Įkraunama...
Įkraunama...

Pamiršta grįžti namo...

sveikutės smile.gif Labai smagu, kad čia galima pasidžiaugti ir džiaugsmais, ir vargais 4u.gif Prireikė ir man Jūsų pagalbos, nes nelabai kam turiu išsipasakoti...Tai vat, problemėlė tokia. Su vyru kartu jau beveik 6 metai. Jau 4 metai kaip iš jo gimtojo miesto persikėlėme gyventi į manąjį. Nuo tada viskas ir prasidėjo. Žodžiu, kai tik vyras nuvažiuoja į savo „gimtinę“(na tai būna darbo reikalais, šiaip vienas ten paprastai nevažiuoja), užsuka pas draugą, seserį ar šiaip pas giminaičius tiesiog atsigerti kavos, ir kartais atsitinka taip, kad išgeria ko nors stipriau, nebegali vairuoti ir, na, NEGRĮŽTA NAMO! Negaliu sakyti, kad tai būna labai dažnai, gali būti porą kartų per mėnesį, o kartais ir 3 mėnesius ramu. Sakysit yra kita moteris? Nenorėčiau tikėti, nes jis žino, kad bet kada galiu atvažiuoti ir patikrinti, ar jis tikrai randasi ten, kur sako. Ne kartą ir įsitikinau. Kalbėta ir gražiuoju, ir piktuoju - vistiek tas pats. Matau, kad kaskart jis gailisi, jaučiasi kaltas, bet sako, na taip gaunasi, ir vis pažada, kad to nebebus. Kartais bandau jo poelgį pateisinti ir save nuraminti tuo, kad gal tikrai žmogui reikia kartais atsipalaiduoti (jo ir darbas labai įtemptas), pabūti kitoje aplinkoje, ten jo miestas, jo draugai ir giminės, o čia su kuo nors pasibūti jis kaip ir neturi. Šiaip jis nemėgėjas gerti pvz nei po darbo ar savaitgaliais, tik va, tais kartais, kai atrodo, jam ateina laikas + užgazuoti“ drinks_cheers.gif Bet vėl staiga pasikeičia mano mintys ir negaliu pakęsti, kad jis miega ne namie! Kartais nuo tos minties,kad šiandien jis VĖL nebegrįš, tiesiog čiuožia stogas, nors sienom lipk, nerandu sau vietos! Esu labai jautrus žmogus, reika pripažinti, kad net per daug blush2.gif Be jo aš net neužmiegu, visą naktį akim stačiom iki kol grįžta doh.gif kartais net apie skirybas pagalvoju verysad.gif Bet ištikrųjų man būtų gaila jį prarasti vien dėl to, nes šiaip vyras tiesiog nuostabus, o ir myliu jį be proto wub.gif Nežinau, gal čia tik aš įžvelgiu tokią beviltišką problemą, nuo kurios jau pavargau... Gal čia tik mano savanaudiškumas, gal nėra čia kažkas labai baisaus, kaip aš prisigalvoju? O gal čia mano mylimo žmogaus yda, su kuria turiu susitaikyti? Prašau, patarkit man ką nors, kaip man išmokti su tuo susitaikyti? verysad.gif

