Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia kambario temperatūra geriausia naujagimiui?

žiūriu, čia labai diskutuotinas klausimas, rekomenduojama 18-23 laipsniai blink.gif , tai kiek pas jus rodo termometras?Pas mus tik 18, manau mažoka g.gif
Atsakyti
Pas mus irgi 18, bet mes jau didesni. Šiltai labai niekas nelaikėm dry.gif
Atsakyti
Mes gyvenam siltai apie 21 C, bet uztai leliuko neprirengiu-bunam trumpom rankovem, kartais plikom pedutem. biggrin.gif
Atsakyti
pas mus 22, bet vis tiek šalam dry.gif būnam su pėdkelnėm, maike ilgom rankovėm, kelnytėm ir megztuku, vos tik mažiau aprengiu iš kart SLOGA
Atsakyti
Reikėtų visai mažiukams tai apie 20-22laipsnius, bent jau gydytojai rekomenduoja. Pas mus tai kažkur apie 18 buna, bet aš saviškę truputėli silčiau aprengiu,ir ji patenkinta laksto, svarbiausia kad nebūtų šalta vaiko nosytė, nes jei ji šalta, tai vaikutį reikėtų šilčiau aprengti smile.gif
Atsakyti
Pas mus apie 20. Kai dieną pakyla aukščiau, iškart stengiuosi išvėdinti kambarį. Ir vistiek nosytė sausėja, vaikiukas šnopuoja kaip bebriukas unsure.gif
Atsakyti
Vien pagal nosytę nereikėtų spręst, ar vaikučiui šalta. Reik tikrint kakliuką, ar jis šiltas. Mano mažės ir nosytė, ir rankytės dažnai būna šaltos, bet nepergyvenu, nes kakliukas šiltas. Ir kambary temperatūra irgi apie 18, nors galėtume ir daugiau šilumos atsukti. Apskritai aš nelinkus vaiko baisiausiai saugot nuo šalčio, vėjo ir pan., gal dėl to ir jokių slogų iki šiol neturėjom thumbup.gif . Man keista kai tokiu oru lauke matau vaikučius įkištus į kailinius vokelius, kombinezonus ir dar dekučių nepagailėta blink.gif Kaip tada prie -5 ar -10 rengt? rolleyes.gif
Atsakyti
Kai 2.gif miega, tai kambary laikom temperatura +18, o kaip errengineju, tai paie 22 laipsnius, nes kitaip jam nepatinka buti plikuciui, isbuna vos kelias minutes, o kai aukstesne temperatura, tai ilgiau pasivolioja nuogutelis. Bet miegam aisku prie atidarytos orlaides,tada miegelis gilesnis ir saldesnis. Nors mano anyta atejus i svecius pastoviai pergyvena, kad vaika susaldysim, liepia vis aprengt silciau, jei kambary tik +20 blink.gif Niekaip neirodau, kad vaikui geriau, kai ne per karsta.Mes ir patys namie trumpom rankovem vaikstom prie + 20, o jai jau cia siaures asigalis biggrin.gif
Atsakyti
mes vistik pradėjom šildyt iki 20-21 laipsnio, nes man ir pačiai jau vėsoka jautės.O pagal nosį, ar vaikui šilta, nespręskit, ji išsikišusi, todėl visad šaltesnė, sakė gimdymo namuos ir skaičiau apie tai wink.gif
Atsakyti
Pas mus namie temp. apie 20, miegamajame 19-18 laipsniu. O ar vaikiukui salta ar per karsta reikia spresti pridejus pirsta prie kakliuko is nugarytes puses. Siaip tai as saugau savo mazyles pedutes kad nebutu per daug vesios. Dienos metu beveik visada uzmaunu vilnones kojinytes, tik nakti ne. Nakti ji miega vien su bodziuku trumpom rankovytem ir pizamyte. O ir nors diena visada uzvelku siltokus sliauztinius, bet kai diena miega visada dar apkloju plonu pledu.
Atsakyti
gydytoja šiandien sakė, kad 19 laipsnių gana g.gif
Atsakyti
Mes nuo pat gimimo nepratynom šiltai o taip temperatūra tūrėtu būti apie 20-22
Atsakyti