Įkraunama...
Įkraunama...

Pamiršta grįžti namo...

Aš tą "auksinį vyrą" pavadinčiau tiesiog neatsakingu...
Li-na, o jūs vaikų turit? Jei taip, tai, sakyčiau, nelabai patikima su tokiu žmogum gyvent. g.gif
Tikrai nesakau, kad jis blogas žmogus, nemyli, negerbia Tavęs, skirkis ir pan. Bet, jei Tau tai nepatinka, nepriimtina ir pan., išeities kažkokios ieškot reik.
Atsakyti
QUOTE(ūla @ 2007 03 26, 18:12)
Aš tą "auksinį vyrą" pavadinčiau tiesiog neatsakingu...
Li-na, o jūs vaikų turit? Jei taip, tai, sakyčiau, nelabai patikima su tokiu žmogum gyvent. g.gif
Tikrai nesakau, kad jis blogas žmogus, nemyli, negerbia Tavęs, skirkis ir pan. Bet, jei Tau tai nepatinka, nepriimtina ir pan., išeities kažkokios ieškot reik.

Na, ne, mes dar vaikų neturim. Šiaip jis labai geras, nežinau ar galėčiau rasti geresnį, turiu viską noriu. Būna, kad pamatau ką nors gražaus, žiūrėk, jau ir nustebina po kiek laiko, nors pati seniausiai būnu pamiršus ax.gif Ir šiaip, kuria gražius planus ateičiai. Na, bet tik va, tas kartais jo proto užtemimas doh.gif Bet jis, pripažįsta, kad tai blogai ir sako, kad jau pradeda graužti jį sąžinė, kad taip elgiasi blush2.gif gal nebedaug liko, užgrauž jį ta sąžinė ir gal liausis... bigsmile.gif
Atsakyti
Mane irgi seniai graužia sąžinė...o ką daryt?...draugai,gėrimas,kortos sau,brangioji sau...nesusieina...neteksiu vienos krypties,būsiu jau nebe aš...o jeigu būsiu nebe aš,ar bemylės mane brangioji?...ar bepasitikės manim draugai?...kitaip formuluojant,ar turi draugų, sėdintis(ti) po zmonos(vyro) padu?...ar myli kasnors savo šinšilą narvelyje?...gal greičiau pakenčia,maitina...patogu...bet neįdomu...
Atsakyti
nematau šitoj situacijoj nieko blogo... li-na tik gal tau reikia susitart su vyru:"aš šiandien su draugėm, tu su draugais". aš savo vyrą įkalbinėju, kad jis eitu su draugais atsipalaiduot, o jis nenori... pas mane kita problema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2007 03 27, 19:53)
Mane irgi seniai graužia sąžinė...o ką daryt?...draugai,gėrimas,kortos sau,brangioji sau...nesusieina...neteksiu vienos krypties,būsiu jau nebe aš...o jeigu būsiu nebe aš,ar bemylės mane brangioji?...ar bepasitikės manim draugai?...kitaip formuluojant,ar turi draugų, sėdintis(ti) po zmonos(vyro) padu?...ar myli kasnors savo šinšilą narvelyje?...gal greičiau pakenčia,maitina...patogu...bet neįdomu...

Dėkui už nuomonę, bet truputį nesupratau g.gif taip išeitų, kad aš vyrui neįdomi, jis tiesiog tik mane pakenčia? g.gif Na, savo atveju, kad jis tik mane pakenčia - nesutikčiau schmoll.gif todėl, kad gyvenant visada jauti kokie tie jausmai - šilti, šalti, abejingi, jaučiasi ar žmogus būna su tavimi ir jam gera, ar tiesiog jis „stumia“ laiką ir nuobodžiauja. Mes kasdien daugybę kartų ir susiskambinam (ir net jis daugiau paskambina nei aš), ir visą savo laisvą laiką skiria tik man, ypač savaitgaliais, tada jis vis tempia mane iš namų prablaškyt ir mums būna gerai, tikrai nenuobodžiaujam:rolleyes: taigi nemanyčiau, kad aš jam neįdomi ax.gif
Atsakyti
O kai jis bus pas tą savo giminę ,tu netikėtai irgi ten atvažiuok ir pamatysi tikrą vaizdelį blush2.gif
Atsakyti
Sunki situacija... Mane pavydas ir nuojautos užkankintų, prašyčiau vyro labai gerai tai apsvarstyti...
Atsakyti
pas mane irgi būna tokia problema verysad.gif Ir labai nervuojuos dėl to.
Atsakyti
o jis rageli bent kelia jei skambini kai negrizta?
Atsakyti
QUOTE(Karosė @ 2007 03 28, 15:44)
O kai jis bus pas tą savo giminę ,tu netikėtai irgi ten atvažiuok ir pamatysi tikrą vaizdelį blush2.gif

drinks_cheers.gif patikrink - ir bus aišku mirksiukas.gif , nes man kyla įtarimas g.gif
Atsakyti
Bet tai nėr patogiau , kaip pasakyt "taip išėjo"...O jei tu taip darytum, jis nebutų prieš?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo helena: 03 birželio 2007 - 10:07
Pas mus ta pati problema doh.gif ir abejoju ar vyras pasikeis.Nu pykstu as ant jo tuo metu ,poto pyktis praeina ,o kita karta vel tas pats doh.gif Ir nepakeisi tu jo tokie jau tie vyrai ,yra ir moteriskiu tokiu ,kurios negryzta namo. g.gif Spresti turi tu pati ,kaip tau geriau ,nes cia kartais kai priraso tai kraupu skaityti.Vieniems tai didele problema ir del to gali issiskirti,o kiti gyvena ir problemos is to nedaro mirksiukas.gif Kiekvienam savo 4u.gif
Atsakyti