Įkraunama...
Įkraunama...

Pija

QUOTE(Diegavirtė @ 2006 09 24, 07:47)
Parašiau savo nuomonę. Man tas vardas - kratinys, beprasmybė. Juk ir temos pavadinime nurodyta: "Dukrytės vardas PIJA, Daugumą šokiruoja..." Matyt, tiesiog esu prie tos daugumos, kuriems tas vardas - ne pats pačiausias. Tad ir nebesiparinkite, bandydamos įrodyti ką kita. Galiu garantuoti, kad atsirastų kokia zulusų ar papuasų - bambezų gentis, kurioje ir SEGARA ar koks kitas kratinėlis šį bei tą gražaus ir malonaus reikštų. Bet aš esu lietuvė ir išsakiau eilinės lietuvės nuomonę. Ko ir buvo iš pradžių klausta.

Manau, kad nieks ir nesiparina, o paparasciausiai isaiskinama kas ka reiskia, jei kazkam yra nezinoma. mirksiukas.gif
Vien del to jis nera beprasmis, nes jis turi savo reiksmia...
Atsakyti
QUOTE(larina @ 2006 09 24, 09:05)
Manau, kad nieks ir nesiparina, o paparasciausiai isaiskinama kas ka reiskia, jei kazkam yra nezinoma.  mirksiukas.gif
Vien del to jis nera beprasmis, nes jis turi savo reiksmia...

Bet nuo to jis man nepasidarė gražesnis. Reikšmę, beje, žinojau., internetu moku naudotis, knygas taip pat skaitau. Bet vardas vis viena ne tas... Kitas reikalas būtų PIJUS. Ne visi, beje, vardai vienodai gražiai skamba vyriškos ir moteriškos formos.
Žinau, kad ir CHOSĖ MARIJA kažkur būtų gražu... Bet Lietuvoje taip pat daugumą šokiruotų, jei taip būtų pavadintas tūlas lietuvaitis.
Atsakyti
QUOTE(Diegavirtė @ 2006 09 24, 09:47)
Parašiau savo nuomonę. Man tas vardas - kratinys, beprasmybė. Juk ir temos pavadinime nurodyta: "Dukrytės vardas PIJA, Daugumą šokiruoja..." Matyt, tiesiog esu prie tos daugumos, kuriems tas vardas - ne pats pačiausias. Tad ir nebesiparinkite, bandydamos įrodyti ką kita. Galiu garantuoti, kad atsirastų kokia zulusų ar papuasų - bambezų gentis, kurioje ir SEGARA ar koks kitas kratinėlis šį bei tą gražaus ir malonaus reikštų. Bet aš esu lietuvė ir išsakiau eilinės lietuvės nuomonę. Ko ir buvo iš pradžių klausta.

nu tada bet kuris vardas reiskia yra raidziu kratinys ir beprasmybe.jei berniuko vardas yra pijus naturalu kad yra ir pija.as isvis nesuprantu kaip gali toks paprastas vardas kazka sokiruoti.o plius kaip buvo paaiskinta tai nera beprasmybe.o jei kalbet apie lietuvybe tada isvis labai daug vardu nusibraukia arne?
Atsakyti
Jūs turite teisę turėti savo nuomonę. Kaip ir aš, beje... Manęs klausė, aš atsakiau. Viskas ta tema. Galite nebesivarginti norėdamos man ką nors įrodyti.
Atsakyti
QUOTE(Diegavirtė @ 2006 09 24, 10:58)
Jūs turite teisę turėti savo nuomonę. Kaip ir aš, beje... Manęs klausė, aš atsakiau. Viskas ta tema. Galite nebesivarginti norėdamos man ką nors įrodyti.

nu taip nepergyvenk tu sakai savo,kiti savo,niekas cia daug nepervargsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vota @ 2004 12 13, 13:25)
noreciau suzinoti mamyciu nuomone apie Varda Pija. Kam nors pasakome kad musu dukryte Pija, Tai daugumos atsivepia apatine lupa.. blink.gif  Nesuprantu kodel.. g.gif  Ar vardas toks negrazus ar......

Idomus vardas smile.gif
Atsakyti
na manęs šitas vardas nešokiruoja, bet negalėčiau pasakyt, kad jis man gražus ax.gif
Atsakyti
O man sitas vardas sukelia sypsena,geraja prasme.Visai simpatiskas,nors negirdetas.Tik mazybinios nelabai iseina pijyte,pijute....
Atsakyti
Pija man nepatinka, nes atrodo kažkaip priverstinai perdirbtas iš Pijaus. Man skamba taip pat nesąmoningai kaip ir Ingridas, Sandras, Kristinas.
Atsakyti
Man gražus , net labai, trumpas ir skambus 4u.gif
Atsakyti
Visai nieko sis vardas.
Atsakyti
Negrazus schmoll.gif
Atsakyti