Atsakyti
O kodėl Tu kartu nevažiuoji? (Nebent aplinkybės neleidžia unsure.gif ). Nebūtų dėl ko nervintis, jei jau taip beviltiškai viskas atrodo. 4u.gif
Atsakyti
Na, bet juk pati pasakei- reikia zmogui atsipalaiduoti, pasibuti su senais draugias mirksiukas.gif Ir juk nevazineja jis ten kiekviena savaitgali. Kiekvienam is musu reikia kartais pabegti nuo kasdienybes, rutinos, netgi mylimo zmogaus. Taip jau yra ir nieko cia nepadarysi. Tu turbut juk irgi iseini su draugem ''pasizmoneti''. Manau, kad apie kita moteri nei kalbos negali buti- jis juk nevazineja ten reguliariai. Tiesiog turi zmogui duoti siek tiek erdves mirksiukas.gif
Siaip esu tuo panasi i tave- jei MB kur nors su savo broliu isvaro as irgi sedziu ir laukiu iki bele kada blush2.gif Nors zinau, kad jis nieko blogo nedaro, taciau iprotis nugali sveika prota. Tai neturi nieko bendro su jautrumu. Tas jausmas vadinasi pavydas... tongue.gif
Turetum labiau pasitiketi savo zmogum ir pamatysi, kaip viskas pasikeis. Zinau, kad lengviau pasakyt, nei padaryt, bet kalbu is savo patirties. Kai jis gris, draugiskai paklausk, kaip jis praleido laika, su kuo buvo. Ir jam bus lengviau, ir tu pati pradesi suprast, kad nerimauji be reikalo. Jus juk isvaziavot is JO gimtojo miesto, kur liko seni draugai, gimines. Nieko nuostabaus, kad jam kartais norisi istrukt i savo turbut iki skausmo pazistama aplinka.
As sakyciau, kad tai, ka jis daro, yra visiskai normalu ir suprantama mirksiukas.gif Stenkis maziau apie tai galvot ir nebekankink saves visokiom mintim apie skyrybas ir panasiai. Skyrybos siuo atveju butu mazu maziausiai kvailas poelgis. Juk nera tavo vyras bobinykas, paskui sijonus lakstantis; kaip suprantu, negeria jis daug, tad nera ir alkoholikas; kazkodel susidariau ispudi, kad jus abu labai graziai sutariat ir tik tas vienas ''kabliukas'' ramybes tau neduoda. Kokia butu skyrybu priezastis? ''Vyras vazineja pas draugus ir gimines'' lotuliukas.gif Ar matai, kaip tai juokingai skamba? mirksiukas.gif li-na, pati juk rasai, kad tavo vyras mieste, kuriame gyvenat, neturi su kuo pasibut. Leisk zmogui kartais atsipalaiduot! ax.gif
Ot ir prirasiau blink.gif Tikuosi, kad niekaip neizeidziau taves. Tiesiog prasei nuomones, savaja ir issakiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 03 24, 23:39)
O kodėl Tu kartu nevažiuoji? (Nebent aplinkybės neleidžia unsure.gif ). Nebūtų dėl ko nervintis, jei jau taip beviltiškai viskas atrodo. 4u.gif

Na taip jau atsitinka, kad jis ten darbo reikalais kartais net netikėtai atsiduria, o su juo tai aš nevažinėju.. O šiaip tai mes esant progai visad kartu lekiam pas jo artimųjų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(birdie @ 2007 03 24, 23:43)
Na, bet juk pati pasakei- reikia zmogui atsipalaiduoti, pasibuti su senais draugias  mirksiukas.gif Ir juk nevazineja jis ten kiekviena savaitgali. Kiekvienam is musu reikia kartais pabegti nuo kasdienybes, rutinos, netgi mylimo zmogaus. Taip jau yra ir nieko cia nepadarysi. Tu turbut juk irgi iseini su draugem ''pasizmoneti''. Manau, kad apie kita moteri nei kalbos negali buti- jis juk nevazineja ten reguliariai. Tiesiog turi zmogui duoti siek tiek erdves  mirksiukas.gif
Siaip esu tuo panasi i tave- jei MB kur nors su savo broliu isvaro as irgi sedziu ir laukiu iki bele kada  blush2.gif Nors zinau, kad jis nieko blogo nedaro, taciau iprotis nugali sveika prota. Tai neturi nieko bendro su jautrumu. Tas jausmas vadinasi pavydas...  tongue.gif
Turetum labiau pasitiketi savo zmogum ir pamatysi, kaip viskas pasikeis. Zinau, kad lengviau pasakyt, nei padaryt, bet kalbu is savo patirties. Kai jis gris, draugiskai paklausk, kaip jis praleido laika, su kuo buvo. Ir jam bus lengviau, ir tu pati pradesi suprast, kad nerimauji be reikalo. Jus juk isvaziavot is JO gimtojo miesto, kur liko seni draugai, gimines. Nieko nuostabaus, kad jam kartais norisi istrukt i savo turbut iki skausmo pazistama aplinka.
As sakyciau, kad tai, ka jis daro, yra visiskai normalu ir suprantama  mirksiukas.gif Stenkis maziau apie tai galvot ir nebekankink saves visokiom mintim apie skyrybas ir panasiai. Skyrybos siuo atveju butu mazu maziausiai kvailas poelgis. Juk nera tavo vyras bobinykas, paskui sijonus lakstantis; kaip suprantu, negeria jis daug, tad nera ir alkoholikas; kazkodel susidariau ispudi, kad jus abu labai graziai sutariat ir tik tas vienas ''kabliukas'' ramybes tau neduoda. Kokia butu skyrybu priezastis? ''Vyras vazineja pas draugus ir gimines''  lotuliukas.gif Ar matai, kaip tai juokingai skamba?  mirksiukas.gif li-na, pati juk rasai, kad tavo vyras mieste, kuriame gyvenat, neturi su kuo pasibut. Leisk zmogui kartais atsipalaiduot!  ax.gif
Ot ir prirasiau  blink.gif Tikuosi, kad niekaip neizeidziau taves. Tiesiog prasei nuomones, savaja ir issakiau  4u.gif

