Įkraunama...
Įkraunama...

Pija

QUOTE(Simpatiaska @ 2008 07 24, 14:22)
Tik kad mes ne Skandinavijoj ...
Papildyta:
tik kol uzaug vaikas..iki tokio amziaus kad pakeisti varda ...tai manau nei karta nukentes vaiko psihika g.gif ...tevai turi kartais daugiau ziureti kad vaikui butu geriau ir saugiau gyventi,nes niekam nepaslaptys kokie siais laikais paaugliau ziaurus.
Rasau ne sieip sau ,tik tam kad parasyti ,tesiog nekarto maciau kaip vaikai kieme skriaudzia mergyte kurios vardas Pija,kaip tik ja nevadina ,jau neberasysiu.....))))
TEsiog skaudu man ziureti ,na niegrazus tas vardas ....negraziai skamba..kazko truksta....kazkoks nepabaigtas atrodo....daugamu cia uzsukanciu tesiog neraso savo nuomones nes cia beprasme tema vienem patinka kitiem ne.....
Svarbu kad vaikas kuo maziau kentetu.O jei tevams patinka toks vardas..kodel gi mamytei nepakeisti savo varda kuri dave mama i varda Pija..??
Labai noreciau kad atsileptu mamytes kurios turi toki varda,nejaugi nesukele toks vardas problemu gyvenime,o kaip su tokiu vardu vaikeli svelniai pavadinti ...Pijute....??? ar kaip??

Manau, kad reiketu susirupinti tevams, kuriu vaikai saiposi is kitu ir kitaip tyciojasi.Visa pavyzdi imame is savo tevu. Mano duka ija ir eina i darzeli ir niekada nieks nesisaipo ir neizeidineja.
O vadiname Pijyte.
Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 07 24, 15:13)
Manau, kad reiketu susirupinti tevams, kuriu vaikai saiposi is kitu ir kitaip tyciojasi.Visa pavyzdi imame is savo tevu. Mano duka ija ir eina i darzeli ir niekada nieks nesisaipo ir neizeidineja.
O vadiname Pijyte.

Tai darzeliuose jie dar visai maziukai,dar nelabai ka supranta...kas bus mokykloj??? g.gif

O tevai gali ir nezinuoti kad ju vaikai tyciojasi....bet varksam vaikui su tokiu vardu negeriau ar suzinos tevai ar ne....... schmoll.gif blush2.gif
bet tai tevu sazines reikalas....)))) lieku prie savo nuomones ....kam sunkinti ir taip nelengva vaiku gyvenima g.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Anistėja @ 2008 07 24, 14:28)
Man Pijus = pijokas, o Pija - iš viso kažkoks nesusipratimas schmoll.gif

g.gif Sutinku mirksiukas.gif
Tik as kazkaip neisdrisau taip atvirai parasyti,o asosiacija tikrai tokia yra... g.gif verysad.gif

JOkiu budu nenorejau isizeisti mamyte kuri dave toki varda savo mergytei,tesiog cia diskutojama .... mirksiukas.gif ...svarbu kad vaikas butu sveikas..... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simpatiaska: 24 liepos 2008 - 14:30
QUOTE(Simpatiaska @ 2008 07 24, 15:28)
Tai darzeliuose jie dar visai maziukai,dar nelabai ka supranta...kas bus mokykloj??? g.gif

O tevai gali ir nezinuoti kad ju vaikai tyciojasi....bet varksam vaikui su tokiu vardu negeriau ar suzinos tevai ar ne....... schmoll.gif  blush2.gif
bet tai tevu sazines reikalas....)))) lieku prie savo nuomones ....kam sunkinti ir taip nelengva vaiku gyvenima g.gif  4u.gif
Papildyta:
g.gif Sutinku  mirksiukas.gif
Tik as kazkaip neisdrisau taip atvirai parasyti,o asosiacija tikrai tokia yra... g.gif  verysad.gif

JOkiu budu nenorejau isizeisti mamyte kuri dave toki varda savo mergytei,tesiog cia diskutojama .... mirksiukas.gif ...svarbu kad vaikas butu sveikas..... rolleyes.gif

