QUOTE(Bogi @ 2006 04 06, 23:07)
Aš nesuprantu,kodėl visi nusistatę taip prieš Visaginą.Čia irgi gyvena ir dirba žmonės.Na ir kas,kad jie rusai.O ką rusai tai jau reiškia- ne žmonės.Aš pati gimdžiau 2 kartus Visagine ir viskas buvo netgi labai gerai ir net labai gerai prižiūrėjo ir vaikutį,ir mane.Visur būna visko,taip,kad nereikia klausyti visokių paskalų. 

Bogi,nepyk.As jau rasiau,kad tikrai nesu nusistaciusi nei pries rusus,nei pries kitu tautybiu zmones.Kiekvienoje tautybeje gausu "juodu demiu".Plius Visagine pati isgyvenau beveik 20 metu,tiesiog aplinkybes susikloste taip,kad isvaziavau is ten.
Esme visai ne tame,kad gydytojos rusakalbes,esme tame,kad joms ,matyt,tiesiog sunku suprasti lietuviu kalba vedamus kursus (juk ten gausu medicinines terminologijos),ir jos tiesiog bijo taikyti naujoves savo darbe (kaip jau rasiau,greiciausiai del to,kad nera tikros ,ar viska teisingai suprato).Ir ,zinok,as ju visai nekaltinu del to,kad ne viska jos lietuviu kalba supranta.Tai yra absoliuciai naturalus dalykas.Kaip ten bebutu,visgi,dominuojanti kalba Visagine - rusu.
O kvalifikacija ,deja,nuo to nukencia...Mano vaiko vos i kapus nenuvare ,kai gulejome pediatrijos skyriuje. Vos ne vos issireikalavau,kad reanimacine is Vilniaus iskviestu

Labai dziaugiuosi,kad tau pasiseke,ir kitoms nuosirdziai linkiu sekmes!!!