Ne,birdie, tikrai neįžeidei, atvirkščiai, labai ramina tokie žodžiai 4u.gif Nežinau, aš kaip kokia kvailė, sąmoningai suvokiu, kad gal čia nieko blogo, bet pati sau prieštarauju ir net nežinau kodėl doh.gif kai paskaitau čia forume, kad žmona nepakęstų vyro negrįžimo namo, sutrinku unsure.gif
Ir nelabai sekasi savęs išsiauklėti, bandau, bet labai man sunku. gal diržo man reikia blush2.gif O šiaip tai tiesa, mes gražiai sutariame ax.gif ir jei ne tas „kabliukas“, tai turbūt nežinotume ką reiškia pyktis
wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo li-na: 24 kovo 2007 - 22:20
Tai va ir sakau- nuo saves siuo atveju pradeti reikia mirksiukas.gif (tai liecia ir mane, bet as jau darau pazanga blush2.gif ).
O ar nepadetu, jei tu su savo vyru issikalbetum, papasakotum apie savo nerimus ir baimes? Ir ne jam grizus, o siaip koki vakara 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(birdie @ 2007 03 25, 00:19)
Tai va ir sakau- nuo saves siuo atveju pradeti reikia  mirksiukas.gif (tai liecia ir mane, bet as jau darau pazanga  blush2.gif ).
O ar nepadetu, jei tu su savo vyru issikalbetum, papasakotum apie savo nerimus ir baimes? Ir ne jam grizus, o siaip koki vakara  4u.gif

Mes taip ir darom,jis supranta kaip aš jaučiuos, na, bet ,sako, taip jau gaunasi, atleisk verysad.gif Jis labai prašo nepykti ir suprasti, kaskart vis gėlyčių parneša, kad aš tik nepykčiau ax.gif
Atsakyti
Vajazau, li-na, gi auksini vyra turi! wub.gif Ir kaip tau visokios nekokios mintys i galva gali listi? Dziaukis, kad esat kartu ir leisk jam karts nuo karto nuo rutinos pabegt mirksiukas.gif Bus blogiau, jei neleisi ir jis visiskai ''uzsiknis'' kasdienybe verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(birdie @ 2007 03 25, 00:30)
Vajazau, li-na, gi auksini vyra turi!  wub.gif Ir kaip tau visokios nekokios mintys i galva gali listi? Dziaukis, kad esat kartu ir leisk jam karts nuo karto nuo rutinos pabegt  mirksiukas.gif Bus blogiau, jei neleisi ir jis visiskai ''uzsiknis'' kasdienybe  verysad.gif

Aš kartais tyliai pagalvoju, kad tikrai turiu labai gera vyrą ir esu laiminga, bet kaip sakoma, yra gerai - nori dar geriau doh.gif Ir kartais tikrai nekenčiu savęs dėl to, kad tokia esu verysad.gif Ačiū, birdie, už supratimą ir patarimus, susiimsiu ir bandysiu taisytis blush2.gif
Atsakyti
atsakomybės jausmas pas tamstos vyrą sutrikęs. Ir nėra čia ką pačiai savyje taisyti. Pati nepamirštate grįžinėti į namus? Kažin kaip geranoriškai ir supratingai būtumėt sutikta savo vyriškio, jei taip pradėtų darytis pačiai. Niekalai visa tai. Valios, noro ir pagarbos vyrui trūksta savos šeimos atžvilgiu.
Atsakyti
Nu idomiai cia blink.gif O as va supratau, kad kaip tik labai geras vyras jis yra. Ir nepamirsta jis grizti namo, pamirsta taureles i rankas neimt tongue.gif O kad nevaziuoja isgeres, tai tik sveikintina!
Toks ispudis susidaro, kad jei jau vedes, tai draugus galima pamirst ir visur su zmona tampytis reikia? g.gif O kur asmeniniai poreikiai? Be to, li-na rase, kad tai atsitinka gan retai.
Atsakyti
savo poreikių atsisakyti jo niekas ir neprievartauja, nei atsisakyti draugų, nei laisvo laiko be žmonos. Yra laisvalaikis, prašom tarkitės gyvenkite ir mėgaukitės kaip tik širdis geidžia. Bet.... situacija, kai išvažiuoja į darbą ir paskui ups... pagėriau, namo grįžti negaliu... atsiprašau...
Tai apie vyras galvoja? Tai tik apie taurelę ir save. Reikėtų atskirti kas yra poilsis ir asmeniniai poreikiai ir kas yra silpnavališkumas ir savo žmogaus nepaisymas.
O sniego lavina prasideda irgi nuo gniūžtės.

PS ir dar neša paskui gėles, fui...... pasikakoja ir gėlytėm nuvalo savo pauodegį.
Atsakyti