Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-4

QUOTE(Jutare @ 2007 04 20, 13:58)
man atrodo, kad tau atspausdintų bet kur, kur daro nuotraukas ar vizitines mirksiukas.gif O gal ir klystu? g.gif

kur nuotraukas daro jau buvau nusliauzus net i kelias vietas ,nespausdina sako .

o ant kokio popieriaus reikia prasyt,kad spausdintu,tas iprastinis storas labai. bandziau mirkyt ir nutrint sluoksni,kad suplonetu,bet plysta .kazko as cia kampo nepagaunu g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2007 04 20, 12:38)
1. Nudazai pavirsiu akriliniai daais ir palieki kad isdziutu (tik kiek laiko jie dziuna?)

Jei reikia kept, tai akriliniais dažais dažai jau iškepus, arba naudoji spec dažus stiklus kuriuos galima/reikia kept

bet kam gadinti mediuma stiklui tada -jei iskepus ta lekste ar dar kas bus nutepliojama dazais akriliniais g.gif -juk valgyti is jos tai jau schmoll.gif
Jei norima lekste naudoti maistui - tai nudazius akriliniais -reiktu visa lekste dengti mediumu ir kepti arba mediuma maisyti su dazais ir taip nudazyti lekste, isdziuvus klijuoti paveikliuka su mediumu ir tada kepti

QUOTE(IF... @ 2007 04 20, 12:38)
4. Klijuoji ant pateptos mediumu vietos. Pataisai ir islygini kempinele

as darau taip- siek tiek patepu mediumo ant klijuojamo pavirsaus,dedu servetele ir is virsaus dar karta lakuoju ant paveiksliuko, tada vel pavirsiu ir vel atsargiai is virsaus servetele. Jei pradzioj uzlakuoju pavirsiu, o ant jo dedu servetele ir prispaudziu -tai man viskas susirauksleja doh.gif
o krastus, isdziuvus, nuskutu su popieriui pjaustyti skirtu peiliuku-liuks nusivalo thumbup.gif

Atsakyti
Aciu labai labai, bandysiu pirkti sviesesni stikla ir dazyti thumbup.gif bus pirmasis mano bandymas
Atsakyti
QUOTE(*saulyte* @ 2007 04 20, 14:05)
Aciu labai labai, bandysiu pirkti sviesesni stikla ir dazyti thumbup.gif bus pirmasis mano bandymas

kiek tas mediumas stiklui kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(*saulyte* @ 2007 04 20, 13:05)

jei lekste darysi ne maistui -tai tas glass deco nereikalingas. Tada galima nudazyti akriliniais, galima skaldyma daryti, tada klijuoti su lipalu servetele ir tada lakuoti paprastu laku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2007 04 20, 14:04)
kur nuotraukas daro jau buvau nusliauzus net i kelias vietas ,nespausdina sako .

o ant  kokio popieriaus reikia prasyt,kad spausdintu,tas iprastinis storas labai.  bandziau mirkyt ir nutrint sluoksni,kad suplonetu,bet plysta .kazko as cia kampo nepagaunu g.gif  lotuliukas.gif

Aš spaudinuosi ant paprasto popieriaus, tik šiek tiek plonesnio. O tada ploninu nutrindama apatinį sluoksnį. Bet pas mane motyvai maži, tau tikriausia didelių reikia, todėl sunkiau... Gal bandyk ant ryžinio popieriaus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2007 04 20, 14:07)
kiek tas mediumas stiklui kainuoja?

Pasižiūrėk Čia
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 04 20, 14:09)
Aš spaudinuosi ant paprasto popieriaus, tik šiek tiek plonesnio. O tada ploninu nutrindama apatinį sluoksnį. Bet pas mane motyvai maži, tau tikriausia didelių reikia, todėl sunkiau... Gal bandyk ant ryžinio popieriaus? g.gif

ne man nedideliu kolkas reikia.bituciu,gali but ir naturalaus dydzio biggrin.gif

bet noreciau aisku ir didesniu atsispausdint .
tada dar paikyresiu blush2.gif su ryziniu popierium neteko susidurt,kur jo ieskot?
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 04 20, 13:09)

zinai, as tai turiu atsispausdinus ant ryzinio, bet jis storas-tai nezinau ar kur panaudosiu tuos paveiksliukus g.gif
bandysiu dar ieskoti to plono, arba nusipirksiu spec lako paveiksliukams supurksti -gal tada ir slapinamas neplys g.gif
Atsakyti
O aš atsispausdinau ant batų popieriaus tai lux tongue.gif
Atsakyti
as kazkokiam prancucu psl nuziurejau,kad galima serveteles blogaja puse nupurkst baltai ir tada jau nebereikia tik ant sviesaus pavirsiaus klijuot,gali nors ir ant juodo.

tik va galvoju kokie cia tie dazai turi but g.gif
kogero ne vandeniniai...
Papildyta:
QUOTE(IF... @ 2007 04 20, 14:24)
O aš atsispausdinau ant  batų popieriaus tai lux  tongue.gif

as ir galvojau apie tai,bet jis suglamzytas dazniausiai buna ir kaip ji per spausdinimo aparata prakist g.gif
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2007 04 20, 13:28)
as kazkokiam prancucu psl nuziurejau,kad galima serveteles blogaja puse nupurkst baltai ir tada jau nebereikia tik ant sviesaus pavirsiaus klijuot,gali nors ir ant juodo.
tik va galvoju kokie cia tie dazai turi but g.gif
kogero ne vandeniniai...

taigi rasiau blink.gif , kad ten specialus klijai, o ne dazai
Papildyta:
QUOTE(IF... @ 2007 04 20, 13:24)
O aš atsispausdinau ant  batų popieriaus tai lux  tongue.gif

pas mane -tai labai nekokybiskas spalvotas rasalas verysad.gif -tai labai prastas vaizdas
o darbinio printerio lazerinio sesuo nenori isbandyti blush2.gif su batu popierium -tai vat unsure.gif
Atsakyti