Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai (VGN)

QUOTE(Mazule @ 2008 01 21, 23:00)
Gal kas žino, kiek dabar VGN yra mokamų palatų? kai prieš penkis metus gimdžiau pirmą vaiką, tebuvo vieną, o ją gauti jokių šansų   verysad.gif  (visos norėdavo  mirksiukas.gif ) - įdomu kaip dabar  blush2.gif

Penkios ar sesios su pagerintom salygom. I domu butu pamatyti tas pagerintas salygas bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(TheBest @ 2008 01 25, 15:50)
Kaip tik tame skyriuje as ir gulejau 2 savaites. Be to, dar turejau malonuma guleti 2-vieteje palatoje viena. Be teleko, be radijos ir be artimuju, nes tuo metu vyras buvo komandiruoteje Italijoje. Ir nemiriau is nuobodulio. Ir kai atejo ta diena, kai turejo daryti operacija - man nekilo klausimas kur pasideti daiktus, nes ju buvo minimum.
Tad as is patirties zinau ka tai reiskia guleti tame skyriuje ir is kitu nesisaipau, o sakau kaip yra.
NEDARYKITE IS LIGONINES NAMU.

Manau kiekvienas sprendzia kaip geriau, ar su keliais daiktelias is namu ar su keliolika. As su pirmu vaikeliu gulejau pries pat gimdyma patologiniam skyriui, turejau nemazai daiktu, (o svarbiausia televizorius, be jo niekur lotuliukas.gif ) o kai isveze i operacine, atvaziaves vyras viska surinko ir pernese aukstu zemyn (iskyrus televizoriu), viskas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O dabar su antru nestuke.gif jau du kartelius teko paguleti. Ir vel veziausi viska kas man atrode reikalinga lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir jei ne vyras tai buciau ir kompa isidejusi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
As esu bendraujantis zmous ir ne man guleti ir i lubas ziureti, ypac vienvietej palatoj... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Karmen @ 2008 01 31, 15:41)
vakar buvau ten apsižiūrėt  ax.gif koridoriuj ant stalo radau tokią papkę tai kiek supratau yra 2 palatos VIP'inės kur gimdai ir lieki ten po gimdymo - kainuoja 200 Lt ir kiek užmačiau gal kokios 6-8 kur kainuoja po 50 Lt

Vip palatos netinka, jei tenka daryti cezario operacija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asta0218: 01 vasario 2008 - 11:32
Cia tik pastebejimas

Labai daug kas priklauso nuo pacios moters-kaip ji atvaziuoja nusiteikus. Jei ji vaziuoja jau boksininko pozoje pasiruosi ieskoti aukso kalnu ir gintis nuo isgamu mediku -tada tap. Viskas bus blogai.
Nes tokiam zmogui rask priezasti padeti, jis ras dar n+k, kad nepadejai.

Medikai irgi zmones. Daktarams nubyra po gimdymu nemazai, tai sesutems arba, nieko, arba sokoladas, na arba 20 lt. o vienaiI sesutei per para po gimdymo tenka po 10 ar daugiau moteru -ivertinkite pacios -kiek jai gal uztekti jegu nuolat sypsotis. Del ankstyvu apsilankymu palatose -tai personalas keiciasi 8 val., iki to turi buti surasyti visi naujausi paskutiniai duomenys i istorijas ir pan. Kaip speti, kaip kitaip speti..

Nepateisinu kai kuriu mediku grubumo ir ziurejimo i akis -"reikia sumoketi". Bet pati susiduriau su daugiau geru gydytoju, akuseriu sioje istaigoje, nei kur kitur.
Atsakyti
Kas man gali pasakyti, ar neisnesa vaiku i naujagimiu skyriu??? MAn tai svarbu, kad mazulis nuolat butu salia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbulytis: 01 vasario 2008 - 14:54
QUOTE(Burbulytis @ 2008 02 01, 15:54)
Kas man gali pasakyti, ar neisnesa vaiku i naujagimiu skyriu??? MAn tai svarbu, kad mazulis nuolat butu salia...

