes pravirkus vaikui, ateidavo, pamokindavo vystyti, maitinti, tikrai draugiskos....
Atsakyti
Aš negimdžiau Visagine,bet mano seseriai net praėjus 11 metų,baisu prisiminti apie gimdymą,priežiūrą ir t.t.Net kai aš gimdžiau,sakė verkė nes prisiminė kiek jai reikėjo prisikentėt.Kai ji viena palikta nuo skausmo nualpdavo ir vėl pabusdavo,o niekam nebuvo įdomu.Buvo Kalėdos,bet tai tikrai ne pasiteisinimas.Pagimdyti padėjo paprasčiausia valytoja,užėjus valyt gimdyklos, pamatė,kad viena guli ir nepagimdys!Tai va kaip,gal dabar ir geriau,praėjo daug laiko,bet nemanau ,kad kažkas labai pasikeitė.
Atsakyti
Manau, kad jau pavėluotai atsakau, bet vis dėlto atsakysiu.
Aš pati gimdžiau KMUK pas gydytoją Biržietį. Iš visų gydytojų man jis labiausiai patiko. Tikrai negalečiau pasakyt nieko blogo, o tik gerus dalykus. Žinojau, kad jis yra geras specialistas, o mano neštumas buvo komplikuotas, tai nedvejodama pasirinkau ji. Iš pat pirmo susitikimo mums su vyru jis paliko labai gera įspudi. Su vyru maloniai bendravo. Nors pamiršau užsirašytis echoskopijai, jis padarė ją, be reikalo nežiūri (manes visai neziurejo) ant kedes. Dieną, kada gimdysiu, aš pasirinkau pati. Bet iki tos dienos dukrutė laukti nenorėjo. Tai teko gimdyti anksčiau laiko ir be to sekmadienį. Skambinau jam apie 5-tą valandą ryte. Jokio nepasitenkinimo negirdėjau, iškarto sutiko atvažiuoti priimti gimdymą. Man atliko Cezari, nes buvome jau tai suplanave. Viską atliko puikiai. O dar kai pasakė apie mano dukrytę, kad tokio gražaus naujagimio nėra matęs, tai apskritai Sesutes pastoviai ateidavo, pamokindavo vystyti, maitinti, tikrai draugiškos. Pati pirmakąrt pabandžiau vystyti, kai vaikui buvo jau 5 paros.

O Visagino ligoninei gulėjau, 2 kartus – gydytojai galvojo, kad griasentis persileidimas. Po to iš kart važiuodavau į Kauną, bet ten sakė, kad nieko tokio. O kokie malonūs gydytojai. Kai gulėjau Visagino ligoninei, skyrė visoms gulinčioms vienodus vaistus, kurių jau visame pasaulyje neskyria jau apie 10 metų. Ir tie vaistai nieko gero neduoda nei vaikui nei motinai. Tai man pasakė gydytojai Kaune. Tai pati turbūt niekada ir negimdyčiau Visagine.

Sekmes.
Atsakyti
prigasdino cia visai... blink.gif
kai ignalinoje panaikino gimdymo skyriu (butent atseit del gero gimdymo skyriaus visagine), reikia galvoi kur cia reikes lekti, kai prireiks...
dar viena is priezasciu kodel as stabdau seimos pagausejima...
Atsakyti
QUOTE(saulutem @ 2005 08 01, 14:47)
prigasdino cia visai...  blink.gif
kai ignalinoje panaikino gimdymo skyriu (butent atseit del gero gimdymo skyriaus visagine), reikia galvoi kur cia reikes lekti, kai prireiks...
dar viena is priezasciu kodel as stabdau seimos pagausejima...

Siaip esu Visaginiete, bet gimdyt parvaziavau pas tevus i Panevezi. Jei ne Panevezio daktarai, tai Visagine mano lelius jau 3 kartus butu mires manyje! cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif O ir pazistu nemazai moteru, kuriu vaikeliai taip ir neisvydo pasaulio del Visagino daktaru kaltes!
Atsakyti
QUOTE(saulutem @ 2005 08 01, 14:47)
prigasdino cia visai...  blink.gif
kai ignalinoje panaikino gimdymo skyriu (butent atseit del gero gimdymo skyriaus visagine), reikia galvoi kur cia reikes lekti, kai prireiks...
dar viena is priezasciu kodel as stabdau seimos pagausejima...

Gasdinti-niekas negasdina, bet tokia tikrove... cry.gif
Atsakyti
Nu zinokit, aisku skirtingai visoms buna..... g.gif

As vis delto gimdziau Visagine ir labai dziaugiuosi, kad niekus neiskeliavau smile.gif , nes visu pirma niekur nespeciau nuvaziuoti (tektu vyrui kazkur Nemincinei vaikiuka priimti smile.gif ), o antra - kad geresniu gydytoju ir aplinkos niekur turbut nerasciau.

Noriu pabrezt - nemokejau ir nesitariau! Bet kokie faini daktarai ir sesutes ir akuseres. Man tai nei vaistu, nei tikros medicinines pagalbos neprireike, bet labai rupistingai mane ziurejo, graziai ir tvarkingai susiuvo, vaika ziurejo l. gerai. Sunutis buvo prie manes, bet ateidavo ir viska tvarkydavo, rode, kaip maitint ir rupintis vaikeliu. Tikrai su meile buvo priimtas mano vaikiukas ir antra gymdysiu tik Visagine.
Siaip buna nedaug gymdyviu - todel demesio netruksta smile.gif
Atsakyti
O as abu savo vaikus pagimdziau Visagine. Nieko blogo pasakyti negaliu nei apie personala, nei apie ispudzius aplamai. Laukiantis pirmojo ir siaip teko daug guleti ligonineje. Tiesa dar tada ligonine buvo senose patalpose, nesuremontuota, tai gal palatos kiek niurokos buvo - sienos melynos su langais (is vienos palatos i kita), nejauku. Bet personalas buvo malonus, demesingas.
O antra kart gimdziauj jau naujuose gimdymo namuose thumbup.gif . Toks remontas padarytas thumbup.gif . Taip faina, taip jauku. Visai neprimena ligonines, kaip kokioj sanatorijoje. Palatose televizoriai, saldytuvai. Kiekvienoje palatoje yra dusas, tualetas. Vienu zodziu -SUPER! Man labai patiko. O ir personalas tas pats, malonus, demesingas. Gimdziau pas skirtingas daktares ir abi labai patiko. Niekas ant manes nesauke. Labai maloniai viska paaiskina, ka ir kaip reikia daryti. Atsako i visus klausimus. Ne kiek nesigailiu, kad gimdziau cia. Nors tiek pries viena, tiek pries kita gimdyma ilgai svarsciau ir kankinausi, kadangi baisiu istoriju buvau prisiklausiusi daug. Bet taip isejo, kad nevaziavau niekur. 4u.gif
Atsakyti