QUOTE(blndz @ 2007 03 26, 11:02)
Amade, greit permeciau prirasytus naujus puslapius, bet taip supratau, kad tavo testukas nieko neparode?
O krauja nebandei tikrinti?
QUOTE(godulia @ 2007 03 26, 12:44)
Amade, greit permeciau prirasytus naujus puslapius, bet taip supratau, kad tavo testukas nieko neparode?
aga, testukas kaip ir nieko neparode, bt 37.2 siandien... kraujo nenuleidau, vietoj to uzsirasiau pas gine 17 valandai
o kelinta siandien tavo ciklo diena?
na taip, su gine pasikonsultuosi ir gal kas paaiskes, gal visgi lieps kraujuka patikrint
na taip, su gine pasikonsultuosi ir gal kas paaiskes, gal visgi lieps kraujuka patikrint
QUOTE(godulia @ 2007 03 26, 13:25)
o kelinta siandien tavo ciklo diena?
siandien 32 CD, 16 DPO.
QUOTE(Amade @ 2007 03 26, 13:48)
aga, testukas kaip ir nieko neparode, bt 37.2 siandien... kraujo nenuleidau, vietoj to uzsirasiau pas gine 17 valandai
Taip bus ramiau...
Amade, soriukas
O dabar pagalvojau, kad ginė tai nėštumo tikrai nematys, nes dar labai mažai laiko praėjo, galės pamatyti tik cistas, jei jos bus
Sveikutės
blndz, o iš kokio tu miesto ir kokią tau dozę paskyrė?
Turiu aš 5 Cl tabletes, ketvirtadienį einu pas ginį ir jeigu jis tikrai pasakys, kad dabar stimuliuosim tik kitais vaistais, t.y. puregonu, be CL, tai galėčiau tau atiduoti, nes vistiek jas teks išmesti
nebent tau jų reikia anksčiau
Šiaip jeigu yra nėštumas, tai jis bus dar labai mažiukas ir ginė tikrai dar nieko nematys
Oi, Amade kaip būtų smagu iš tavęs išgirsti, kad tu jau
QUOTE(blndz @ 2007 03 26, 09:09)
nu va, pasikalbėjom su gydytoja, kitą mėnesį mane irgi bandys stimuliuoti. gal kas žinot kiek clost. kainuoja? čia noriu pasitikslinti, kad kokio siurprizo nebūtų į vaistinę nuėjus
blndz, o iš kokio tu miesto ir kokią tau dozę paskyrė?
QUOTE(Amade @ 2007 03 26, 13:46)
siandien 32 CD, 16 DPO.
negaliu sakyt, kad veluoja, nes pastaruosius 7 men geriau Duphastona, su kuriuo ciklai budavo apie 26-27 d. Si men negeriau Duph... tik Clost.
Šiaip jeigu yra nėštumas, tai jis bus dar labai mažiukas ir ginė tikrai dar nieko nematys
QUOTE(Gilaja @ 2007 03 26, 13:54)
Sveikutės
Oi, Amade kaip būtų smagu iš tavęs išgirsti, kad tu jau

zinau zinau, kad jei ir yra nestumas, jo gali nematyti. Bet jo greiciausiai nera ir man tiesiog neramu dusiai, kur dingo mmm
Sveikute, Kapril
Matau, kad skaitinėji, ką mes čia tiek daug prirašėm
Niu kaip, čiumodanai jau sukrauti
QUOTE(agnesse @ 2007 03 26, 13:47)
Amade, soriukas
, kad parašiau, kad nepergyventum dėl mmm, kad jos tikrai ateis
Aišku, kad linkiu, kad jų nebūtų
. Tik sakau, jei nėra nėštumo, tai jos tikrai ateis
.
O dabar pagalvojau, kad ginė tai nėštumo tikrai nematys, nes dar labai mažai laiko praėjo, galės pamatyti tik cistas, jei jos bus
. Tai va įdomu, ar gali taip būti, kad ir nėštumas yra ir folikulinė cista yra
, nes kiek pamenu tai tu du folikulus turėjai, ar ne 
mano buvo 15 CD 2 folikulai, vienas 16.8mm, kitas 15.2 mm...
QUOTE(agnesse @ 2007 03 26, 13:19)
Sveikute, Kapril

Labas mano brangioji supermamine drauge!!!
O del ciumodanu...jo jau sukroviau,dar tik liko kai ka dadeti...jau nebenustygstu savo vietoje!!!Sakes kaip noriu iLt!!!!!!!
Su meile Karina!!!
Nu gerai, varau pas ginį, ryt pranešiu rezultatus
. Ate visoms.
Papildyta:
Laikysim, laikysim būtinai kumštelius ne tik ant rankų, bet ir ant kojų
O žinok vieną
išleidom - Godulia
po antros stimuliacijos pamatė išsvajotas II
Sekančios mes pamatysim II, ane
Mes čia jau senbuvės
Gerai, dabar jau tikrai lekiu...
Iki susirašymo
Papildyta:
QUOTE(karpil @ 2007 03 26, 15:31)
Labas mano brangioji supermamine drauge!!!
Jo skaitineju,ka jus cia prirasete....jo yra ka paskaityt...bet dar ziuriu nei viena kol kas ne
,o gaila!!!
O del ciumodanu...jo jau sukroviau,dar tik liko kai ka dadeti...jau nebenustygstu savo vietoje!!!Sakes kaip noriu iLt!!!!!!!
tai vat i VK jau as esu uzrasyta,pas Meskauskiene,balandzio 3,15:30,nu ziuresim ka ji mum pasakys!!!!!Laikykit kumstelius mano drauge!!!Kaip tik ka suzinosiu pasistengsiu jums greiciau papasakoti!!!!!!
Su meile Karina!!!

Su meile Karina!!!

Laikysim, laikysim būtinai kumštelius ne tik ant rankų, bet ir ant kojų
O žinok vieną
Sekančios mes pamatysim II, ane
Gerai, dabar jau tikrai lekiu...
Iki susirašymo