Manau tai prilauso nuo mamos ir vaikelio bukles po gimdymo g.gif
Atsakyti
sveikos, mamos,

mano sūnuliui jau menesiukas. džiaugsma savo gimdžiau VGN. ištikro nieko ten tokio baisaus nesutikau ir nepamačiau schmoll.gif aišku, reikia remonyto ligoninei ir pan., bet i tokius dalykus mažiausiai kreipiau demesio, juk jei viskas gerai, tai namo keliauji jau po dvieju parų thumbup.gif
gimdžiau viena (vyras nespejo atvažiuoti, nes prieš tai gulejau patologiniame), gimdymas praejo labai sklandžiai, gyditojos buvo supratingos ir malonios, už gimdyma nieko niekam nemokejau, tačiau sulaukiau ir šiltu gyditoju patarimu ir nemačiau nei vieno gyditojo, kuris bent užsimintu apie mokejima.
po gimdymo tiek sesutes tiek gyditojos pasitaike tikrai malonios ir esu joms už tai labai dekinga. rolleyes.gif
tiesiog nereikia važiuoti į VGN su išankstiniu nusistatymu ir viskas bus gerai ax.gif

beje vaikučių niekur niekas neišneša, jie visada buna šalia mamos netgi nakti
Atsakyti

jau seniai neisnesa. beto, si istaiga pirmoji Vilniuje ir viena pirmiju Lietuoveje pradejo palankios naujagimiui istaigos programa. Vaikiukai ne tik su mamos, bet maitina juos tik mamos, jokiu buteliuku ir misinuku. Ten ir paskaiteles tuo klausimu vyksta
Atsakyti
QUOTE(Kopytė @ 2008 02 01, 13:17)
Labai daug kas priklauso nuo pacios moters-kaip ji atvaziuoja nusiteikus. Jei ji vaziuoja jau boksininko pozoje pasiruosi ieskoti aukso kalnu ir gintis nuo isgamu mediku -tada tap. Viskas bus blogai.
Nes tokiam zmogui rask priezasti padeti, jis ras dar n+k, kad nepadejai.

labai taikliai pasakyta drinks_cheers.gif

mano vyras bijo kad jeigu išneš kad nesukeistų vaikų doh.gif hihihi.gif
Atsakyti
4u.gif
As girdejau, kad VGN uzdaryti ruosiasi g.gif , todel jokiu remontu niekas ten ir nedaro verysad.gif
Atsakyti
nu,as gimdziau, nors nestumo metu n kartu del ivairiu problemu gulejau ligoninej, issirinkau sia,nes buvau patenkinti neapmokestinta prieziura
ginekologinio personalas daug mielesnis, nei akuserinio, bet....
jeigu tik leistu galimybes, rinkciausi privacia,nes:
-dukra gime gripo epidemijos metu, vyro neileido po 2 paru, mus laike 8 dienas
-tie aiskinimai mane uzkniso iki gyvo kaulo
siaip gyd kompetencija ir prieziura esu patenkinta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jukka @ 2008 02 02, 00:14)
4u.gif
As girdejau, kad VGN uzdaryti ruosiasi  g.gif , todel jokiu remontu niekas ten ir nedaro  verysad.gif

Kiek teko matyti lankantis nėštumo metu, gimdymo ir po gimdymo metu, pastebėjau, kad VGN Priėmimo sk., gimdyklose yra atliktas remontas, pastatas su pakeistais plastikiniais langais, taip pat yra išremontuotų mokamų palatų. Visko iš karto suremontuoti neįmanoma, nes tam nėra pakankamai lėšų ir kiekviena ligoninė turi savo prioritetus ir laipsnišką darbų vykdymo planą.
Kiekvienoje gydymo įstaigoje galima išgirsti kalbų apie pertvarkas, resstruktūrizacijas, reformas.
Atsakyti
QUOTE(RVJ @ 2008 02 02, 15:19)
Kiek teko matyti lankantis nėštumo metu, gimdymo ir po gimdymo metu, pastebėjau, kad  VGN Priėmimo sk., gimdyklose yra atliktas remontas, pastatas su pakeistais plastikiniais langais, taip pat yra išremontuotų mokamų palatų. Visko iš karto suremontuoti neįmanoma, nes tam nėra pakankamai lėšų ir kiekviena ligoninė turi savo prioritetus ir laipsnišką darbų vykdymo planą.
Kiekvienoje gydymo įstaigoje galima išgirsti kalbų apie pertvarkas, resstruktūrizacijas, reformas.

Iš tikrųjų tai vasarą žada uždaryti. Mane prižiūrinti gydytoja taip pasakė, tai pasidžiaugiau, kad aš gimdysiu pavasarį, tai net ir nepaklausiau, kur bus nukreiptos gimdyvės g.gif g.gif g.gif gal į Antakalnio ligoninę g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(asta0218 @ 2008 02 02, 21:50)
Iš tikrųjų tai vasarą žada uždaryti. Mane prižiūrinti gydytoja taip pasakė, tai pasidžiaugiau, kad aš gimdysiu pavasarį, tai net ir nepaklausiau, kur bus nukreiptos gimdyvės g.gif  g.gif  g.gif gal į Antakalnio ligoninę g.gif  g.gif  g.gif

Antakalnį irgi uždaro unsure.gif Apie tai jau senai girdėjau, o apie VGN uždarymą pirmą kartą išgirdau unsure.gif g.gif
Atsakyti