QUOTE(Mazule @ 2008 01 21, 23:00)
Gal kas žino, kiek dabar VGN yra mokamų palatų? kai prieš penkis metus gimdžiau pirmą vaiką, tebuvo vieną, o ją gauti jokių šansų
(visos norėdavo
) - įdomu kaip dabar 

Penkios ar sesios su pagerintom salygom. I domu butu pamatyti tas pagerintas salygas

Papildyta:
QUOTE(TheBest @ 2008 01 25, 15:50)
Kaip tik tame skyriuje as ir gulejau 2 savaites. Be to, dar turejau malonuma guleti 2-vieteje palatoje viena. Be teleko, be radijos ir be artimuju, nes tuo metu vyras buvo komandiruoteje Italijoje. Ir nemiriau is nuobodulio. Ir kai atejo ta diena, kai turejo daryti operacija - man nekilo klausimas kur pasideti daiktus, nes ju buvo minimum.
Tad as is patirties zinau ka tai reiskia guleti tame skyriuje ir is kitu nesisaipau, o sakau kaip yra.
NEDARYKITE IS LIGONINES NAMU.
Tad as is patirties zinau ka tai reiskia guleti tame skyriuje ir is kitu nesisaipau, o sakau kaip yra.
NEDARYKITE IS LIGONINES NAMU.
Manau kiekvienas sprendzia kaip geriau, ar su keliais daiktelias is namu ar su keliolika. As su pirmu vaikeliu gulejau pries pat gimdyma patologiniam skyriui, turejau nemazai daiktu, (o svarbiausia televizorius, be jo niekur

O dabar su antru

As esu bendraujantis zmous ir ne man guleti ir i lubas ziureti, ypac vienvietej palatoj...

Papildyta:
QUOTE(Karmen @ 2008 01 31, 15:41)
vakar buvau ten apsižiūrėt
koridoriuj ant stalo radau tokią papkę tai kiek supratau yra 2 palatos VIP'inės kur gimdai ir lieki ten po gimdymo - kainuoja 200 Lt ir kiek užmačiau gal kokios 6-8 kur kainuoja po 50 Lt

Vip palatos netinka, jei tenka daryti cezario operacija