Tai ar ne tevas pirma kyla asociacijos?
Is bet kurio vardo gali isvesti kazka izeidzencio....
Pasityciojimu vaikai ismoksta is suaugusiu kaip ir kitu dalyku ir manau tevu pareiga ugdyti pagarba kitam zmogui.
Tai kam visai tuos vaikus gimdyti jei ju ir taip tas gyvenimas sunkus?
Atsakyti
Ne I tema, bet jei visus pavyzdzius vaikai imtu is tevu, o ir ne is draugu, tai visi vaikai butu auksiniai. biggrin.gif
Atsakyti
nu idomus g.gif pirma kart girdziu, bet visai sakciau nieko bigsmile.gif
Atsakyti
Buvau krikštynose prieš kokius trejus metus mergaitės vardas bvuo Pija Modesta
o krikšto vardas Aleksandra
Atsakyti
O man, Pija, vardas normalus, o Pijus - jokių asociacijų su pijoku. schmoll.gif O kas dėl tyčiojimosi, tai vaikai suranda visada iš ko pasityčioti, jei tik nori. Ir vardas čia ne prie ko. O tyčiojosi ir iš tokių vardų, kaip Rūta ( kai aš pati buvau maža ) ar Asta. Dar priklauso ir nuo pačio vaiko/žmogaus, iš kurio vardo tyčiojamasi. O jei girdite, kai vaikai tyčiojasi, reikia juos drausminti.
Atsakyti
QUOTE(ciuke @ 2008 07 24, 17:24)
Ne I tema, bet jei visus pavyzdzius vaikai imtu is tevu, o ir ne is draugu, tai visi vaikai butu auksiniai. biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
labai gerai kazkas auksciau parase - ar pacios mamytes noretu vadintis tokiais vardais, kuriuos duoda savo dukroms? Pvz., Pijos mama dziaugtusi, jei dabar butu jos toks vardas? Pija, Bite, Neila, Gailute kokia nors, jei ir pacioms toks vardas patiktu - vadinasi viskas gerai, butu pvz., Esmeralda Kazlauskiene ir jei jai butu gerai, gal ir dukrai visai patiks?
Atsakyti
labai gražus, nenuvalkiotas vardas
Atsakyti
As manau, kad ne vardas duoda pagrinda patycioms ar saipymuisi. Mano vardas visai eilinis ir klasej buvom dvi tokiais pat vardais.Pradzioj tekdavo ir man, bet neuzsileidau. Atskirsdavau arba nekreipdavau demesio.O kita jautriai reaguodavo i visokius issidirbinejimus. Paskui isejo i kita mokykla. O as su savo vardu ir uzaugau , ir pasenti baigiu. Ir absoliuciai tas pats, ka kas galvoja. Jei nores, tai vaikai ras ir be vardo prie ko prisikabinti- pavardes,plauku spalvos, ugio ar svorio.
Rinkdamos varda nei viena nezinom koks bus zmogus po kokiu 20 metu.
Ir Pija visai normalus vardas. Kazkuri raset , ar noretu pati mama tureti toki varda? As visai nepykciau. Nors ir manasis man gyvenimo negadina.

Man nelabai noretusi buti Gailute,Deimante, Meile ,Saule ,Bite ar Upe.Ypac jei amzius pridetu nemazai svorio , rauksliu ir visu kitu, nors ir nelauktu,bet neisvengiamu dalyku. Pvz. sveerianti koki 100 kg,nemazo ugio ir pakankamai karinga moteriske- Bite? Upe? Saule? Jau Pija tikrai geriau.
Atsakyti
QUOTE(tinux @ 2008 07 28, 13:13)
. Pvz. sveerianti koki 100 kg,nemazo ugio ir pakankamai karinga moteriske- Bite? Upe? Saule? Jau Pija tikrai geriau.

Labai protingai parasei. thumbup.gif ..tikrai kartais reikia pagalvoti kaip skambes vardas......kai zmogus ne bus tik maziciu vaiku o bus suauges...... g.gif

gal PIja ir geriau negu Saule ar Upe., bet svarbu kad vaikas ..veliau sueuges zmogus gyventu garmonijoje su tokiu vardu
Atsakyti